TTC Kavala 2022

TTC Kavala 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U21 ΚΑΝΑΡΗ Κ ΣΟΦΙΑΝΟΥ

      Με το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του  διπλού στη κατηγορία ελπίδων(κάτω των 21 ετών) επέστρεψαν οι αθλήτριες του ΑΣΕΑ Καβάλας Άννα Σοφιανού και Χριστιάνα Κανάρη απο την Αθήνα και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οπου ολοκληρώθηκε χτές το μεσημέρι το πανελλήνιο πρωτάθλημα της αντίστοιχης κατηγορίας.Σε ένα συναρπαστικό προημιτελικό απέκλεισαν τις αθλήτριες του Α.Ο.Πεύκης Μπρισκόλα/Ράπτη με 3-2 σέτ.Στα ημιτελικά συνάντησαν της μετέπειτα πρωταθλήτριες Ελλάδος στο διπλό Κιούφη/Γεωργιάδου απο τις οποίες έχασαν 0-3 σέτ.
     Στα αγόρια οι Κώτσης/Πελεκανίδης αποκλείστηκαν στους ΄΄16΄΄ απο Ανδριόπουλο/Παπαδάκη του Α.Ό. Πεύκης.Στο αγώνισμα του απλού ο Κων/νος Κώτσης βρέθηκε σε όμιλο των 4 αθλητών και επικράτησε του Σιάχου του ΕΑ Βόχας με 3-1 σέτ και του Παπαφίγκου απο τη Βοκαριά Χίου με 3-0 σέτ.Στο καθοριστικό αγώνα για την πρόκριση στους 16 καλύτερους της Ελλάδας αγωνίστηκε με τον Σιώκο(πρώην πρωταθλητής ελλάδος και διεθνής) του ΔΑΟ Ταύρου(ομάδα Α1) οπου και έχασε με 2-3(9-11 το 5ο και καθοριστικό σέτ).Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Κώτσης είχε match ball  με 2-1 σέτ και 10-9  και μετέπειτα 11-10 αλλα δεν τα κατάφερε.Η Σοφιανού αγωνίστηκε σε όμιλο των 3 αθλητριών οπου και αποκλείστηκε στη διαφορά των σέτ για 1 σέτ!Έχασε απο τη Σπανοπούλου απο την Πάτρα με 0-3 σέτ χωρίς να καταφέρει να βρεί ρυθμό.Με νίκη επι της Παρίδη ,του Φοίνικα Αγ. Σοφίας Πειραιά,στο τελευταίο μάτς με 3-0 θα ισοβαθμούσαν καί οι 3 αθλήτριες(νωρίτερα είχε κερδίσει η Παρίδη τη Σπανοπούλου με 3-0 σέτ) και θα μετρούσε οι διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια.Η Σοφιανού με πολύ καλή απόδοση προηγήθηκε 2-0 σέτ και 9-8 και 10-9 στο 3ο σέτ αλλα έχασε με 13-11.Στη συνέχεια νίκησε με 3-1 σέτ αλλα η Παρίδη είχε κατακτήσει την πρώτη θέση.
    Στα ομαδικά αγωνίσματα οι Κώτσης ,Πελεκανίδης και ο μικρός Ζήσου αγωνίστηκαν με τις ομάδες,ΑΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ(θυγατρική ομάδα της Πεύκης, ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001 (3ο φαβορί)και τον ΓΣ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ(ομάδα Α2 με διεθνής αθλητές).Τα πράγματα ηταν απο την αρχή δύσκολα λόγω της απειρίας των δύο αθλητών, Ζήσου(13 χρόνων) και Πελεκανίδη ,που αγωνίζονταν για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.Ο ΑΣΕΑ Καβάλας πάλεψε όλα τα παιχνίδια κερδίζοντας τις εντυπώσεις ειδικά με τον ΄΄χάλκινο΄΄ πέρσι στο ατομικό παίδων,Κώτση ο οποίος έδωσε δυνατές μάχες.Με το ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001 ο ΑΣΕΑΚ έχασε με 0-3,με ΓΥΜΝΑΣΙΟ 0-3 και με ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ 1-3(1 νίκη ο Κώτσης).Στην κατηγορία των κοριτσιών ο ΑΣΕΑΚ έκανε τη μεγάλη έκπληξη΄μπαίνοντας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!