TTC Kavala 2022

TTC Kavala 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΗ 3η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ Ο ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

         Οι αγώνες της Α2 εθνικής κατηγορίας πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (24 και 25 Νοεμβρίου) για  το πρόγραμμα των διασυλλογικών πρωταθλημάτων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Η αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας φιλοξένησε το δεύτερο αγωνιστικό διήμερο σε άνδρες και γυναίκες και είναι σίγουρο ότι πρόσφεραν μία σειρά από δυνατές αναμετρήσεις με θέαμα και σασπένς στους φίλους του αθλήματος. Και στα δύο πρωταθλήματα έγιναν η 4η, η 5η και η 6η αγωνιστική.
          Στις γυναίκες ,οπου συμμετέχει ο ΑΣΕΑ Καβάλας ,είναι μόνος στην κορυφή της κατάταξης ο Ολυμπιακός και επιβεβαίωσε και στις αγωνιστικές που έγιναν ότι δίκαια θεωρείται το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας.Ο ΑΣΕΑ Καβάλας  με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ανέβηκε μόνος στην 3η θέση με 1 παιχνίδι λιγότερο.Το σημαντικό είναι οτι η δύναμη της Καβάλας είναι η ακαδημίες της και απόδειξη είναι οι 2 νίκες που πέτυχαν σε μια τόσο υψηλή κατηγορία γυναικών ,οι δύο 12χρονες αθλήτριες του συλλόγου,Ταουσάνη και Ζήσου!Στο 1ο παιχνίδι ο ΑΣΕΑΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Τελαμώνα Σαλαμίνας,ομάδα που στέρησε την άνοδο στην Α1 πέρυσι.Η ομάδα της Καβάλας με 3 συνεχόμενες νίκες(Κρουστάλλη,Κανάρη κα Χατζηλυγερούδη)προηγήθηκε 3-0 στο σκόρ.Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σταύρου ,σε εκείνο το σημείο ρίχνει στα βαθειά τις μικρές αθλήτριες Ζήσου και Ταουσάνη για τον αγώνα του διπλού.Με σταθερή ψυχολογία και σωστή τακτική έκαναν αξιοπρόσεκτη τη παρουσία τους στήν ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας τραβώντας τα βλέμματα της κερκίδας!Στον αγώνα αυτό αντιμετώπησαν τις πρωταθλήτριες Ελλάδος παγκορασίδων 2011 σε ατομικό,διπλό και ομαδικό,Σοφρά/Ανδριανού οπου και νίκησαν με το εμφατικό 3-0!Η νίκη για την Καβάλα ήρθε με 4-0 ,πέρνοντας μια άτυπη ρεβάνς για την περσυνή ήττα.Στο 2ο παιχνίδι η ομάδα της πόλης μας αντιμετώπισε τον ΑΟ Πεύκης οπου και νίκησε με σκόρ 4-1(2 νίκες Κρουστάλλη,1 Κανάρη και 1 διπλό Κανάρη/Κρουστάλλη).Στο 3ο παιχνίδι ο ΑΣΕΑΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ΑΟ Ταταύλα,ομάδα με τεράστια ιστορία και με παίκτριες στη σύνθεσή της, οι οποίες ηταν παλιές πρωταθλήτριες,όπως η Μητακίδου και η Ουζμπέκα Ταντσούρα.Ο ΑΣΕΑ Καβάλας επιβλήθηκε με το σκόρ 4-0!Σε αυτό το μάτς δοκιμάστηκαν ξανά με επιτυχία οι 2 μικρές αθλήτριες Ταουσάνη και Ζήσου νικώντας ξανά στο διπλό με 3-0 τις Βασματζή/Πυλαρινού!Τις υπόλοιπες νίκες πέτυχαν απο μία οι Κρουστάλλη,Κανάρη και Χατζηλυγερούδη.Έτσι ο ΑΣΕΑ Καβάλας προχωρά στη 3η θέση τις βαθμολογίας με 9 βαθμούς και 1 παιχνίδι λιγότερο.Επόμενη αγωνιστική της Α2 γυναικών θα γίνει στην Καβάλα στις 12/13-1-2013 με αντίπαλους τη ΧΑΝΘ και τον Εθνικό Αλεξ/πολης

Συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα:

Τελαμώνας Σαλαμίνας-Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 0-4
Α.Ο. Πεύκης-Ρουφ 80 3-4
Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ολυμπιακός 1-4
Α.Ο. Ταταύλα-Ακαδημίες ΧΑΝ Καλαμαριάς 1-4
Α.Ο. Πεύκης-Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 1-4
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Τελαμώνας Σαλαμίνας 1-4
Α.Ο. Ταταύλα-Ρουφ 80 4-1
ΧΑΝ Καλαμαριάς-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 1-4
ΑΣΕΑ Καβάλας-Α.Ο. Ταταύλα 4-0
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Α.Ο. Πεύκης 4-1
Ρουφ 80-Τελαμώνας Σαλαμίνας 1-4



