CADET BOYS 2016 TEAM BRONZE MEDAL

CADET BOYS 2016 TEAM BRONZE MEDAL

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΣΤΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΩΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ!!-ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ OPEN

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 μαθητών και μαθητριών διεξήχθη το προηγούμενο τριήμερο (6, 7 και 8 Μαρτίου) στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας η τελική φάση του Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων στην επιτραπέζια αντισφαίριση για τη σεζόν 2011-2012. Η σημαντική, για τους μαθητές και της μαθήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διοργάνωση, είχε πιο έντονο ενδιαφέρον φέτος δεδομένου ότι έβγαλε προκρίσεις για το Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα. Οι συγκεκριμένοι αγώνες θα διεξαχθούν στη Σαρδηνία από τις 31 Μαρτίου έως τις 6 Απριλίου, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν στο πινγκ πονγκ 8 αθλητές και 8 αθλήτριες, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, τα παιδιά που πηγαίνουν φέτος στην Γ΄τάξη του Λυκείου. Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας διά βίου μάθησης και θρησκευμάτων (διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά) σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και με τη χορηγία του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του δήμου Πειραιά. Αρχικά επρόκειτο να γίνει στη Δράμα, αλλά υπήρξε η αλλαγή για την Αθήνα ώστε να μειωθούν τα έξοδα.
Στο απλό μαθητών αναδείχτηκε πρωταθλητής ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος. Φιναλίστ ήταν ο Γιάννης Παπαδάκης, ωστόσο οι δύο αθλητές του Α.Ο. Πεύκης δεν μπορούν να πάνε στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα επειδή άγουν το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στις μαθήτριες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο η Κωνσταντίνα Παρίδη, αθλήτρια του Φοίνικα Πειραιά. Στον τελικό κατέβαλλε τη Μαρία-Αγγελική Πανουργιά, που αγωνίζεται στους Φοίνικες Πάτρας.
Στο ομαδικό πήραν την πρωτιά το 1ο Γενικό Λύκειο Σαλαμίνας στα αγόρια και το 2ο Γενικό Λύκειο Πεύκης στα κορίτσια. Αυτά τα σχολεία θα μετάσχουν με την ίδια σύνθεση στην κορυφαία σχολική διοργάνωση στην Ιταλία. Από το αγώνισμα του απλού προέκυψαν οι επόμενοι τέσσερις αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες, που θα πάνε στη Σαρδηνία με την ομάδα των επιλέκτων.
Όλοι οι νικητές και οι νικήτριες στα τρία αγωνίσματα, όπως και τα παιδιά, που συγκροτούν τις ομάδες των επιλέκτων για το Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα, έχουν ως εξής:
ΟΜΑΔΙΚΟ ΜΑΘΗΤΩΝ (24 ομάδες-96 μαθητές)
1. 1ο ΓΕΛ Σαλαμίνας (Ρουμελιώτης, Δήμογλης, Μπαρής, Παπασωτηρίου)
2. 3ο ΓΕΛ Δράμας (Ιωαννίδης, Παυλίδης, Ευθυμίδης, Σοφατζίδης)
3. 1ο ΓΕΛ Κοζάνης (Ζέρβας, Χριστοδούλου, Βιτσιώτης, Γιαννουλίδης)
ΟΜΑΔΙΚΟ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ (9 ομάδες-36 μαθήτριες)
1. 2ο ΓΕΛ Πεύκης (Τσεκούρα, Γαζεπίδου, Αρτσέτου, Σταμάτη)
2. 1ο ΓΕΛ Ορεστιάδας (Μπιμπισίδου, Βλασίδου, Κορετσίδου, Κοντόνη)
3. 2ο ΓΕΛ Άργους (Κατρούση, Γιοβάνοβιτς, Δάτσικα, Ροδίτη)
ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΘΗΤΩΝ (61 μαθητές)
1. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (1ο ΓΕΛ Πεύκης)
2. Ιωάννης Παπαδάκης (1ο ΓΕΛ Πεύκης)
