TTC Kavala 2022

TTC Kavala 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

               Η εσωτερική αγωνιστική κίνηση στην επιτραπέζια αντισφαίριση ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο, 15 και 16 Σεπτεμβρίου, με τους αγώνες του Τοπικού Κυπέλλου ανδρών και γυναικών, που ουσιαστικά αποτελούν το πρώτο μέρος του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διοργάνωση επανέρχεται ύστερα από την περσινή ακύρωσή της λόγω των οικονομικών δυσχερειών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Επιπλέον, αυτή τη χρονιά η προκριματική και η τελική φάση του Τοπικού κυπέλλου θα γίνουν σ’ ένα διήμερο σε όλες τις περιοχές και όχι σε δύο διαφορετικά, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι, αφού προκύψουν τη μία μέρα οι ομάδες, οι οποίες θα περάσουν στη δεύτερη φάση, την επομένη θ’ αναδειχτούν οι τοπικοί Κυπελλούχοι και παράλληλα θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Σε πρώτη δόση λοιπόν, οι αγώνες θα γίνουν σε πέντε περιοχές για τους άνδρες και τέσσερις για τις γυναίκες. Στον Πειραιά (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) για την Αττική, στη Δράμα για την Ανατολική Μακεδονία, στην Αλεξανδρούπολη για τη Θράκη, στα Χανιά για την Κρήτη και στη Χίο για Χίο-Μυτιλήνη. Στην Κρήτη οι αγώνες θ’ αφορούν μόνο τους άνδρες. Για την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, όπως και την Πελοπόννησο, η ίδια διοργάνωση θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα αντίστοιχα. Μετατέθηκε για το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου εξαιτίας του προβλήματος με τις αίθουσες.
            Όσον αφορά στον τρόπο διεξαγωγής το Σάββατο οι προκρίσεις βγήκαν μέσα από γκρουπ, ενώ την Κυριακή εφαρμόστηκε το νοκ άουτ σύστημα. Επίσης, την πρώτη ημέρα δεν αγωνίστηκαν οι ομάδες της Α1 και της Α2 εθνικής κατηγορίας και βρέθηκαν απευθείας στα τελικά του Τοπικού Κυπέλλου την Κυριακή. Να σημειωθεί ακόμα ότι ο κάθε αγώνας ομαδικού θα γίνεται με διαφορετικό σύστημα απ’ ό,τι αυτοί των διασυλλογικών πρωταθλημάτων. Νικήτρια θ’ αναδεικνύεται η ομάδα, που θα φτάνει πρώτη στις τρεις νίκες (και όχι στις τέσσερις, όπως γίνεται στις διασυλλογικές κατηγορίες), ενώ διπλό θα παίζεται μόνο στο τέλος αν χρειαστεί, δηλαδή εφόσον ένα ματς φτάσει στο 2-2 (και όχι ενδιάμεσα, όπως γίνεται στα διασυλλογικά πρωταθλήματα). Η κάθε ομάδα αποτελείται από 3 ή 4 αθλητές/τριες, αλλά κανένας και καμία δεν μπορεί να δώσει πάνω από δύο ματς. Όσοι/ες τοποθετούνται 1οι/1ες στις ομάδες τους (δηλαδή στο Α1 ή το Β1) μετέχουν μόνο στα ατομικά παιχνίδια, οι δύο υπόλοιποι έχουν τη δυνατότητα ν’ αγωνιστούν και στο διπλό, αλλά εκεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και 4ος αθλητής/4η αθλήτρια. Η τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που έχει προγραμματιστεί για τις 16-17 Φεβρουαρίου 2013 θα γίνει με το σύστημα των 7 αγώνων (6 απλά κι 1 διπλό).
        Στις συναντήσεις για την Αττική, που λόγω της μεγαλύτερης συμμετοχής ολοκληρώθηκαν και τελευταίες, το βράδυ της Κυριακής, ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών κατέκτησε και τα δύο τρόπαια. Στην Ανατολική Μακεδονία πρώτευσαν ο Α.Σ.Ε.Α. Δράμας στους άνδρες και ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας στις γυναίκες, στη Θράκη ο Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας και ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης και για τις Χίο/Μυτιλήνη ο Α.Σ.Ε.Α. Χίος και ο Παγχιακός Γ.Σ. αντίστοιχα.
Τα παιχνίδια του Τοπικού Κυπέλλου Θράκης έλαβαν χώρα στην Αλεξανδρούπολη. Και στους δύο τελικούς συναντήθηκαν ο Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και πήραν από έναν τίτλο. Στους άνδρες κυριάρχησε η Φιλία με σκορ 3-0. Την τριάδα των νικητών αποτέλεσαν οι Γιάννης Γεωργαντάς, Δημήτρης Γκουτζίδης και Γιώργος Μακρής. Στις γυναίκες επιβλήθηκε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με 3-1 στηριζόμενη στις Δάφνη Δεληγιάννη, Παναγιώτα Μούρου και Ηρώ Κοζάρη.
           Οι αγώνες της Ανατολικής Μακεδονίας φιλοξενήθηκαν στη Δράμα. Στους άνδρες κατέκτησε τον τίτλο ο τοπικός Α.Σ.Ε.Α. επικρατώντας στον τελικό του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας με 3-2. Οι Δραμινοί αγωνίστηκαν με τους Χαράλαμπο Σταματέλη, Αντώνη Ιορδανίδη, Στέλιο Ιωαννίδη,ενώ ο ΑΣΕΑΚ αγωνίστηκε με 5 αθλητές χαμηλού μέσου όρου ηλικίας,Ζήσου Σ.Σαράντης Γ.,Πασχαλέρη Γ.Πελεκανίδη Θ και Ανδρεάδη Γ. Στις γυναίκες έγινε το ακριβώς αντίθετο. Ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας κατέβαλε στο καθοριστικό παιχνίδι τον Α.Σ.Ε.Α. Δράμας με 3-0 και πήρε την 1η θέση. Παρέταξε τις Χριστιάνα Κανάρη(15χρ) και τις 12χρονες Θεοδώρα-Μαρία Ζήσου και Χριστίνα Ταουσάνη.Η θυγατρική ομάδα της Καβάλας ΄΄Κορωάναίος΄΄κατετάγη 2η στον όμιλο με 1 νίκη και μία ήττα.Νίκησε τους βετεράνους Δράμας με 3-0 και έχασε απο τον ΑΣΕΑ Δράμας με 0-3.Για την ομάδα της Καβάλας αγωνίστηκαν οι Τσαλαμάνης Δ,Μαυρίδης Τ και Κυριακίδης Χ.
        



ΟΠΕΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 2012


Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του ετήσιου όπεν που πραγματοποιείται στη Πορταριά Πηλίου.Στο τουρνουά ο ΑΣΕΑ Καβάλας θα λάβει μέρος με 15 αθλητές-τριες σε όλες τις κατηγορίες.Η αποστολή θα αναχωρήσει την Παρασκευή στις 15:00 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί απογευματινή προπόνηση στο κλειστό της Πορταριάς ενώ θα επιστρέψει την Κυριακή το απόγευμαάρχηγός αποστολής θα είναι ο Πρόεδρος της ομάδας Χ.Κανάρης και ο αντιπρόεδρος Ζήσου Β και ο προπονητής της ομάδας Σταύρου Γ..Οι αθλητές της Καβάλας που θα λάβουν μέρος ανα κατηγορία:

ΝΕΟΙ

1.ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

1.ΚΑΝΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
2.ΧΑΤΖΗΛΥΓΕΡΟΥΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΠΑΙΔΕΣ

1.ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
2.ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
3.ΣΠΑΝΟΣ ΤΑΣΟΣ
4.ΖΗΣΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

1.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
2.ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
3.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΙΜΩΝ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
4.ΠΑΣΧΑΛΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5.ΠΑΣΧΑΛΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6.ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

1.ΤΑΟΥΣΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
2.ΖΗΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΜΑΡΙΑ



ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2012


       Έκλεψε την παράσταση ο ΑΣΕΑ Καβάλας τη μεταγραφική περίοδο 2012!Η ομάδα της Καβάλας που την περσυνή σεζόν έχασε στις λεπτομέρειες την άνοδο στην Α1 γυναικών ενισχύθηκε με 2 αθλήτριες μεγάλης δυναμικής.Η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μπορούμε να πούμε οτι είχε κλείσει μήνες πρίν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος και είναι αυτή της πρωταθλήτριας Ελλάδος στο απλό κορασίδων και διεθνής παίκτριας Γεωργίας Χατζηλυγερούδη.Η 15χρονη Χατζηλυγερούδη κατάγεται απο την Πάτρα και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα με τον νύν προπονητή της Καβάλας Γιάννη Σταύρου.Έχει αναδειχτει 2 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος στο ομαδικό κορασίδων,1 στο διπλό παγκορασίδων και 1 στο απλό κορασίδων,καθώς επίσης μετρά και 3 πρωταθλήματα Α2 γυναικών.Επίσης έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες καθώς επίσης έλαβε μέρος και στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα με την εθνική κορασίδων του 2012.Η μεγαλύτερη μεταγραφή του ΑΣΕΑΚ έγινε με τη πρώην διεθνή αθλήτρια της εθνικής γυναικών Μαρίας Κρουστάλλη.Η 26χρονη Κρουστάλλη έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γερμανίας(Budesliga) και έχει κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα Ελλάδος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.Κατάγεται απο την Αθήνα και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον Άρη Βούλας.Εργάζεται ώς δικηγώρος και σ ήμερα βρίσκεται στη 1η 16αδα του πίνακα αξιολόγησης γυναικών.Έτσι με τη ΄΄φυγή΄΄ της Σοφιανού λόγω πανελλάδικών και την επιστροφή της Χριστοφοράκη στα Χανιά,ο ΑΣΕΑ Καβάλας αποκτά 2 απο τις πιο ποιοτικές παίκτριες στην Ελλάδα που σε συνδυασμό με τη 2 φορές δευτεραθλήτρια Ελλάδες στο απλό κορασίδων Χριστιάνας Κανάρη θα δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα για τη διεκδίκηση της ανόδου στην Α1 γυναικών.
        Στους άνδρες η ομάδα της Καβάλας κάθε χρόνο αποδυναμώνεται,απο εμπειρία κυρίως αλλά όχι απο ταλέντο.Μετά τη φυγή των,Κανάρη και Αγοραστού,λόγω σπουδών ,στη Κύπρο και τα Γιάννενα αντίστοιχα,ήρθε και η μεταγραφή του Κώτση στον Αία Ευόσμου,αλλα και τον ερχομό του Γιώργου Σαράντη(φοιτητής στο πολυτεχνείο της Ξάνθης με καταγωγή απο τη Ρόδο) απο τον Ροδιακό.Ο Κώτσης μετά την περσυνή 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα,ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σταύρου μαζί με το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισαν να παραχώρηθεί ο αθλητής σε ομάδα που έχει καλύτερους αθλητές απο την Καβάλα στην κατηγορία των εφήβων ετσι ώστε να διεκδικηθεί ότι καλύτερο.Με το δανεισμό του Κώτση ναι μεν αποδυναμώνεται η ομάδα αλλα δινεται η δυνατότητα σε μικρότερους σε ηλικία αθλητές να αποκτήσουν εμπειρίες.


ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:30-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

13:15-14:15









 

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013