TTC Kavala 2022

TTC Kavala 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

6η ΘΕΣΗ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Valkanikoi 2013_neanidesValkanikoi 2013_omada_paidonΑναλογικά με τα δεδομένα της αποστολής τα ελληνικά χρώματα δεν επέστρεψαν με αρνητικά συναισθήματα από το Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων της Σερβίας. Ο Γιώργος Χριστοφοράκης και ο Γιάννης Σταύρου τόνισαν απόψε ότι οι ομάδες σε παίδες και νεάνιδες άφησαν καλά δείγματα γραφής στην Κικίντα και θα μπορούσαν κάλλιστα να βρεθούν σε υψηλότερες θέσεις είτε στα ατομικά είτε στα ομαδικά αγωνίσματα. Οι δύο σωματειακοί προπονητές, που ήταν υπεύθυνοι για τα συγκροτήματα των παίδων και των νεανίδων αντίστοιχα, παραδέχτηκαν μεν ότι πικράθηκαν που δεν ήρθαν καλύτερα πλασαρίσματα ή ακόμα και κάποια μετάλλια, όμως επισήμαναν ότι έμειναν απολύτως ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών κι εξέφρασαν αισιοδοξία για  το μέλλον.Η Καβάλα είχε την τιμή να δεί δυο αθλήτριές της,τον προπονητή της και τον πρόεδρό της στην αποστολή της Έθνικής μας ομάδας!
«Για όλα τα παιδιά μείναμε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και τη θέληση που είχαν μετά από ένα τόσο κουραστικό ταξίδι. Ήμασταν ομάδα από την αρχή έως το τέλος! Όλοι τα έδωσαν όλα για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και μιλάμε και για τους συνοδούς, οι οποίοι χειροκροτούσαν σε όλα τα παιχνίδια των παιδιών και βοηθούσαν όπου μπορούσαν, ενώ και ο αρχηγός αποστολής, ο κύριος Κανάρης, ήταν πραγματικός αρχηγός και κυριολεκτικά έτρεχε για τα πάντα», υπογράμμισαν αρχικά οι προπονητές.
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ»
Ο Γιώργος Χριστοφοράκης, που κοούτσαρε τους Στράτο Δαμιανή, Ανδρέα Τσόπελα, Γιώργο Σταματούρο και Νίκο Βλαχάκη (σ.σ. οι δύο τελευταίοι αγωνίστηκαν πρώτη φορά με το εθνόσημο) στάθηκε αρχικά στις τρεις χαμένες ευκαιρίες για μετάλλιο: «Αισθάνομαι μία πίκρα από την ήττα στον μικρό τελικό από τη Σερβία και την απώλεια του μεταλλίου. Πιστεύω ότι όλα κρίθηκαν στο διπλό, όπου το σκορ ήταν 1-2 και 1-1 στο σκορ ομάδων όταν χάθηκε το 4ο σετ από 10-5 που βρεθήκαμε μπροστά. Το ματς θα πήγαινε αλλιώς μετά. Ο Στράτος έπαιζε σχεδόν σε όλα τα ματς πρώτος παίκτης με συνέπεια να έρθει η κούραση στο κρίσιμο ματς για το μετάλλιο στο απλό. Στο 2-2 σετ με τον Ρουμάνο και 1ο φαβορί, είδα ότι δεν είχε άλλα κουράγια, όμως το πάλεψε και πήρε παλικαρίσια το προβάδισμα. Και στο διπλό θεωρώ ότι χάθηκε άδικα το μετάλλιο στον αγώνα του Ανδρέα και του Στράτου με τους Σέρβους». Στη συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε: «Ο Βλαχάκης είχε πολύ τρακ, αλλά σιγά-σιγά το πάλεψε, πέτυχε μια νίκη, έπαιξε πολύ καλά και στα διπλά κι έδειξε ότι έχει δυνατότητες. Ο Τσόπελας και ο Σταματούρος έδωσαν ό,τι μπορούσαν και κυνήγησαν όλα τα παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο παίζει η έλλειψη τέτοιων αγώνων για όλους. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο στα Βαλκάνια στους παίδες και να μη ξεχνάμε ότι κατεβήκαμε με τη 2η ομάδα μας και δε φάνηκε καθόλου».