3. Ηλίας Μιχαηλίδης (4ο ΓΕΛ Κορυδαλλού)
ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ (49 μαθήτριες)
1. Κωνσταντίνα Παρίδη (9ο ΓΕΛ Πάτρας)
2. Μαρία-Αγγελική Πανουργιά (1ο ΓΕΛ Πάτρας)
3. Άννα Σοφιανού (2ο ΓΕΛ Καβάλας)
ΔΙΠΛΟ ΜΑΘΗΤΩΝ (27 ζευγάρια)
1. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος/Γιάννης Παπαδάκης (Β' Αθήνας)
2. Αναστάσιος Γιοβάς-Αλχαζίδης/Γρηγόρης Οικονόμου (Δυτική Θεσσαλονίκη)
3. 'Ανθιμος Τσεντεκίδης/Σταύρος Βρεττάκος (Γ' Αθήνας)
ΔΙΠΛΟ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ (20 ζευγάρια)
1. Βασιλική Τζάμου/Ντιάνα Κοτατζιάν (Ανατολική Θεσσαλονίκη)
2. Κωνσταντίνα Παρίδη/Μαρία-Αγγελική Πανουργιά (Αχαΐα)
3. Δήμητρα Παπαμιχαήλ/Παναγιώτα Μούρου (Έβρος)
ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
1. Ηλίας Μιχαηλίδης (Πειραιάς)
2. Σταύρος Βρεττάκος (Γ' Αθήνας)
3. Αναστάσιος Γιοβάς-Αλχαζίδης (Δυτική Θεσσαλονίκη)
4. Κωνσταντίνος Κώτσης (Καβάλα)
ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ
1) Κωνσταντίνα Παρίδη (Αχαΐα)
2) Μαρία-Αγγελική Πανουργιά (Αχαϊα)
3) Άννα Σοφιανού (Καβάλα)
4) Βασιλική Τζάμου (Ανατολική Θεσσαλονίκη)ITALIAN OPEN 2012
Ώρα αγωνιστικής δράσης στο εξωτερικό και πάλι για επίλεκτους Έλληνες αθλητές των μικρών ηλικιών. Μετά τη συμμετοχή στο όπεν της Τσεχίας και στο Eurokids camp της Ρουμανίας τον Φεβρουάριο, η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση είχε αυτή την εβδομάδα παρουσία στο ιταλικό όπεν νέων και παίδων, που έγινε στο Λινιάνο από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου. Στη γειτονική χώρα μετάβηκαν  οι παίδες Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Πάρις Ζώνιος και οι κορασίδες Χριστιάνα Κανάρη και Γεωργία Χατζηλυγερούδη. Τα παιδιά αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες των προπονητών Λουίτζι Σκέμπρη και Γιάννη Σταύρου. Εκπροσώπηση για την Ελλάδα όμως,υπήρξε και σε οργανωτικό επίπεδο, καθώς ο Δημοσθένης Μεσσήνης θα είναι ο Assigned Competition Manager (εγκεκριμένος διευθυντής αθλήματος) των αγώνων.
Το όπεν της Ιταλίας εντάσσεται στα τζούνιορ σιρκουί της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.) και περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα: Το ομαδικό, το απλό και το διπλό. Η αρχή γίνεται με το ομαδικό όπου εφαρμόζεται το σύστημα «κορμπιγιόν» και η κάθε ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα και με δύο αθλητές/τριες. Τα δύο αγόρια και τα δύο κορίτσια, που πήραν μέρος από ελληνικής πλευράς στο τουρνουά, άγουν το 15ο έτος της ηλικίας τους και είχαν τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον μία ακόμα συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες. Μεγαλύτερη εμπειρία έχει ο Αγγελάκης, που είχε αγωνιστεί και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων του 2010. Επίσης και τα τέσσερα παιδιά βρίσκονται μέσα στην πρώτη 10άδα των ηλικιακών κατηγοριών τους στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης. Ο Αγγελάκης είναι νούμερο 1 στους παίδες και αγωνίζεται στον Α.Σ. Η Πρόοδος. Τόσο το 2010 όσο και το 2011 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό παίδων. Στον Α.Σ. Η Πρόοδος βρίσκεται φέτος και ο Ζώνιος, απλά προέρχεται από τον ΑΣΦΕΑ Ιωαννίνων. Είναι νούμερο 10 στο ranking list, ενώ το 2011 είχε πάρει τη 2η θέση στους παίδες στο ανοιχτό πρωτάθλημα του Πέρα Αθηνών. Να σημειωθεί ότι τον Σεπτέμβριο του 2011 οι δύο συμπαίκτες είχαν αγωνιστεί με επιτυχία στο όπεν της Σερβίας στη Βριάνκα Μπάνια. Ο Αγγελάκης είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο απλό παίδων, ενώ μαζί με τον Ζώνιο είχαν πάρει την 3η θέση στο διπλό. Όπως στη Σερβία, έτσι και στην Ιταλία, οι δύο αθλητές είχαν την τεχνική καθοδήγηση του προπονητή του Α.Σ. Η Πρόοδος Λουίτζι Σκέμπρη.