Οι Σοφιανού,Κανάρη και Κουντουρατζή(επίσης 1η φορά που αγωνίζεται σε πανελλήνιο πρωτάθλημα) αγωνίστηκαν στο 2ο όμιλο μαζί με τη ΧΑΝΘ και τον ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ,ομάδες Α1 και Α2 αντίστοιχα.Με την ομάδα της ΧΑΝΘ η Καβαλιώτικη ομάδα έχασε με σκόρ 0-3 αποδίδοντας πολύ υψηλού επιπέδου πίγκ πόγκ.Με την ομάδα της  Βούλας η οποία αυτό το Σαββατοκύριακο θα δώσει σημαντικά παιχνίδια για να ανέβει στην Α1(είναι 1η στην κατηγορία της Α2 μέχρι στιγμής) οι Καβαλιώτισσες αθλήτριες επικράτησαν με σκόρ 3-0 και προκρίθηκαν στην 8άδα(απο 1 νίκη Σοφιανού,Κανάρη,Κουντουρατζή).Στους προημιτελικούς ο ΑΣΕΑΚ συνάντησε το 3ο φαβορί των αγώνων,τον Φοινικα Αγ.Σοφίας Πειραιά οπου και έχασε με 0-3 με ισορροπημένα παιχνίδια.
       Ο Α.Ο. Ταταύλα στους Νέους άνδρες και ο Δ.Α.Ο. Ταύρου στις Νέες γυναίκες αναδείχτηκαν  πρωταθλητές Ελλάδας στο ομαδικό Ελπίδων για τη σεζόν 2010-2011. Στο πρώτο κομμάτι της διοργάνωσης, επικράτησαν οι ομάδες, οι οποίες είχαν με το μέρος τους τα προγνωστικά. Τα Ταταύλα επανέλαβαν την επιτυχία του 2009, ενώ ο ΔΑΟ Ταύρου έφτασε στο χρυσό μετάλλιο για τρίτη χρονιά στη σειρά! Άξιοι αντίπαλοι στους τελικούς ο περσινός νικητής ΑΟ Πεύκης στους Νέους άνδρες και η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης στις Νέες γυναίκες.
      Στους άνδρες τα Ταταύλα ήταν 1ο φαβορί και επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους με πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό κόντρα στον μεγάλο τους αντίπαλο τον ΑΟ Πεύκης. Επιβλήθηκαν με 3-1 χάρη σε δύο νίκες του Φραγκούλη και μία του Μανουσώφ. Υπεύθυνος της τεχνικής ηγεσίας είναι και σε αυτή τη διάκριση ο Χρήστος Λάμης, ενώ αναπληρωματικός αθλητής ήταν το διήμερο ο μικρός Γιάννης Μπόσκοβιτς. Για την Πεύκη, που διατηρεί την παράδοση υψηλών θέσεων στη μικρή ιστορία του ομαδικού Ελπίδων, η νίκη στον τελικό ήρθε από τον Κ. Κωνσταντινόπουλο στο τρίτο στη σειρά ματς. Στον πάγκο ήταν ο Γιάννης Νικολουδάκης.
         Στις Νέες γυναίκες ο ΔΑΟ Ταύρου είχε τον πρώτο λόγο για το χρυσό μετάλλιο και μία εβδομάδα μετά τη 2η θέση στο Κύπελλο Ελλάδας συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών. Στον τελικό πάντως, συνάντησε τη σθεναρή αντίσταση της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, η οποία προηγήθηκε 1-0 με σπουδαία νίκη της Σωτηροπούλου εναντίον της Κιούφη. Η Τόλιου έδωσε πάλι λύσεις με την άμυνα στο δεύτερο και το τέταρτο στη σειρά ματς, ενδιάμεσα η Γεωργιάδου σημείωσε πολύ δύσκολη νίκη κόντρα στη Χοβσεπιάν κι έτσι ο συναρπαστικός τελικός έληξε με σκορ 3-1. Ο ΔΑΟ Ταύρου είχε αναπληρωματική στον τελικό την Φρύνη Μαστρογιαννοπούλου, στη σύνθεσή του το διήμερο ήταν ακόμα η Κωνσταντίνα Βασματζή και η Ευφροσύνη Δημουλά.
     Επόμενοι αγώνες του ΑΣΕΑΚ είναι στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται με τόν μεγαλύτερο στόχο της ομάδας απο τη στιγμή της ίδρυσής της ,τα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.


