CADET BOYS 2016 TEAM BRONZE MEDAL

CADET BOYS 2016 TEAM BRONZE MEDAL

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΒΟΡ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ!

Sxoli proponiton_XANTH_mathitesΣε κίνηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον προχώρησε η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Ύστερα από πρωτοβουλία και εισήγηση του κλιμακίου επιλέκτων αθλητών της Θεσσαλονίκης προκήρυξε το 1ο συνέδριο προπονητών Βόρειας Ελλάδας. Θα το διοργανώσει το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Φεβρουαρίου στην Καβάλα (Ξενοδοχείο Εγνατια)και του θέτει τον τίτλο «επίκαιρα θέματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Β. Ελλάδα». Προσκαλεί όλους τους προπονητές των σωματείων-μελών της, το χρηματοδοτεί για να διευκολύνει τη μετακίνησή τους και ζητάει μεγάλη και ενεργή συμμετοχή ώστε να συζητηθούν όλα τα προβλήματα, που χαρακτηρίζουν τη δράση του αθλήματος σε αυτό το γεωγραφικό κομμάτι της χώρας. Το εγχείρημα είναι κρίσιμο, όχι επειδή οργανώνεται πρώτη φορά, αλλά γιατί γενικά στις περιοχές της Β. Ελλάδας το άθλημα δεν περνά καλή περίοδο και χρειάζεται προτάσεις και ενέργειες για ανάπτυξη. Η συμμετοχή των προπονητών λοιπόν, πρέπει να είναι τέτοια, που θα αναδείξει υψηλό βαθμό ενδιαφέροντος απ’ όλους για τις δυσκολίες των σωματείων, ενώ αυτή ακριβώς η κρισιμότητα κατέστησε αναγκαία και την παρουσία της κεντρικής διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο συνέδριο
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
- Οι κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος
- Οι πτυχιούχοι σχολής προπονητών Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
Οι πτυχιούχοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση
-Οι αποφοιτήσαντες επιτυχώς από τη σχολή προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το 2014
 Στη βάση της η θεματολογία του συνεδρίου θ’ αφορά κυρίως αυτά τα ειδικά θέματα που θα προταθούν. Από κει και πέρα ως γενικού προβληματισμού έχουν τεθεί τα θέματα:
- Η Β΄Εθνική στη Βόρεια Ελλάδα
- Στα ανοιχτά πρωταθλήματα
- Στα Πανελλήνια πρωταθλήματα
- Η ποιότητα και η ποσότητα στα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας. Σχέση και αναλογία

