TTC Kavala 2022

TTC Kavala 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΚΑΙ Α2 ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!



ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ Α1 Ο ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Τρεις ομάδες της Αθήνας οδηγήθηκαν τελικά στον υποβιβασμό μετά τον σημερινό επίλογο της Α2 εθνικής κατηγορίας στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. στους άνδρες, το Ρουφ 80 και ο Α.Ο. Πεύκης στις γυναίκες έκλεισαν με ήττες την προσπάθειά τους και την επόμενη χρονιά θ’ αγωνιστούν στην τοπική Β΄Εθνική. Όλες οι άλλες θέσεις είχαν κριθεί από χτες ή και από προηγούμενες αγωνιστικές, πάντως το φινάλε επιφύλαξε συγκινήσεις για τους φίλους του αθλήματος.
Στην Α2 των γυναικών Ο ΑΣΕΑΚ πέτυχε το απόλυτο με 2 νίκες απέναντι στον 3ο Τελαμώνα με 4-0 και απέναντι στον ΑΟ Πεύκης με επίσης 4-0(απο 1 νίκη Κανάρη,Χατζηλυγερούδη και Κρουστάλλη και απο 1 το διπλό Κανάρη/Χατζηλυγερούδη).Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που ήταν ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έδωσε το πρωί καθοριστικό ματς με το Ρουφ 80. Για να εξασφαλίσει την παραμονή έπρεπε να επαναλάβει την επιτυχία του 1ου γύρου (όταν νίκησε 4-1) και το κατάφερε. Συνάντησε μεγάλη δυσκολία, βρέθηκε να χάνει με 2-1, όμως με τρεις νίκες στη σειρά, σε ισάριθμα παιχνίδια, που κρίθηκαν στα πέντε σετ, έφτασε στην υπερπολύτιμη νίκη. Την ίδια ώρα ο Α.Ο. Πεύκης τα έδωσε όλα απέναντι στον 3ο της κατάταξης Τελαμώνα Σαλαμίνας, ώσπου κάμφθηκε με 4-3 κι έμεινε στην καταδικαστική τελευταία θέση. Η ομάδα της Καβάλας θα οδηγηθεί στα μπαράζ για την Α1 εθνική κατηγορία,τα οποια θα γίνουν το σαβ/κο 20-21/4 στην Αθήνα.Για την ομάδα της Καβάλας συμμετείχαν στο πρωτάθλημα οι Ζήσου,Ταουσάνη,Τουραμανίδου και Παρασίδου.

Συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας:

Στις γυναίκες:
ΑΟ Ταταύλα-Ολυμπιακός 0-4
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ρουφ 80 4-2
ΑΟ Πεύκης-Τελαμών Σαλαμίνας 3-4

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 28
--------------------------------------------------------
2. Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 26
3. Τελαμώνας Σαλαμίνας 24
--------------------------------------------------------
4. Ακαδημίες Χ.Α.Ν.Κ. 21
5. Α.Ο. Ταταύλα 19
6. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 18
---------------------------------------------------------
7. Ρουφ 80 16 (2-0)
8. Α.Ο. Πεύκης 16 (0-2)

 

ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ Η ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ   
KotsisΜε τα προμπαράζ της Βόρειας Ελλάδας έγιναν γνωστές όλες οι ομάδες, που θα πάρουν μέρος στην τελική διαδικασία πρόκρισης για τα μπαράζ της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Τα προμπαράζ έγιναν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, αλλά αφορούσαν τελικά μόνο τους άνδρες επειδή στις γυναίκες υπήρξε αποχή. Στους άνδρες το εισιτήριο για τα μπαράζ της Β. Ελλάδας πήραν ο Αίας Ευόσμου, που νίκησε 4-1 ,με μεγάλο προταγωνιστή τον Κώτση(φωτο) οπου έχει παραχωρηθεί για ένα χρόνο ,τον Α.Ο. Πολύγυρου και ο Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης, που έκαμψε με 4-3 τον Α.Ο. Νέμεσις. Στις γυναίκες ήταν στο αρχικό πρόγραμμα η αναμέτρηση Δύναμη Λάρισας-Π.Α.Σ. Εχέδωρος. Ο τελευταίος όμως, είχε ειδοποιήσει ότι δεν θα «κατέβει» στα προμπαράζ κι έτσι η Δύναμη Λάρισας πέρασε χωρίς αγώνα στα μπαράζ του ερχόμενου Σαββατοκύριακου (6-7 Απριλίου), που επίσης θα διεξαχθούν στη συμπρωτεύουσα.
Εκεί θα πάρουν μέρος και οι ομάδες, που πρώτευσαν στους κατά τόπους αγώνες της Β΄Εθνικής σε Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία. Έτσι, στους άνδρες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα τελικά μπαράζ της Αθήνας ο Ο.Ε.Α. Βέροιας, ο Ε.Φ.Ε.Α. Απόλλων Βόλου, ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και όπως προείπαμε το Πέρα Θεσσαλονίκης και ο Αίας Ευόσμου. Στις γυναίκες έχουν προκριθεί ο Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας, ο Α.Σ.Ε.Α. Δράμας, ο Ο.Ε.Α. Έδεσσας και η Δύναμη Λάρισας.
     Η ομάδα μας θα λάβει μέρος με τους Σαράντη,Πελεκανίδη,Ανδρεάδη και Ζήσου.