Αναλυτικά οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε αγώνισμα:

Απλό Νέων ανδρών:
1. Στέφανος Μανουσώφ (ΑΟ Ταταύλα)
2. Γιώργος Φραγκούλης (ΑΟ Ταταύλα)
3. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (ΑΟ Πεύκης)
-. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (ΑΟ Πεύκης)

Απλό Νέων γυναικών:
1. Κατερίνα Τόλιου (ΔΑΟ Ταύρου)
2. Ελένη Γεωργιάδου (ΔΑΟ Ταύρου)
3. Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα (ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας)
-. Καλλιόπη Σωτηροπούλου-Πεσιρίδου (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)

Διπλό Νέων ανδρών:
1. Στέφανος Μανουσώφ/Γιώργος Φραγκούλης (ΑΟ Ταταύλα)
2. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος/Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (ΑΟ Πεύκης)
3. Γιάννης Παπαδάκης/Άγγελος Ανδριόπουλος (ΑΟ Πεύκης/ΑΣ Το Γυμνάσιο)
-. Γιώργος Νταλιάνης/Σωτήρης Κανναβός (ΟΑ Χανίων/ΑΣ Το Γυμνάσιο)

Διπλό Νέων γυναικών:
1. Ελένη Γεωργιάδου/Αλίκη Κιούφη (ΔΑΟ Ταύρου)
2. Κατερίνα Τόλιου/Φρύνη Μαστρογιαννοπούλου (ΔΑΟ Ταύρου)
3. ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΝΑΡΗ/ΆΝΝΑ ΣΟΦΙΑΝΟΥ (ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)
-. Καλλιόπη Σωτηροπούλου-Πεσιρίδου/Ρόζα Χοβσεπιάν (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)




ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



Ο προγραμματισμός της ανάπτυξης του αθλήματος στη Καβάλα και τις γύρω περιοχές της συνεχίζεται.Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σχολείου της περιοχής του Παληού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 13:15-15:15.Το πλάνο που έχει σχεδιάσει το ΔΣ της ομάδας είναι να επεκταθεί σε ολόκληρη την Καβάλα και όχι μόνο στο κέντρο οπου βρίσκεται και η έδρα της ομάδας ,καθώς επίσης και τη διοργάνωση διαφόρων ανοικτών τουρνουά με κορύφωση το τελικό τουρνουά δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας που θα διεξαχθεί σε ανοικτό χώρο το καλοκαίρι του 2011.




ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Τετάρτη)

-17:00-19:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 13:15-15:15

13:15-14:15(μαθητές Α-Β-Γ δημοτικού)

14:15-15:15(μαθητές Δ-Ε-ΣΤ δημοτικού)