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε έξι αγωνιστικές)
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 12
--------------------------------------------------------
2. Τελαμώνας Σαλαμίνας 10
3. Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 9 (σε 5 αγώνες)
--------------------------------------------------------
4. Ακαδημίες Χ.Α.Ν.Κ. 8 (σε 5 αγώνες)
-. Α.Ο. Ταταύλα 8
-. Ρουφ 80 8 (σε 7 αγώνες)
---------------------------------------------------------
7. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 7 (σε 5 αγώνες)
-. Α.Ο. Πεύκης 7





ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ




Η προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών έρχεται φέτος πολύ νωρίς χρονικά  Το πρώτο κομμάτι της σημαντικότερης ελληνικής διοργάνωσης θα φιλοξενήθηκε σε επτά περιοχές της χώρας, από την Πελοπόννησο έως τον Έβρο και θα συγκεντρώσει συνολικά 558 αθλητές και 190 αθλήτριες. Οι προκριματικές φάσεις αφορούν στην Αττική (οι αγώνες θα γίνουν στον Πειραιά, στην ομοσπονδιακή αίθουσα Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας), τη Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη), την Πελοπόννησο (Πάτρα), την Ανατολική Μακεδονία (Δράμα), τη Θράκη (Αλεξανδρούπολη), τη Μυτιλήνη και τη Χίο.
Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται ως εξής: Στους άνδρες αγωνίστηκαν 213 στην περιφέρεια της Αττικής (η οποία συμπεριλαμβάνει και φέτος τους αθλητές της Κρήτης), 135 στη Βόρεια Ελλάδα, 98 στην Πελοπόννησο, 49 στη Θράκη, 33 στην Ανατολική Μακεδονία, 24 στη Χίο και 6 στη Μυτιλήνη. Στις γυναίκες είναι να πάρουν μέρος 73 στην Αττική, 32 στη Βόρεια Ελλάδα, 30 στην Πελοπόννησο, 21 στη Θράκη, 11 στην Ανατολική Μακεδονία, 20 στη Χίο και 3 στη Μυτιλήνη.
Μετά τις αλλαγές, που εφαρμόζονται από την περσινή χρονιά, η προκριματική διαδικασία αφορά ξανά μόνο στο απλό. Τα ζευγάρια του διπλού θα σχηματιστούν στην τελική φάση από τους αθλητές, οι οποίοι προκρίθηκαν από αυτούς τους αγώνες . Επίσης, οι προκρίσεις στο απλό  προέκυψαν μέσα από δύο φάσεις. Η πρώτη θα είναι με γκρουπ των 3ων ή 4ων αθλητών/τριών και η δεύτερη με νοκ άουτ αγώνες μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, που  πήραν την πρωτιά στο δικό τους γκρουπ. Φυσικά, υπάρχουν και οι απευθείας προκρίσεις με βάση την αξιολόγηση από τα rankinglist. Έτσι, στο απλό ανδρών έχουν ήδη περάσει στην τελική φάση 11 αθλητές και στο απλό γυναικών 9 αθλήτριες.
Μέσα στις προκρίσεις αυτές εντάσσονται και ο Γιάννης Βλοτινός με τη Μαρία Χριστοφοράκη, άσχετα αν δεν είναι τώρα στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης (ο πρώτος επειδή αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στο εξωτερικό και φέτος που μετακινήθηκε στον ΓΑΣ Λέσβου δεν έχει επανέλθει ακόμα στις ελληνικές διοργανώσεις, η δεύτερη γιατί παίζει φέτος σε δύο ξένα σωματεία). Όπως προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις, η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. βγάζει ειδικό σύστημα αξιολόγησης για παιδιά, που είτε είναι στο διεθνές rankinglist (Χριστοφοράκη), είτε έχουν βγει από αυτό, αλλά διατηρούν βαθμούς (Βλοτινός).
Να σημειωθεί ακόμα ότι από τους δέκα πρωταθλητές, που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, δεν δήλωσαν συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα οι Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης, Γιώργος Φραγκούλης και Δημήτρης Παπαδημητρίου.
.Στην Αν Μακεδονία τις 3 πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι :


ΑΝΔΡΕΣ

1.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ(ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ)
2.ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΊΩΡΓΟΣ(ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)
3.ΖΗΣΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ(ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)
-.ΣΤΑΜΑΤΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ)


ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1.ΚΑΝΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ(ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)
2.ΧΑΤΖΗΛΥΓΕΡΟΥΔΗ ΓΙΩΡΓΙΑ(ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)
3.ΤΑΟΥΣΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ(ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)




ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ


Το προσεχές Σαβ/κο θα διεξαχθούν στην πόλη μας οι αγώνες για τη προκριματική φάση του κυπέλλου Ελλάδος Βετεράνων-Ανεξαρτήτων.Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του ΑΣΕΑ Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου  Γυμνασίου Καβάλας.Στη φάση αυτή θα λάβουν μέρος ομάδες απο την Αν.Μακεδονία και τη Θράκη(Καβάλα,Δράμα,Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα).Στουε αγώνες θα παρεβρεθεί και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βετεράνων κ.Πλακαντωνάκης.



ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:30-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

13:15-14:15


-25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

15:45-16:45

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ

-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

14:00-15:00


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

15:30-16:30

 

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013