TTC Kavala 2022

TTC Kavala 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

      Το Σαβ/κο που μας πέρασε ολοκληρώθηκαν όλες οι προκριματικές φάσεις των πανελλήνιων πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες.Την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου γυμνασίου Καβάλας,διεξήχθει η προκριματική φάση του πανέλλήνιου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων(αθλητές μέχρι 12 ετών).Ο ΑΣΕΑ Καβάλας έλαβε μέρος με 19 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε 6 απο τις 7 προκρίσεις για την τελική φάση που θα γίνει τον Ιούνιο στην Αθήνα.Τα μικρά αγοράκια και κοριτσάκια του ΑΣΕΑΚ έδωσαν γερές μάχες και τα κατάφεραν.Στο ομαδικό ο ΑΣΕΑΚ νίκησε στον αγώνα πρόκρισης τον ΑΣΕΑ Δράμας με σκόρ 3-0, ενώ με το ίδιο σκόρ νίκησε και η ομάδα των κοριτσιών την ίδια ομάδα,πέρνοντας την πρόκριση στις 12 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.Με την ομάδα των αγοριών έλαβαν μέρος οι,Παραδέλης Θ.Χρυσομάλλης Χ. και Μιχαηλίδης Α. ενώ στην ομάδα των κοριτσιών οι Σοφιανού Γ.,Ζήσου Θ και Ταουσάνη Χ.
      Στα ατομικά αγωνίσματα την πρόκριση στα αγόρια πήρε ο Χατζηγεωργίου του ΑΣΕΑ Δράμας νικώντας στον τελικό τον Παραδέλη Θ με 3-0 σκόρ.Στα κορίτσια είχαμε 2 προκρίσεις στο ατομικό απο τις Τουραμανίδου και Ταουσάνη.Στα ατομικά συμμετείχαν ακόμα οι Ζήσου,Σοφιανού Γ,Γκαβαλιά,Κουντουρά,ενώ στα αγόρια οι Παραδέλης Κ,Πασχαλέρης,Σπανός Κ,Αντωνιάδης Κ,Κουντουράς,Μιχαηλίδης Α,Χρυσομάλλης,Μιχαηλίδης Κ και Ετζηόγλου Δ.
      Στα διπλά αγωνίσματα τις προκρίσεις πήραν οι Χρυσομάλλης/Παραδέλης Θ. νικώντας στον τελικό τους Μιχαηλίδη/Ετζηόγλου με 3-1 σκόρ ενώ στα κορίτσια οι Ζήσου/Σοφιανού νικώντας στον τελικό τις Τουραμανίδου/Ταουσάνη με 3-0 σέτ,όλα τα διπλά των τελικών είναι του ΑΣΕΑ Καβάλας.


ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

          Η πρόκριση τεσσάρων παιδιών στο κυρίως ταμπλό του απλού ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για τα ελληνικά χρώματα στο ουγγρικό όπεν παίδων-κορασίδων, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα στην πόλη Τάτα. Την προκριματική φάση πέρασαν με επιτυχία οι Ανδρέας Τσόπελας, Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Κωνσταντίνα Παρίδη και Θάλεια Κορδούτη και στη συνέχεια αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο του αγωνίσματος. Οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές έμειναν έξω από το ταμπλό, πάντως από ένα τουρνουά πολύ υψηλού αγωνιστικού επιπέδου είναι πολύ ουσιαστικό το γεγονός ότι και οι οκτώ διεθνείς έκαναν γερά τεστ, αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες κι έδωσαν την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα στους προπονητές.
           Στο απλό παίδων σχηματίστηκαν 23 προκριματικά γκρουπ. Ο Ανδρέας Τσόπελας αγωνίστηκε στο 1ο γκρουπ και πήρε τη 2η προνομιούχο θέση. Νίκησε τον Άγγλο Πάτελ με 3-1 σετ κι έχασε από τον (επικεφαλής του ομίλου) Ούγγρο Ζούντι με 3-0 σετ. Στον 1ο γύρο του αγωνίσματος (σ.σ. των «64») αποκλείστηκε από τον Ούγγρο Μάγιορος με 3-1 σετ (5-11, 5-11, 12-10, 7-11).
          Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης κληρώθηκε στο 19ο γκρουπ και πέρασε στη νοκ άουτ φάση επίσης με τη 2η θέση. Κατέβαλλε τον Γάλλο Κοβά με 3-1 σετ και κάμφθηκε με το ίδιο σκορ από τον Πορτογάλο Γκονσάλβες, που ήταν επικεφαλής του ομίλου. Στο ταμπλό έχασε από τον Πολωνό Κρεφτ με 3-1 σετ (6-11, 7-11, 11-6, 3-11).
          Ο Ηλίας Μιχαηλίδης μετείχε στο 11ο προκριματικό γκρουπ κι έμεινε στην 3η θέση χάνοντας με 3-0 από τον Πορτογάλο Κόστα και με 3-1 από τον Γάλλο Ρεϊμόντ.
          Ο Νίκος Αντωνιάδης ήταν στο 23ο γκρουπ και γνώρισε τρεις ήττες. Από τον Πολωνό Κρεφτ με 3-1 σετ, από τον Σλοβένο Κολμπλ και τον Άγγλο Μάμπεϊ με 3-0.
          Στο απλό κορασίδων σχηματίστηκαν επίσης 23 γκρουπ. Η Κωνσταντίνα Παρίδη ήταν επικεφαλής στο 20ο γκρουπ κι έδειξε την ανωτερότητά της με τρεις νίκες. Πήρε την 1η θέση καταβάλλοντας την Ουγγαρέζα Φρέτσκα με 3-0 σετ, την Σλοβένα Βερονίκ και τη Βόσνια Μάρινιτς με το ίδιο σκορ. Στο γύρο των «64» του ταμπλό όμως, δεν είχε ανάλογη συνέχεια και ηττήθηκε από την Πορτογαλέζα Μότα με 3-1 σετ (9-11, 7-11, 11-5, 8-11).
            Η Θάλεια Κορδούτη προκρίθηκε ως 2η από το 3ο γκρουπ, καθώς έχασε από την (επικεφαλής) Γερμανίδα Μαντζ με 3-0 σετ, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπαραβίκοβα από τη Λευκορωσία με 3-1. Στον 1ο γύρο του αγωνίσματος κάμφθηκε από την Σλοβάκα Κρισιάκοβα με 3-1 σετ (7-11, 5-11, 11-5, 8-11).
            Η αθλήτρια του ΑΣΕΑΚ Χριστιάνα Κανάρη κατετάγη 3ο στο 9ο γκρουπ. Ηττήθηκε με 3-0 σετ από τη Γαλλίδα Ζαρίφ και με 3-2 ,ενώ ήθελε νίκη με σκόρ 3-0 ή 3-1 για να προκριθεί(προηγήθηκε 2-0 σέτ),από την Πολωνέζα Χράμπαζς.
           Στο 16ο γκρουπ η Γεωργία Χατζηλυγερούδη νίκησε τη Λευκορωσίδα Χλάζοβα με 3-0 σετ, όμως έχασε από την Τσέχα Μινάροβα και την Ουγγαρέζα Τάκατς και περιορίστηκε στην 3η θέση.
Στο αγώνισμα του διπλού τα παιδιά δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Στο διπλό παίδων οι Τσόπελας/Αντωνιάδης είχαν bye στον γύρο των «64» και έχασαν πολύ δύσκολα στον γύρο των «32» από τους Πέτερ/Μπάλογκ από την Σλοβακία και την Ουγγαρία αντίστοιχα. Το σκορ ήταν 3-2 με το τελευταίο σετ να κρίνεται στην παράταση. Οι Αγγελάκης/Μιχαηλίδης προχώρησαν χωρίς αγώνα τον 1ο γύρο του ταμπλό και στη συνέχεια αποκλείστηκαν από τους Ούγγρους Μάγιορος/Εξέκι με 3-0 σετ.
Στο διπλό κορασίδων πέρασαν επίσης χωρίς αγώνα τον 1ο γύρο τα δύο ελληνικά ζευγάρια. Ακολούθως οι Κανάρη/Χατζηλυγερούδη έδωσαν πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση με τις Βαν Άκερ/Μαρτσέτι από το Βέλγιο,οι οποίες στη συνέχεια κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο,και λύγισαν με 3-2 σετ.Οι Παρίδη/Κορδούτη έχασαν 3-1 από το δυνατό γερμανικό δίδυμο Μαντζ/Γιουάν.
         * Τους αθλητές και τις αθλήτριές μας κοούτσαραν στους αγώνες της Ουγγαρίας οι προπονητές Γιάννης Κορδούτης (του Α.Σ. Πέρα Αθηνών), Λουίτζι Σκέμβρης (Α.Σ. Η Πρόοδος) και Γιάννης Σταύρου (ΑΣΕΑ Καβάλας).

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013