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U21


            Από την ηλικιακή κατηγορία των Ελπίδων (αθλητές και αθλήτριες έως 21 ετών) αρχίζουν αύριο (Παρασκευή) οι τελικές φάσεις των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις διοργανώσεις ομαδικού και ατομικού χαρακτήρα. Στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα διεξαχθεί το προσεχές τριήμερο το Πανελλήνιο Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, που θα αναδείξει τους πρωταθλητές Ελλάδας για τη σεζόν 2010-2011 στο ομαδικό, στο απλό και στο διπλό σε άνδρες και γυναίκες.
         Στο ομαδικό ,το οποίο ανοίγει το αγωνιστικό πρόγραμμα, έχουν δικαίωμα συμμετοχής μετά τις προκριματικές φάσεις 14 ομάδες Νέων ανδρών και ισάριθμες Νέων γυναικών.ο ΑΣΕΑ Καβάλας βρίσκεται ήδη στην Αθήνα καί με τις δύο ομάδες(αγοριών και κοριτσιών).Η ομάδα των αγοριών αποτελείται απο τον Κων/νο Κώτση,τον Θανάση Πελεκανίδη και τον Σεραφείμ Ζήσου,ενώ η ομάδα των κοριτσιών απαρτίζεται απο την Ειρήνη Κουντουρατζή,τη Χριστιάνα Κανάρη και την Άννα Σοφιανού.Στο απλό έχουν προκριθεί 40 αθλητές και 28 αθλήτριες και στο διπλό 17 και 13 ζευγάρια αντίστοιχα.Ο Κων/νος Κώτσης και η Άννα Σοφιανού στα ατομικά και οι Κώτσης/Πελεκανίδης και Σοφιανού/Κανάρη θα εκπροσωπήσουν τον ΑΣΕΑΚ στο διπλό.
         Την Παρασκευή στις 9.00 διεξάγεται η κλήρωση για τα γκρουπ του ομαδικού και μισή ώρα αργότερα γίνεται το πρώτο ωράριο των αγώνων. Το Σάββατο στις 12:00 θα λάβει χώρα η κλήρωση των ατομικών αγωνισμάτων. Από το πρωί της Παρασκευής μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου θα γίνει το ομαδικό και μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγωνίσματος και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα διεξαχθούν τα ατομικά. Οι ημιτελικοί του ομαδικού είναι προγραμματισμένοι για τις 9:30 το Σάββατο και οι τελικοί για τις 11:00. Οι τελικοί στα διπλά Νέων ανδρών και Νέων γυναικών είναι προγραμματισμένοι για τις 12:45 την Κυριακή και οι τελικοί στο απλό για τις 13:15.
         Στο σύστημα διεξαγωγής θα εφαρμοστεί μία σημαντική αλλαγή, που έχει αποφασίσει από πέρσι η ομοσπονδία και αφορά στο απλό. Συγκεκριμένα, με εξαίρεση τα φαβορί, που βάσει του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης είχαν περάσει απευθείας στην τελική φάση, οι υπόλοιποι προκριθέντες θα χωριστούν σε γκρουπ και δεν θα παίξουν από την αρχή σε νοκ άουτ ματς. Μετά τα γκρουπ θα προκύψουν σε άνδρες και γυναίκες δύο ταμπλό των 16 και τα νοκ άουτ παιχνίδια θα προχωρούν από τις 9:30 την Κυριακή.  



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



Ο προγραμματισμός της ανάπτυξης του αθλήματος στη Καβάλα και τις γύρω περιοχές της συνεχίζεται.Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σχολείου της περιοχής του Παληού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 13:15-15:15.Το πλάνο που έχει σχεδιάσει το ΔΣ της ομάδας είναι να επεκταθεί σε ολόκληρη την Καβάλα και όχι μόνο στο κέντρο οπου βρίσκεται και η έδρα της ομάδας ,καθώς επίσης και τη διοργάνωση διαφόρων ανοικτών τουρνουά με κορύφωση το τελικό τουρνουά δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας που θα διεξαχθεί σε ανοικτό χώρο το καλοκαίρι του 2011.




ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Τετάρτη)

-17:00-19:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 13:15-15:15

13:15-14:15(μαθητές Α-Β-Γ δημοτικού)

14:15-15:15(μαθητές Δ-Ε-ΣΤ δημοτικού)