Το ελάχιστο όριο συμμετοχών για την τέλεση του συνεδρίου είναι ο αριθμός 28, εκ των οποίων οι 22 πρέπει να βρίσκονται εν ενεργεία σε σωματείο της Βόρειας Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Οι συμμετοχές δεν εφταςαν μόνο στις 28 αλλα στις 38!Τα ενεργά σωματεία από τη Θεσσαλία μέχρι τον Έβρο είναι περισσότερα από 40 και ορισμένα από αυτά έχουν πάνω από έναν προπονητή.
Το συνέδριο κανονίστηκε και σε καλή χρονική στιγμή επειδή πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε η σχολή προπονητών Γ΄κατηγορίας, από την οποία πήραν τα πτυχία τους και αρκετοί βορειοελλαδίτες. Το κλιμάκιο επιλέκτων, στο οποίο είναι ξανά υπεύθυνος από τον Νοέμβριο ο Θανάσης Στάθης, είχε θέσει από την αρχή ως απαραίτητη προϋπόθεση για ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας τη στενή συνεργασία του με τους προπονητές. Αυτό έχει αρχίσει να το εφαρμόζει και παράλληλα επιδιώκει μέσα από συναντήσεις με τους προπονητές να καταγράψει προβλήματα και να συζητήσει πιθανές λύσεις. Τελευταία φορά έγινε τέτοια συνάντηση στο περιθώριο του αναπτυξιακού πρωταθλήματος της Δράμας, τον περασμένο Δεκέμβριο και ύστερα από λίγο καιρό αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί κάτι πιο επίσημο και ολοκληρωμένο με τη σύμφωνη φυσικά γνώμη του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.Απο τηνοικοδεσπινα πόλη μας το παρόν θα δώσει ο προπονητης της ομάδας Γιαννης Σταυρου,ο οποίος ηταν και επιμορφωτής στα σεμινάρια της ΕΦΟΕΠΑ στη σχολή προπονητών.
Στο συνέδριο θα παραβρεθούν ως επίσημοι προσκεκλημένοι και με τη σημαντική, λόγω του θεσμικού τους ρόλου, συμμετοχή ως σύνεδροι:
Ο Μανώλης Κολυμπάδης πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
Ο Χρήστος Τριγωνάς Α΄αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
Ο Χρηστος Καναρης πρόεδρος του ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ και αντιπρόεδρος της ΤΕ ΒΟΡ ΕΛΛΑΔΑΣ και μέλος ΔΣ Ε.Φ.Ο.Επ.Α
Ο Παναγιώτης Τζόβολος πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και μέλη του προεδρείου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
Το συνέδριο είναι ανοιχτό και για όποιον θέλει να παρακολουθήσει απλά σαν σύνεδρος.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Με τον αγώνα μπαράζ Αν Μακεδονιας συνεχίζει η αγωνιστική κίνηση για την ομαδα του ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ αυτό το Σαβ/κο.Το παιχνίδι που θα ανάδειξει τον πρωταθλητή Αν Μακεδονίας και θα αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 ΑΝΔΡΩΝ θα διεκδικήσουν ο ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ και ο ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.Το παιχνίδι θα γίνει στη Δραμα και απο την ομαδα της ΚΑΒΑΛΑΣ που και στους άνδρες εχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας θα λάβουν μέρος οι :Πασχαλερης,Αλαρρουπι,Ζησου και Τζουνοπουλος,ολοι ειναι ηλικίας μεταξύ 13-15 χρ!


Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014


Ο Αθλητικός Όμιλος Ταταύλα κατέχει την 1η θέση στον πίνακα αξιολόγησης των σωματείων για το 2014. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξέδωσε τον ετήσιο πίνακα για τα σωματεία-μέλη της και συμπεριέλαβε συνολικά 145 σε αυτόν. Τα Ταταύλα βρέθηκαν στην κορυφή με 894 βαθμούς και τα ακολούθησε ένας σύλλογος της περιφέρειας ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας με 872. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Ολυμπιακός (864 βαθμοί), ενώ έχει ξεχωριστή σημασία το γεγονός ότι στη 10άδα βρίσκονται συνολικά πέντε σωματεία της περιφέρειας. Εξάλλου, η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι η καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και όπως πάντα το βασικό της κομμάτι αφορά στην απονομή των επάθλων στις ομάδες, που πρωταγωνίστησαν την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της ιεραρχίας.
Η πρώτη 20άδα του πίνακα αξιολόγησης των σωματείων για το 2014 είναι η ακόλουθη:
1. A.O. Ταταύλα                           894 βαθμοί
2. Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας                               872
3. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.                             864
4. Δ.Α.Ο. Ταύρου                                   860
5. Α.Σ. Πέρα Αθηνών                              858
6. Α.Ο. Άρης 2006                                 770
7. Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 711
8. Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας                       674
9. Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης              636
10. Ο.Ε.Α. Έδεσσας                                590
11. Τελαμών Σαλαμίνας                          580
12. Παγχιακός Γ.Σ.                                 568
13. Α.Σ. Π.Κ.Δ. Ταύρου                           540
14. Α.Σ. Η Πρόοδος                                476
15. Α.Π.Σ. Αναγεννησιακός Πατρών           466
16. Α.Ο. Καρέα                                      464
17. Ε.Α. Βόχας                                      447
18. Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης                         442
19. Α.Σ. Σάρισες Φλώρινας                      430
20. Α.Ο. Ελληνικού                                 429
Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.

To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:

16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη
17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

20:00-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

18:00-20:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(καθημερινά)


Χρήστος Καναρης 

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013