ΣΤΑΥΡΟΥ: «ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ»
Ο Γιάννης Σταύρου καθοδήγησε τις Γεωργία Χατζηλυγερούδη, Χριστιάνα Κανάρη και Θάλεια Κορδούτη με τις δύο τελευταίες να κάνουν ντεμπούτο με τις εθνικές ομάδες σε τέτοιο πρωτάθλημα. Ο προπονητής της Καβάλας τόνισε ουσιαστικά ότι τα αποτελέσματα δεν λένε την αλήθεια για τις εμφανίσεις των αθλητριών του. «Κατ’ αρχήν τα αποτελέσματα αδικούν τα κορίτσια γιατί δεν μπορεί κανείς να δει τι έγινε στην πραγματικότητα. Η 6η θέση δεν αξίζει στην ομάδα, όμως στην ουσία τα κορίτσια έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Μην ξεχνάμε ότι ήταν η πρώτη χρονιά τους στην κατηγορία νεανίδων. Μέχρι πέρσι ήταν κορασίδες και στο Βαλκανικό ανταγωνίστηκαν παίκτριες της Βουλγαρίας και της Βοσνίας, που είναι στην τελευταία τους χρονιά στην κατηγορία των νεανίδων. Η πίκρα είναι το μόνο, που μπορώ να πω για τις δύο άδικες ήττες από τη Βοσνία, όπως και εκείνη από τη Βουλγαρία. Είναι πλασματικά τα σκορ. Απέναντι στη Βοσνία, το 4ο φαβορί του ομαδικού, παίξαμε στα ίσια και η Κανάρη ήταν μπροστά στο σκορ με την πρώτη παίκτριά τους, τη Χατζιαχμέτοβιτς με 2-1 σετ και 9-7. Στο κόντρα σετ προηγήθηκε πάλι με 6-3 και τελικά έχασε 3-2. Αν έπαιρνε τη νίκη τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Με την πρώτη Βουλγάρα επίσης, η Κανάρη κέρδιζε πάλι με 2-1 σετ και στο κόντρα σετ είχε προβάδισμα με 8-5, ενώ η Χατζηλυγερούδη στο ίδιο ματς προπορευόταν με 2-0 σετ και στο κόντρα βρέθηκε μπροστά 7-4! Όλα αυτά όταν η ομάδα προηγείτο 1-0 με νίκη της Κορδούτη», σχολίασε ο προπονητής του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και συνέχισε: «Άνετα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι με νίκη 3-0 επί της Βουλγαρίας θα προκρινόμασταν εμείς στην ισοβαθμία ακόμα και με ήττα από τη Βοσνία (επειδή η τελευταία έχασε από τις Βουλγάρες). Τελικά πέρασε η Βουλγαρία, η οποία πήρε και το χάλκινο μετάλλιο! Με τη Ρουμανία κάναμε την προσπάθειά μας, χάσαμε, όταν όμως είχαν κριθεί όλα. Στα ατομικά ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Οι κοπέλες πάλεψαν, όμως όλες είχαν δυνατές αντιπάλους στα γκρουπ κι επαναλαμβάνω ότι έπαιζαν στην πρώτη τους χρονιά στο νεανίδων με φανερή την έλλειψη εμπειρίας από τέτοιες διοργανώσεις. Αισθανόμαστε λίγη πίκρα, αλλά επιστρέφουμε με αισιοδοξία διότι έχουμε μέλλον και στις νεάνιδες το επίπεδο είναι υψηλό στα Βαλκάνια σε σχέση με τους έφηβους. Οι βαλκανικές χώρες έχουν πολύ καλές ομάδες».
Να αναφέρουμε τέλος τους νικητές των ατομικών αγωνισμάτων στην Κικίντα:
Στο απλό νέων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ο Ρουμάνος Ντάνιελ Νταν, στο απλό παίδων ο επίσης Ρουμάνος Κριστιάν Πλετέα, στο απλό νεανίδων η Σέρβα Ανέτα Ματσούτι και στο απλό κορασίδων η συμπατριώτισσά της Σαμπίνα Σουργιάν.
Στο διπλό νέων πρώτευσαν οι Τούρκοι Ντορμάζ/Οζτούρκ, στο διπλό νεανίδων οι Ρουμάνοι Κριζάν/Λούπου, στο διπλό παίδων οι Σέρβοι Γκρμπιτς/Μαρίνκοβιτς και στο διπλό κορασίδων οι Βουλγάρες Ντίμοβα/Γιόβκοβα. Στο διπλό μικτό νέων αναδείχτηκαν Βαλκανιονίκες οι Ναντ Νέμεντι/Φενίβεσι από τη Σερβία και στο διπλό μικτό παίδων οι Γκρμπιτς/Βίγκνιεβιτς επίσης από τη Σερβία.