Η Κανάρη ανήκει στον ΑΣΕΑ Καβάλας και το 2011 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο απλό κορασίδων του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Η Πατρινιά Χατζηλυγερούδη, που αγωνίζεται στον ΑΣ Πέρα 2005, ήταν στην ίδια διοργάνωση 2η στο διπλό κορασίδων. Στον πίνακα αξιολόγησης βρίσκονται στην 4η και την 3η θέση αντίστοιχα. Τα κορίτσια κοούτσαρε ο προπονητής του ΑΣΕΑ Καβάλας Γιάννης Σταύρου.
Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι ο Δημοσθένης Μεσσήνης μόλις άρχισε τη νέα εμπειρία του ως διευθυντής αθλήματος σε διεθνείς διοργανώσεις. Ο παλιός αθλητής του Πέρα Αθηνών πήρε αυτό το χρίσμα ύστερα από εξετάσεις στα τέλη Σεπτεμβρίου στη Βιέννη και τώρα επιλέχθηκε από την I.T.T.F. να κάνει πρεμιέρα στο ιταλικό όπεν νέων και παίδων. Εκεί βοήθησε τον Αυστριακό διευθυντή αθλήματος Καρλ Γίντρακ προκειμένου στο επόμενο τουρνουά, που θα του ανατεθεί, να είναι ο ίδιος επικεφαλής στον συγκεκριμένο τομέα.
Είναι σημαντικό τέλος, να τονιστεί, τόσο για την προσπάθεια των αθλητών μας ν' αφήσουν καλές εντυπώσεις, όσο και για την εμπιστοσύνη της διεθνούς ομοσπονδίας στο πρόσωπο του Δημοσθένη Μεσσήνη, ότι από τη σειρά των Global Junior Events το ιταλικό όπεν είναι ένα από τα τρία μεγαλύτερα σε συμμετοχές κι έχει χαρακτηριστεί ως premium event, δηλαδή τουρνουά 1ης κατηγορίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο κυρίως ταμπλό πέρασαν ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης και ο Πάρις Ζώνιος στο απλό παίδων, όπως και η Γεωργία Χατζηλυγερούδη στο απλό κορασίδων. Κάλλιστα θα μπορούσε να βαδίσει στον ίδιο δρόμο και η Χριστιάνα Κανάρη, αλλά αποκλείστηκε στα προκριματικά παρά την πολύ καλή της προσπάθεια. Το δυνατό όπεν, που είναι ενταγμένο στο τζούνιορ σιρκουί της διεθνούς ομοσπονδίας, συγκεντρώνει 239 συμμετοχές, 123 αγόρια και 116 κορίτσια. Εκπροσωπούνται συνολικά 26 χώρες, οι οποίες δεν είναι μόνο από την Ευρώπη, αλλά και από την Αφρική, την Ασία και την Αμερική!
Ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού παίδων Κωνσταντίνος Αγγελάκης τέθηκε επικεφαλής στο 15ο και προτελευταίο προκριματικό γκρουπ. Δικαίωσε τον ρόλο του φαβορί και πήρε την 1η θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Το πρωί κατέβαλλε τον Σλοβάκο Τιμπόρ Σπάνικ με 3-0 σετ (11-7, 11-8, 11-4), το απόγευμα τον Ιταλό Λούκα Μπρεσάν με 3-1 (11-6, 12-10, 10-12, 11-5) και νωρίς το βράδυ τον Νταβίντ Μούτσολι από το Σαν Μαρίνο με 3-0 (11-6, 11-1, 11-9).
Ο Πάρις Ζώνιος κληρώθηκε στο 2ο γκρουπ, το οποίο είχε τρεις αθλητές. Αρχικά έχασε από τον Τσέχο (επικεφαλής) Τόμας Πολάνσκι με 3-0 σετ (5-11, 8-11, 2-11), ωστόσο λίγες ώρες μετά παρουσιάστηκε πολύ καλός στον αγώνα που έκρινε τη 2η θέση και επιβλήθηκε του Σλοβάκου Γιάκαμπ Πάβολκα με 3-0 (11-8, 12-10, 11-8).
Στο απλό κορασίδων η Γεωργία Χατζηλυγερούδη μετείχε στο 13ο γκρουπ και εξασφάλισε από νωρίς την πρόκριση στον 1ο γύρο του αγωνίσματος επικρατώντας στα δύο πρώτα παιχνίδια της. Με σταθερή απόδοση ξεπέρασε τη Σλοβάκα Καρολίνα Φούρκοβα με 3-0 (11-7, 11-9, 11-9) και την Ιταλίδα Ρομάνα Πεζόνι επίσης με 3-0 σετ (11-2, 11-5, 11-4). Το απόγευμα, στον αγώνα που έκρινε απλά την πρωτιά στο γκρουπ, γνώρισε την ήττα από τη Γαλλίδα Παουλίν Ογκρίν (επικεφαλής του ομίλου) με 3-0 σετ (6-11, 10-12, 8-11).