ΟΠΕΝ ΣΙΝΔΟΥ 2013

Το καταξιωμένο όπεν μικρών ηλικιών της Σίνδου με την επωνυμία «Ιωάννης Κόκκινος» άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί όλο τον κόσμο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης! Όλο τον κόσμο κατά…κυριολεξία θα μπορούσε να πει κάποιος, αφού το φετινό πρωτάθλημα  συγκέντρωσε πάνω από 200 αθλητές κι αθλήτριες και  έκανε ρεκόρ συμμετοχών! Δήλωσαν 205 παιδιά από σωματεία όλων σχεδόν των περιοχών, που καλλιεργούν το άθλημα κι όταν καταγράφεται τέτοια ανταπόκριση σε εποχές τόσο δύσκολες για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό τότε αυτοί οι αριθμοί αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία! Το ετήσιο αναπτυξιακό τουρνουά της Βόρειας Ελλάδας το διοργανώνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.-Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Δέλτα. Φιλοξενείθηκε για 7η συνεχή χρονιά στη συγκεκριμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παλιού αθλητή του ΜΠΣ Σίνδου Ιωάννη Κόκκινου.
Όπως πάντα οι αγώνες περιλάμβαναν μόνο το αγώνισμα του απλού και αφορούσε στις ηλικίες εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων. Είναι τέτοιο το σύστημα διεξαγωγής όμως, που φέρνει… πανδαισία πινγκ πονγκ στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Σίνδου και προσφέρει σε κάθε παιδί την ευκαιρία για μία σειρά από αγώνες. Πλούσια αγωνιστική δράση, αλλά και ευκαιρία για ιδανική ψυχαγωγία και χαλάρωση δηλαδή. Τη μεγαλύτερη συμμετοχή θα είχε η κατηγορία των παίδων, όπου είχαν δηλώσει 74 αθλητές. Στη λίστα των συμμετοχών ήταν επίσης 37 έφηβοι, 56 παμπαίδες, 11 νεάνιδες, 13 κορασίδες και 14 παγκορασίδες. Εκτός φυσικά από τη Θεσσαλονίκη, ήταν αθλητές σωματείων από τα Γιάννινα, την Έδεσσα, την Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, την Πάτρα, την Κοζάνη, τη Χαλκίδα, τη Βέροια, τις Σέρρες, τη Φλώρινα, τη Δράμα την Κομοτηνή, την Ορεστιάδα και τη Λάρισα! Παρότι υπήρχε παράβολο συμμετοχής στα 20 ευρώ η αύξηση του ενδιαφέροντος σε σχέση με το περσινό τουρνουά είναι αισθητή, καθώς τότε αγωνίστηκαν 143 αγόρια και κορίτσια. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι το αξιολογημένο όπεν συγκεντρώνει πάντα και δυνατά ονόματα από τις ηλικίες αυτές, συνεπώς την ώρα που εγγυάται την καλή οργάνωση και τη φιλοξενία ικανοποιεί και στο αγωνιστικό επίπεδο. Φέτος για παράδειγμα, αγωνίστηκαν συνολικά εννέα αθλητές από τις πρώτες δέκα θέσεις των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης. Είναι οι παμπαίδες Αλέξης Κουλουριώτης, Γιώργος Πασχαλέρης(ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ), Αλκιβιάδης Σταματούρος, Κώστας Στάμου, η παγκορασίδα Ιωάννα Γερασιμάτου, οι νεάνιδες Γεωργία Χατζηλυγερούδη, Χριστιάνα Κανάρη(ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ) και οι κορασίδες Αλεξάνδρα Τουντακώβα και Βασιλική Τζίμου.
     Η ομάδα της Καβάλας έλαβε μέρος με 21 αθλητές-τριες κατακτώντας 5 μετάλλια,τη μεγαλύτερη συγκομιδή του τουρνουά!