Φωτό: Αναμνηστικές φωτογραφίες με τα στελέχη των εθνικών μας ομάδων στο γυμναστήριο των αγώνων. Αριστερά η ομάδα των παίδων με τους Βλαχάκη, Δαμιανή, Τσόπελα, Σταματούρο και τον προπονητή Γ. Χριστοφοράκη. Δεξιά το συγκρότημα των νεανίδων με τον προπονητή Γ. Σταύρου να έχει δίπλα τους τις Χατζηλυγερούδη, Κανάρη και Κορδούτη.



Ο Α.Σ.Ε.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΩΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012Ένας σύλλογος της περιφέρειας, ο πολύ δραστήριος σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα τα τελευταία χρόνια Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, φιγουράρει στην κορυφή του οικείου πίνακα αξιολόγησης για το 2012! Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εξέδωσε αυτές τις ημέρες την κατάταξη των συλλόγων επιτραπέζιας αντισφαίρισης, την οποία υπολογίζει ετησίως με βάση τη συνολική παρουσία των σωματείων-μελών της. Για τον χρόνο που πέρασε λοιπόν, η Καβάλα εμφανίζεται πρώτη φορά στο ρετιρέ με 1.378 βαθμούς. Πολύ πίσω της είναι ο Α.Ο. Πεύκης με 1.092, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Α.Σ. Πέρα 2005 με 1.066 βαθμούς. Στην πρώτη 6άδα βρίσκονται δύο ακόμα σύλλογοι της περιφέρειας οι Φοίνικες Πάτρας και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Συνολικά βαθμολογήθηκαν 133 σωματεία.



Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και την κατάταξη των συλλόγων στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (www.httf.gr). Είναι στην ενότητα «στην Ελλάδα» και στο σημείο «πίνακες αξιολόγησης».


Οι πρώτες 20 ομάδες της κατάταξης είναι οι εξής:

1. Α.Σ.Ε.Α Καβάλας             1.378 βαθμοί
2. Α.Ο. Πεύκης                   1.092
3. Α.Σ. Πέρα 2005              1.066
4. Α.Σ. Πέρα Αθηνών          964
5. Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας    947
6. Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/λης  803    
7. Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 777
8. Α.Ο. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας     754
9. Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης       729
10. Α.Ο. Άρης 2006             728
11. Ε.Α. Βόχας                   724
12. Α.Ο. Δ.Α.Ο. Ταύρου       714
13. Α.Ο.Σ. Τελαμών            683
14. Α.Ο. Διονύσου              682
15. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.        667
16. Γ.Σ. Άρης Βούλας          662
17. Α.Ο. Ταταύλα                648
18. Α.Ο. Καρέα                  643
19. Γ.Α.Σ. Ελευσίς              627
20. Α.Ο. Παγώνα Πάτρας      622 




                                         3o ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP A.Σ.Ε.Α ΚΑΒΑΛΑΣ


ΘΑΣΟΣ 18 – 25  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013





Το πανέμορφο νησί της Θάσου επέλεξε ξανά ο Σύλλογος μας να διοργανώσει το 3ο Προπονητικό του Camp από τις 18 μέχρι τις 25 Αυγούστου. Οι αθλητές θα διαμένουν στην ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ και οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό Γυμναστήριο του Λιμένα.