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

KAVALA OPEN 2011

      Με  την κατάκτηση 8 μεταλλίων απο τους αθλητές-τριες του ΑΣΕΑ Καβάλας,πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο όπεν Βορ.Ελλάδος για τις κατηγορίες παίδων-κορασίδων(εώς 15 ετών) και παμπαίδων-παγκορασίδων(εώς 12 ετών).Οι αγώνες  πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας και φιλοξένισαν 120 αθλητές-τριες απο τις παραπάνω κατηγορίες. Η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας έλαβε μέρος με  40 αθλητές-τριες σε όλες τις κατηγορίες.Στα αξιοσημείωτα είναι η συμμετοχή 20 νέων αθλητών-τριων του ΑΣΕΑΚ ηλικίας 6-9 χρόνων!Πολλά Καβαλιωτάκια κοριτσάκια και αγοράκια αντάλλαξαν μπαλιές προκαλώντας το χειροκρότημα της κερκίδας!
         Στην κατηγορία τον κορασίδων ο ΑΣΕΑΚ έκανε το 1-2-3!Η Χριστιάνα Κανάρη έκανε το 3 στα 3 και μετά το χρυσό στο 1ο και στο 2ο όπεν κατέκτησε το χρυσό και στο όπεν της πόλης μας.Αξιοσημείοτο είναι οτι επιβλήθηκε σε όλα τα μάτς με 3-0 σέτ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.Στον τελικό επικράτησε της συμπαίκτριάς της Παπαδοπούλου Α. η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.Η αθλήτρια του ΑΣΕΑΚ με το αμυντικό στύλ παιχνιδιού ,Κουντουρατζή έφτασε μέχρι τους ΄΄4΄΄ οπου και αποκλείστηκε  απο την Κανάρη ,κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
         Στις παγκορασίδες η κυριαρχία των κοριτσιών της Καβάλας καί σε αυτή την κατηγορία με το επίσης 1-2-3 ήταν το πιο ευχάριστο γεγονός των αγώνων.Η Χριστίνα Ταουσάνη ,μετά το χάλκινο στο 1ο όπεν και το χρσυσό στο 2ο,ήρθε και το χρυσό στο όπεν της Καβάλας.Στον τελικό συνάντησε τη συμπαίκτριάς της Ζήσου την οποία κέρδισε 3-0 σέτ.Η Ζήσου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και η Τουραμανίδου το χάλκινο(έχασε απο την Ταουσάνη στον ημιτελικό).
         Στους παμπαίδες η ομάδα της Καβάλας είχε σε καλή μέρα τον Θανάση Παραδέλη ο οποίος για πρώτη φορά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.Ο Παραδέλης αποκλείστηκε απο τον Τσακογιάννη απο τους ΦΕΑ Ιωαννίνων στον ημιτελικό.
         Στους παίδες ο ΑΣΕΑΚ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τον ΄΄αμυντικο΄΄ Θανάση Πελεκανίδη ο οποίος κατακτά για πρώτη φορά μετάλλιο σε όπεν.Στον ημιτελικό αποκλείστηκε απο το Σβαρνά του Περα Θεσ/νικης ο οποίος στη συνέχεια αναδείχθηκε νικητής του τουρνουά.
        Το Δ.Σ. της ομάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη βοήθειά τους το Δήμο Καβάλας,την Τοπική Επιτροπή  Βορ.Ελλάδος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. καθώς επίσης και τον γειτονικό ΑΣΕΑ Δράμας για τη βοήθειά τους στην επιτυχία του τουρνουά.

Οι νικητές σε κάθε κατηγορία:

Παίδες

1.Σβαρνάς  Ε.          ΑΣ ΠΕΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
2.Ζώνιος Π.            ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
3.ΠΕΛΕΚΑΝΙΔΗΣ Α.        ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
-.Πέρτσης  Γ.            ΑΣ ΠΕΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Κορασίδες

1.ΚΑΝΑΡΗ Χ.       ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
2.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Α.        ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
3.ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΤΖΗ Ε.        ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
-.Τζίμου Β.   ΠΑΣ ΕΧΕΔΩΡΟΣ

Παμπαίδες

1.Στεφανίδης Κ.    ΟΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ
2.Τσακογιάννης Δ.   ΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
3.ΠΑΡΑΔΕΛΗΣ Α.   ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
-.Λυκοστράτης Κ.     ΟΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

Παγκορασίδες

1.ΤΑΟΥΣΑΝΗ Χ.    ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
2.ΖΗΣΟΥ Θ-Μ      ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
3.ΤΟΥΡΑΜΑΝΙΔΟΥ Α.     ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
-.Κασνάκη  Ε.      ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



Ο προγραμματισμός της ανάπτυξης του αθλήματος στη Καβάλα και τις γύρω περιοχές της συνεχίζεται.Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σχολείου της περιοχής του Παληού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 13:15-15:15.Το πλάνο που έχει σχεδιάσει το ΔΣ της ομάδας είναι να επεκταθεί σε ολόκληρη την Καβάλα και όχι μόνο στο κέντρο οπου βρίσκεται και η έδρα της ομάδας ,καθώς επίσης και τη διοργάνωση διαφόρων ανοικτών τουρνουά με κορύφωση το τελικό τουρνουά δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας που θα διεξαχθεί σε ανοικτό χώρο το καλοκαίρι του 2011.




ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Τετάρτη)

-17:00-19:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 13:15-15:15

13:15-14:15(μαθητές Α-Β-Γ δημοτικού)

14:15-15:15(μαθητές Δ-Ε-ΣΤ δημοτικού)

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ Α2 Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

      Με ήττα 3-4 στη Λάρισα έκλεισε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος Β Έθνικής η Βορ.Ελλάδος η ομάδα  των γυναικών του ΑΣΕΑ Καβάλας .Το Σαβ/κο που πέρασε η αθλήτριες του ΑΣΕΑΚ αγωνίστηκαν τη Κυριακή με την ομάδα της ΑΣ Δύναμης Λάρισας εκτός έδρας.Στη σύνθεση της ομάδας υπήρχαν μια κορασίδα η Παπαδοπούλου και δύο παγκορασίδες Ζήσου και Σοφιανού Γ.(για απόκτηση εμπειριών και λόγω του χαμηλού δυναμικού της Λάρισας) και χωρίς τη Σοφιανού και Κανάρη και Κουντουρατζή στη βασική σύνθεση ο ΑΣΕΑΚ έχασε με 3-4(μία νίκη η Παπαδοπούλου,μία το διπλό Ζήσου/Παπαδοπούλου και μια η Ζήσου).Η πρώτη θέση έχει εξασφαλιστεί και όπως και η ομάδα των ανδρών έτσι και των γυναικών θα έχουν την ευκαιρία για άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.
     
Η εξέλιξη του αγώνα:

Παπαδοπούλου - Αποστολοπούλου   2-3
Ζήσου  - Κατσιώτη   3-0
Σοφιανού - Μαλαχτάρη  1-3
Διπλό
Ζήσου/Παπαδοπούλου   -  Μαλαχτάρη/Αποστολοπούλου 3-1
Ζήσου - Αποστολοπούλου 1-3
Παπαδοπούλου - Μαλαχτάρη 3-0
Σοφιανού - Κατσιώτη  0-3


ΟΠΕΝ ΒΟΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ ΄΄ΚΑΒΑΛΑ 2011΄΄


    Το Σάββατο 19/3 και ώρα 10:00 πμ,θα πραγματοποιηθεί το 3ο  τουρνουά Βορ.Ελλάδος για όλες τις ηλικίες που θα διοργανώσει ο ΑΣΕΑ Καβάλας σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή Βορ.Ελλάδος και το Δήμο Καβάλας.Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμένοι αθλητές  που έχουν εκδόσει αθλητικό δελτίο σε σωματεία που ανήκουν στην τοπική επιτροπή Βορ.Ελλάδος.Η κίνηση αυτή γίνεται για πρώτη φορά στην περιοχή της Καβάλας και αναμένεται o κόσμος απο ολόκληρη τη Βορ. Ελλάδα και ειδικά την Καβάλα να γεμίσει το κλειστό της Καλαμίτσας έτσι ώστε να γίνει θεσμός για την πόλη μας.



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



Ο προγραμματισμός της ανάπτυξης του αθλήματος στη Καβάλα και τις γύρω περιοχές της ξεκίνησε απο την περιοχή του Παληού.Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σχολείου της περιοχής κάθε Τρίτη και Πέμπτη 13:15-15:15.Το πλάνο που έχει σχεδιάσει το ΔΣ της ομάδας είναι να επεκταθεί σε ολόκληρη την Καβάλα και όχι μόνο στο κέντρο οπου βρίσκεται και η έδρα της ομάδας ,καθώς επίσης και τη διοργάνωση διαφόρων ανοικτών τουρνουά με κορύφωση το τελικό τουρνουά δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας που θα διεξαχθεί σε ανοικτό χώρο το καλοκαίρι του 2011.




ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Τετάρτη)

-17:00-19:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 13:15-15:15

13:15-14:15(μαθητές Α-Β-Γ δημοτικού)

14:15-15:15(μαθητές Δ-Ε-ΣΤ δημοτικού)

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΧΡΥΣΟ Η ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΣΤΗ ΣΙΝΔΟ.ΑΣΗΜΕΝΙΟ Η ΚΑΝΑΡΗ,ΧΑΛΚΙΝΟ Ο ΚΩΤΣΗΣ