Όλοι οι νικητές σε κάθε κατηγορία:
ΕΦΗΒΟΙ:
1. Γρηγόρης Οικονόμου (Α.Π.Σ. Αίας Ευόσμου)
2. Ευάγγελος Τσιαλτζούδης (Ο.Ε.Α. Βέροιας)
3. Χρήστος Ξανθόπουλος (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)
4. Γιάννης Αϊβαλιώτης (Α.Σ.Ε.Α. Άνοδος Πατρών)
ΝΕΑΝΙΔΕΣ:
1. Γεωργία Χατζηλυγερούδη (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)
2. Χριστιάνα Κανάρη (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)
3. Αναστασία Μπέλλου (Ο.Ε.Α. Έδεσσας)
4. Μαρία-Ευαγγελία Μαρκοζάνη (Ο.Ε.Α. Έδεσσας)
ΠΑΙΔΕΣ:
1. Μάριος Ελέζογλου (Α.Σ. Πέρα 2005)
2. Ευάγγελος Βασιλείου (Α.Ο. Διόνυσου)
3. Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
4. Ξάνθος Παναγόπουλος (Φοίνικας Πειραιά)
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
1. Κυριακή Κουλιούρη (Π.Α.Σ. Εχέδωρος)
2. Βασιλική Τζίμου (Ρουφ 80)
3. Χριστίνα Ταουσάνη (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)
4. Ευαγγελία Κασνάκη (Π.Α.Σ. Εχέδωρος)
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:
1. Κώστας Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
2. Αλέξης Κουλουριώτης (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
3. Γεώργιος Πασχαλέρης (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)
-. Αλκιβιάδης Σταματούρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
1. Ιωάννα Γερασιμάτου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2. Χριστίνα Κουλίκα (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)
3. Καλλιόπη Τζουνοπούλου (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)
-. Καλλιόπη Πέρτση (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)