Η Χριστιάνα Κανάρη αγωνίστηκε στο 8ο γκρουπ και αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες μένοντας στην 3η θέση. Αφού έχασε από τη Γαλλίδα Μάριον Κομίς (επικεφαλής) με 3-0 σετ (6-11, 5-11, 6-11) και νίκησε την Ιταλίδα Κατερίνα Μπόνο με 3-0 (11-6, 11-4, 11-3) έδωσε το καθοριστικό ματς για την προνομιούχο 2η θέση με αντίπαλο τη Βελγίδα Λοράν Χάκεμακ. Προηγήθηκε με 2-1, ισοφαρίστηκε στην παράταση και τελικά κάμφθηκε με 3-2 (10-12, 11-9, 11-6, 10-12, 6-11).
Στις ίδιες ηλικιακές κατηγορίες η πρεμιέρα της διοργάνωσης περιλάμβανε και το αγώνισμα του διπλού. Στο διπλό παίδων οι Αγγελάκης/Ζώνιος προχώρησαν μέχρι τον 2ο γύρο. Στους «32» κατέβαλλαν τους Αιγύπτιους Ομάρ Γκαμάλ/Αλί Τζαλάμπ με 3-0 σετ (13-11, 11-4, 11-8) κι έχασαν στους «16» από τους Αυστριακούς Ντέιβιντ Κλάους/Αντρέας Λεβένκο με 3-0 (6-11, 8-11, 8-11).
Στο διπλό κορασίδων, όπου σχηματίστηκε ανάλογο ταμπλό, οι Χατζηλυγερούδη/Κανάρη έχασαν μέσα από τα…χέρια τους την πρόκριση στον γύρο των «16». Αντιμετώπισαν το αιγυπτιακό δίδυμο Σάλμα Χαλέντ/Ριμ Μόραντ, πήραν εύκολα τα δύο πρώτα σετ, αλλά στο τέλος κάμφθηκαν με 3-2 και αποκλείστηκαν (11-6, 11-4, 7-11, 9-11, 7-11).ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Με επιτυχία έγινε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη το 1ο γι’ αυτή τη σεζόν τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων της Βόρειας Ελλάδας. Πήραν μέρος 72 αθλητές, 42 ανεξάρτητοι και 30 βετεράνοι και σχηματίστηκαν πέντε κατηγορίες. Τα αποτελέσματα:
Βετεράνοι 40-49 ετών:
1. Ν. Μουχτούρης (Ολυμπιακός)
2. Ι. Κουρούπας (Πολύγυρος)
3. Β. Βερύκιος (Βότσης), Γαβρ. Κυριακίδης (Βότσης)
Βετεράνοι 50-59 ετών:
1. Νικ. Δούης (Αθηναϊκός)
2. Θεολ. Καπετανίδης (Ιωάννινα)
3. Θεοδ. Παναγιωτίδης (Θερμαίος), Φ. Ζαπάρτας (Καβάλα)
Ανεξάρτητοι -40 ετών:
1. Γ. Στεφανίδης (Κοζάνη)
2. Δημ. Ανδρεάδης (Θεσσαλονίκη)
3. Ανδρ. Ιντζίδης (Κιλκίς), Αθαν. Αργυριάδης (Κοζάνη)
Ανεξάρτητοι 41-50 ετών:
1. Κυρ. Λιάσος (Φλώρινα)
2. Παν. Λάσκαρης (Θεσσαλονίκη)
3. Γ. Λυγούρας (Φλώρινα), Μιχαηλίδης (Θεσσαλονίκη)
Ανεξάρτητοι 51 + ετών:
1. Κ. Κούμπης (Αθήνα)
2. Ισ. Βασιλειάδης (Αθήνα)
3. Κ. Καζάκης (Σταυρούπολη), Δημ. Πάροδος (Θεσσαλονίκη)ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΟ προγραμματισμός της ανάπτυξης του αθλήματος στη Καβάλα και τις γύρω περιοχές συνεχίζεται.Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σχολείου της περιοχής του Παληού κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 13:15-14:15 καθώς επίσης και στον ειδικό χώρο του 25ου Δημοτικού Σχολείου κάθε Τρίτη 14:15-15:15 και Πέμπτη 13:15-14:15 .Το πλάνο που έχει σχεδιάσει ο προπονητής και το ΔΣ της ομάδας είναι να επεκταθεί σε ολόκληρη την Καβάλα και όχι μόνο στο κέντρο οπου βρίσκεται και η έδρα της ομάδας ,καθώς επίσης και τη διοργάνωση διαφόρων ανοικτών τουρνουά με κορύφωση το 2ο τελικό τουρνουά δημοτικών σχολείων (το 1ο πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2011)του Δήμου Καβάλας που θα διεξαχθεί σε ανοικτό χώρο το καλοκαίρι του 2012.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:30-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ

13:15-14:15

-25o ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΤΡΙΤΗ

14:15-15:15

ΠΕΜΠΤΗ

13:15-14:15


Ο πίνακας αξιολόγησης των μελών του ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ για τη χρονιά 2011:

1.ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2.ΚΩΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
3.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
4.ΚΑΝΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
5.ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΑΝΝΑ
6.ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
7.ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
8.ΠΕΛΕΚΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
9.ΜΑΡΚΟΖΑΝΗ ΜΑΡΙΛΙΑ
10.ΜΠΕΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
11.ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
12.ΜΠΑΦΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
13.ΚΑΝΑΡΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
14.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
15.ΤΣΑΛΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
16.ΧΟΥΡΜΟΥΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
18.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗ
19.ΤΣΙΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
20.ΖΗΣΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
21.ΖΑΠΑΡΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
22.ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
23.ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
24.ΤΑΟΥΣΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
25.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
26.ΣΠΑΝΟΣ ΤΑΣΟΣ
27.ΖΗΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΜΑΡΙΑ
28.ΤΟΥΡΑΜΑΝΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
29.ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ
30.ΠΑΡΑΣΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
31.ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
32.ΠΑΣΧΑΛΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
33.ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
34.ΧΑΡΣΟΥΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ
35.ΕΤΖΗΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
36.ΚΥΠΡΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
37.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΤΖΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
38.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
39.ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
40.ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
41.ΜΑΡΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
42.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΙΜΩΝ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
43.ΑΛΑΡΟΥΠΗΣ ΜΑΝΟΣ
44.ΚΑΡΑΝΤΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
45.ΚΑΛΤΑΠΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
46.ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
47.ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
48.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
49.ΧΑΤΖΗΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
50.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
51.ΤΣΑΛΑΜΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
52.ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
53.ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
54.ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
55.ΚΟΚΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
56.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
57.ΤΣΙΡΟΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
58.ΣΤΑΜΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ
59.ΤΖΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
60.ΤΖΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
61.ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
62.ΓΕΩΡΜΠΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
63.ΖΩΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
64.ΜΠΟΥΝΤΖΕΛΙΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
65.ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
66.ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
67.ΧΑΤΖΗΗΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
68.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ
69.ΤΣΕΛΛΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ
70.ΣΑΡΙΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
71.ΠΑΣΧΑΛΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
72.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
73.ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
74.ΜΑΤΕΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
75.ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
76.ΚΟΡΕΣΟΓΛΟΥ ΙΑΣΟΝΑΣ
77.ΣΥΓΚΙΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
78.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
79.ΤΕΡΠΟΥΙΚΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
80.ΣΥΓΚΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
81.ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
82.ΠΑΤΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
83.ΝΤΑΜΠΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
84.ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ
85.ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
86.ΝΤΑΜΠΑΝΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
87.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΡΩΠΗ
88.ΔΟΥΛΓΕΡΗ ΜΙΚΑΕΛΛΑ
89.ΚΟΤΙΝΗ ΕΛΕΝΗ
90.ΓΚΑΒΑΛΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
91.ΒΑΡΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
92.ΧΑΤΖΗΗΛΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΑ
93.ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
94.ΚΙΤΣΙΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
95.ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑ
96.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
97.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
98.ΚΛΙΤΣΕΙΩΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
103.ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ
104.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
105.ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
106.ΤΣΙΤΣΩΝΗ ΜΑΡΙΑ
107.ΚΛΙΤΣΕΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
108.ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
109.ΣΟΗΛΕΜΕΝΙΔΗΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ
110.ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ
111.ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
112.ΟΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΩΡΑ
113.ΓΙΑΝΤΣΑΚΛΙΔΟΥ ΗΛΙΑΝΑ

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013