          Στα επτά χρόνια της ιστορίας του, το ανοιχτό αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βόρειας Ελλάδας έχει κερδίσει από νωρίς τη γενική αναγνώριση, αλλά φέτος συνάντησε τη μεγαλύτερη ανταπόκριση από κάθε άλλη φορά. Σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών τόσο στους αθλητές και τις αθλήτριες με 206 (μόνο οκτώ, από αυτούς που είχαν δηλώσει, δεν πήγαν τελικά στους αγώνες) όσο και στα σωματεία με 53 από 15 περιοχές της χώρας! Το τουρνουά μικρών ηλικιών της Σίνδου, που έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο στη μνήμη του παλιού αθλητή του ΜΠΣ Σίνδου Ιωάννη Κόκκινου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ικανοποίησε απ' όλες τις απόψεις αθλητές, προπονητές, συνοδούς και θεατές. Η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργάνωσε γι' άλλη μία χρονιά τους αγώνες με απόλυτη επιτυχία και είχε την πολύτιμη, την καθοριστική βοήθεια του δήμου Δέλτα, που ήταν και ο μεγάλος χορηγός.Λίγες εβδομάδες πρίν την έναρξη των τελικών φάσεων οι αθλητές-τριες του ΑΣΕΑ Καβάλας έδειξαν έτοιμοι αγωνιστικά με την κατάκτηση 3 μεταλλίων,1 χρυσό,1 ασημένιο και 1 χάλκινο.Μεγάλες εκπλήξεις για πολλούς ,αλλά όχι για τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Σταύρου,πραγματοποίησαν οι Σοφιανού Α. στις νεάνιδες η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ,η Χριστιάνα Κανάρη στις κορασίδες με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου ,ο Κων/νος Κώτσης με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους έφηβους και η 7η θέση της Χριστίνας Ταουσάνη στην κατηγορία παγκορασίδων ,τερματίζοντας πάνω απο αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονται υψηλότερα στον πίνακα αξιολόγησης στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.
            Τα τουρνουά φιλοξενήθηκε για 5η συνεχή χρονιά στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Σίνδου και συγκέντρωσε αθλητές και αθλήτριες από σωματεία της Αθήνας, της Κορινθίας, της Πάτρας, της Χαλκίδας, της Λάρισας, της Θεσσαλονίκης, της Αλεξανδρούπολης, της Κοζάνης, της Δράμας, της Φλώρινας, των Ιωαννίνων, της Ορεστιάδας, της Βέροιας, της Καβάλας και της Έδεσσας. Οι συμμετοχές χωρίζονταν σε 28 εφήβους, 63 παίδες, 52 παμπαίδες, 11 νεάνιδες, 24 κορασίδες και 28 παγκορασίδες. Το προηγούμενο σχετικό ρεκόρ ήταν 188 συμμετοχές από το περσινό όπεν. Επίσης, αθλητές και αθλήτριες, που βρίσκονται σε πρώτες θέσεις των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης, πρόσθεσαν αίγλη στο πρωτάθλημα και κράτησαν και φέτος σε πολύ καλά σημεία το αγωνιστικό επίπεδο. Όλα τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να δώσουν καλό αριθμό αγώνων και από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το απόγευμα της Κυριακής καταγράφηκε πινγκπονιστική πανδαισία σε δώδεκα αγωνιστικά τραπέζια.
              Το Σάββατο στις 10:30 έγινε ολιγόλεπτη διακοπή στο αγωνιστικό πρόγραμμα για ν' απευθύνουν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης και ο δήμαρχος του Δήμου Δέλτα Νικόλαος Γιουτίκας. Ο επικεφαλής της διοίκησης της ομοσπονδίας επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που περνάμε, μάς δίνει μεγάλη χαρά και κουράγιο, η τεράστια ανταπόκριση που συναντά το τουρνουά της Σίνδου και η πανελλήνια αναγνώρισή του. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και της φετινής εξαιρετικής προσπάθειας».
Από την πλευρά του ο δήμαρχος τόνισε: «Με αυτό το καθιερωμένο τουρνουά τιμούμε τη μνήμη του παλιού αθλητή της Σίνδου Ιωάννη Κόκκινου. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το ενδιαφέρον των αθλητών και χαιρόμαστε πολύ για την αποδοτική συνεργασία με την ομοσπονδία του αθλήματος. Δεσμευόμαστε ότι θα παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες, τόσο για τον μαζικό όσο και για τον αγωνιστικό αθλητισμό στην περιοχή μας».
           Στην κατηγορία των παμπαίδων πρώτευσε ο Ευστράτιος Δαμιανής. Στον τελικό κατέβαλλε τον Νίκο Βλαχάκη με 3-1 σετ (11-3, 11-4, 8-11, 12-10). Στους παίδες αναδείχτηκε νικητής ο Κωνσταντίνος Σγουρόπουλος, επικρατώντας στον τελικό του Χρήστου Ξανθόπουλου με 3-0 σετ (11-6, 11-7, 11-7). Στους εφήβους κυριάρχησε ο Ηλίας Μιχαηλίδης με νίκη 3-0 στον τελικό επί του Γιάννη Νάκου (11-8, 11-6, 11-7).
                 Στις παγκορασίδες κατέκτησε την πρωτιά η Κριστίν Σεβνταγιάν ύστερα από συναρπαστικό τελικό με την Αλεξάνδρα Τουντάκοβα. Παρότι βρέθηκε 2-0 πίσω στα σετ επικράτησε με 3-2 (9-11, 8-11, 11-9, 11-8, 13-11).
                Στις κορασίδες πήρε το χρυσό μετάλλιο η Γεωργία Χατζηλυγερούδη  που στον τελικό έκαμψε με 3-0 σετ την αντίσταση της Χριστιάνας Κανάρη του ΑΣΕΑ Καβάλας(11-9, 11-8, 11-9).
                Τέλος, στις νεάνιδες κατέκτησε την 1η θέση η Άννα Σοφιανού του ΑΣΕΑ Καβάλας αφήνοντας 2η τη Ρόζα Χοβσεπιάν ,1ο φαβορί των αγώνων και Νο 4 στην πανελλήνια κατάταξη νεανίδων. Ο τελικός κρίθηκε με σκορ 3-0 (11-6, 12-10, 11-8). Οι αγώνες διαβάθμισης περιλάμβαναν και παιχνίδι για τις θέσεις 3-4, αλλά μετάλλιο πήραν και οι ηττημένοι των «μικρών» τελικών.