Τις προπονήσεις των αθλητών και αθλητριών έχει αναλάβει ο προπονητής κ. Σταύρου Ιωάννης.Βοηθοί προπονητές-sparing partners:
 
--ΧΑΤΖΗΛΥΓΕΡΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ(ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΛΗΤΗΣ Α2)
 
--ΚΑΝΑΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ(ΑΘΛΗΤΗΣ Α2 ΚΥΠΡΟΥ)
 
--ΒΑΣΔΑΡΗΣ ΝΙΚ(ΑΘΛΗΤΗΣ BUDESLIGA 2) 





                                           ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ



                                           ΚΥΡΙΑΚΗ 18/8/2013
                                    ΠΡΩΙ                  ΑΠΟΓΕΥΜΑ


                                  ΑΦΙΞΗ


GROUP A                                                17.00 – 19.00


GROUP B                                                 18.45 - 20.45



                                            ΔΕΥΤΕΡΑ 19/8/2013
                                      ΠΡΩΙ                  ΑΠΟΓΕΥΜΑ



GROUP A               08.15 – 10.15            17.00 – 19.00


GROUP B        07.00 Προπόνηση με βάρη    18.45 – 21.15


                                10.00 – 12.30





                                         ΤΡΙΤΗ 20/8/2013
                                   ΠΡΩΙ                       ΑΠΟΓΕΥΜΑ



GROUP A            08.15 – 10.15              17.00 – 19.00


GROUP B       07.00 Αερόβια Προπόνηση (Στίβος)


                           10.00 – 12.30                 18.45 – 21.15



                                          ΤΕΤΑΡΤΗ 21/8/2013
 
                                    ΠΡΩΙ                      ΑΠΟΓΕΥΜΑ


GROUP A           08.15 – 10.15                  17.00 – 19.00


GROUP B        07.00 Προπόνηση με Βάρη


                           10.00 – 12.30                   18.45 – 21.15



                                       ΠΕΜΠΤΗ 22/8/2013
 
                              ΠΡΩΙ                      ΑΠΟΓΕΥΜΑ



GROUP A          08.15 – 10.15                  17.00 – 19.00


GROUP B           07.00 Αερόβια Προπόνηση (Στίβος)


                              10.00 – 12.30              18.45 – 21.15


                                                ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/8/2013
 
                                       ΠΡΩΙ                  ΑΠΟΓΕΥΜΑ



GROUP A                   08.15 – 10.15            17.00 – 19.00


GROUP B              07.00 Προπόνηση με Βάρη


                                   10.00 – 12.30            18.45 – 21.15


                                                     ΣΑΒΒΑΤΟ 24/8/2013
 
                                        ΠΡΩΙ                   ΑΠΟΓΕΥΜΑ



GROUP A                 08.15 – 10.15                ΑΓΩΝΕΣ


GROUP B       07.00 Αερόβια Προπόνηση (Στίβος)


                                  10.00 – 12.30                  ΑΓΩΝΕΣ



                                                ΚΥΡΙΑΚΗ 25/8/2013  
 
                                          ΠΡΩΙ                     ΑΠΟΓΕΥΜΑ



GROUP A                        ΑΓΩΝΕΣ              ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ


GROUP B                        ΑΓΩΝΕΣ              ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ








ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:





Για κάθε αθλητή – αθλήτρια το παράβολο συμμετοχής στο προπονητικό camp είναι 220€ και περιλαμβάνει :


  • Διαμονή και διατροφή για 7 διανυκτερεύσεις.
  • Προπόνηση
  • Εκτός από τις προπονήσεις τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μέρος και σε άλλες δραστηριότητες που διοργανώνει η κατασκήνωση με το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει.


Το παράβολο συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί :




  1. Στα γραφεία του ΑΣΕΑ Καβάλας
  2. Στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί το Σωματείο μας στην EUROBANK με ΙΒΑΝ: GR8602602250000180100504998








ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ





Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν με τον προπονητή κ. Σταύρου Γιάννη στο τηλέφωνο 6945088122 ή στα γραφεία της ομάδας 2510620755





Εκ μέρους του Δ. Σ





Ο Πρόεδρος





Χρήστος Κανάρης

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013