ΟΠΕΝ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 2013



Τί κι αν η οικονομική κρίση έχει πλήξει και τον χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης; Η διάθεση των νεαρών αθλητών, των γονέων τους και των σωματειακών στελεχών για συμμετοχή σε αγωνιστικά events κάθε άλλο παρά έχει επηρεαστεί. Πριν από λίγες ημέρες το ανοιχτό αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Σίνδου κατέγραψε τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και προχτές στη Βέροια, σε μία ακόμα εκδήλωση με σχετικό παράβολο, περισσότερα παιδιά από ποτέ πήραν μέρος σε τουρνουά μικρών ηλικιών της Βόρειας Ελλάδας. Στους αγώνες λοιπόν, που παραδοσιακά κάθε χρόνο διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., συγκεντρώθηκαν 170 αθλητές από τους 176, που είχαν δηλώσει συμμετοχή! Ήταν το 2ο αντίστοιχο τουρνουά της φετινής σεζόν κι έγινε στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο Βέροιας με την πολύτιμη συνεργασία του τοπικού Ο.Ε.Α. Βέροιας και του δήμου της πόλης.
Το όπεν περιλάμβανε, όπως πάντα, μόνο το αγώνισμα του απλού. Οι αθλητές και οι αθλήτριες σχημάτισαν έξι κατηγορίες. Οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες χωρίστηκαν σε δύο υπό-κατηγορίες (έως 10 κι έως 12 ετών) κι από κει και πέρα υπήρχαν οι παίδες και οι κορασίδες. Στην όμορφη πόλη της Βέροιας βρέθηκαν αθλητές από σωματεία της Θεσσαλονίκης, της Φλώρινας, των Σερρών, της Κοζάνης, των Ιωαννίνων, της Έδεσσας, της Καβάλας, της Λάρισας, της Δράμας και φυσικά της Βέροιας. Έγιναν όμιλοι στην πρώτη φάση και νοκ άουτ παιχνίδια στη δεύτερη.
Filippeio 2Το τουρνουά είναι έξω από το ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας, τα αποτελέσματα δεν υπολογίζονται για τους πίνακες αξιολόγησης, συνεπώς η μεγάλη ανταπόκριση των παιδιών μετράει ιδιαίτερα λόγω και του συγκεκριμένου στοιχείου. Σημαντικό επίσης, ότι έδειξαν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τη διοργάνωση και οι τοπικοί φορείς.H Kαβάλα δήλωσε συμμετοχη με 18 αθλητές-τριες και με απολογισμό 4 μετάλλια(θα μπορούσαν να είναι 5 εάν οι διοργανωτές δεν έκαναν λάθος με τον Αντωνιάδη τον οποίο δήλωσαν στη μεγάλη κατηγορία ενώ έπρεπε κάτω των 10 ετών).Ο Πασχαλέρης επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά οτι είναι οτι καλύτερο έχει η Βορ.Ελλάδα στα αγόρια κάτω των 12 ετών ,με το χρυσό μετάλλιο σε ένα ακόμα όπεν Βορ Ελλάδος.Η Γκαβαλιά με το χρυσό στη κατηγορία κάτω των 10 ετών επίσης έδειξε οτι έχει μέλλον καθώς επίσης και η Ταουσάνη με το ασημένιο και η Τζουνοπούλου με το χάλκινο.
        Το κλίμα ηταν ιδανικό,οι γονείς ασταμάτητοι βοηθοί της ομάδας και των παιδιών τους,ήταν κοντά στα παιδιά τα οποία πέρασαν όμορφες στιγμές κατα τη διάρκεια του ταξιδιού με πούλμαν που ναύλωσε η ομάδα.
Όλοι οι νικητές, καθώς και οι συμμετοχές σε κάθε κατηγορία:
Παίδες (48 συμμετοχές):
1. Κωνσταντίνος Λυκοστράτης (ΟΕΑ Βέροιας)
2. Κωνσταντίνος Αλμπανάκης (ΟΕΑ Βέροιας)
3. Κωνσταντίνος Στεφανίδης (ΟΕΑ Έδεσσας), Γιώργος Ακρίβης (ΦΕΑ Ιωαννίνων)
Παμπαίδες 11-12 ετών (61):
1. Γιώργος Πασχαλέρης (ΑΣΕΑ Καβάλας)
2. Ανδρέας Μίντσης (Απόλλων Καλαμαριάς)
3. Παναγιώτης Σιδηρόπουλος (ΟΕΑ Βέροιας), Φώτιος-Κωνσταντίνος Παπαδάκης (ΧΑΝ Καλαμαριάς)
Παμπαίδες έως 10 ετών (25):
1. Χρήστος Ντασταμάνης (ΦΕΑ Ιωαννίνων)
2. Ανέστης Σόντρας (ΟΕΑ Έδεσσας)
3. Ανδρέας Καραμούτης (ΟΕΑ Βέροιας), Άγγελος-Λουκιανός Λισγάρας (ΦΕΑ Ιωαννίνων)
Κορασίδες (15):
1. Κυριακή Κουλιούρη (ΠΑΣ Εχέδωρος)
2. Χριστίνα Ταουσάνη (ΑΣΕΑ Καβάλας)
3. Ειρήνη Σαντουρτζόγλου (ΟΕΑ Έδεσσας), Ευαγγελία Δάμου (ΟΕΑ Έδεσσας)
Παγκορασίδες 11-12 ετών (14):
1. Δανάη Χριστοδούλου (ΦΕΑ Ιωαννίνων)
2. Χριστίνα Κουλίκα (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)
3. Καλλιόπη Τζουνοπούλου (ΑΣΕΑ Καβάλας),Ευτυχία Ρούφα (ΑΣΕΑ Φλώρινας),
Παγκορασίδες έως 10 ετών (7):
1. Λαμπρινή Γκαβαλιά (ΑΣΕΑ Καβάλας)
2. Αλεξάνδρα Γκογκάκη (ΦΕΑ Ιωαννίνων)
3. Μαρία Κετσετζή (ΑΣΕΑ Φλώρινας), Χρυσή Φωτιάδου (ΑΣΕΑ Φλώρινας)






ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΚΑΒΑΛΑ!!!
Με την ανακοίνωση του πίνακα αξιολόγησης σωματείων για το 2012,η Καβάλα πρέπει να είναι περήφανη που έχει μια ομάδα στην κορυφή της Ελλάδας!Ο ΑΣΕΑ Καβάλας ήταν το 2011 η καλύτερη επαρχιακή ομάδα και η καλύτερη ομάδα της Βορ.Ελλάδος.Τα αποτελέσματα του 2012 έφεραν την ομάδα της πόλης μας στο Νο 1,λαμβάνοντας υπόψιν, τις πανελλήνιες διακρίσεις,τις νέες εγγραφές και γενικά τη λειτουργία μιας ομάδας.Η ομοσπονδία ανακοίνωσε μόλις πρίν απο λίγη ώρα τον πίνακα αξιολόγησης ,που είναι επίσης αξιοσημείωτο η διαφορα βαθμών απο τη 2η ομάδα που είναι ο ΑΟ Πεύκης,ομάδα με τεράστια δυναμική και διακρίσεις.






ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 2012


1 ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ 1378
2 ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1092
3 ΑΣ ΠΕΡΑ 2005 1066
4 ΑΣ ΠΕΡΑ 964
5 ΠΑΛ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 947
6 ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΙΣ 803
7 ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 777
8 ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΑΓ ΣΟΦΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 754
9 ΧΑΝ ΘΕΣ/ΚΗΣ 729

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:30-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

13:15-14:15


-25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

15:45-16:45

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ

-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

14:00-15:00


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

15:30-16:30

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013