Οι θέσεις που κατέλαβαν οι υπόλοιποι αθλητές-τριες του ΑΣΕΑΚ:

Έφηβοι

Κώτσης Κων/νος       3η

Νεάνιδες

Σοφιανού Άννα           1η

Παίδες

Πελεκανίδης Αθανάσιος  26ος
Ζήσου Σεραφείμ               37ος
Ανδρεάδης Ιωάννης          38ος
Σπανός Αναστάσιος           53ος

Κορασίδες


Κανάρη Χριστιάνα                2η
Παπαδοπούλου Άννα           13η
Κουντουρατζή Ειρήνη          14η

Παμπαίδες

Παραδέλης Αθανάσιος         16ος
Πασχαλέρης Γεώργιος          27ος
Χρυσομάλλης Χρήστος        33ος
Μιχαηλίδης Άγγελος             43ος
Παραδέλης Κων/νος              51ος

Παγκορασίδες

Ταουσάνη Χριστίνα              7η
Τουραμανίδου Αργυρώ        14η
Ζήσου Θεοδώρα-Μαρία       16η
Σοφιανού Γεωργία                25η


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



Ο προγραμματισμός της ανάπτυξης του αθλήματος στη Καβάλα και τις γύρω περιοχές της συνεχίζεται.Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σχολείου της περιοχής του Παληού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 13:15-15:15.Το πλάνο που έχει σχεδιάσει το ΔΣ της ομάδας είναι να επεκταθεί σε ολόκληρη την Καβάλα και όχι μόνο στο κέντρο οπου βρίσκεται και η έδρα της ομάδας ,καθώς επίσης και τη διοργάνωση διαφόρων ανοικτών τουρνουά με κορύφωση το τελικό τουρνουά δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας που θα διεξαχθεί σε ανοικτό χώρο το καλοκαίρι του 2011.




ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Τετάρτη)

-17:00-19:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 13:15-15:15

13:15-14:15(μαθητές Α-Β-Γ δημοτικού)

14:15-15:15(μαθητές Δ-Ε-ΣΤ δημοτικού)
   

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΣΙΝΔΟΣ 2011

   Είναι όλα έτοιμα για το 2ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα που διοργανώνει η τοπική επιτροπή Βορ.Ελλάδος(μετά την Πορταριά).Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Σίνδου στις 5-6/3.Οι συμμετοχές έφτασαν τις  214 σε όλες τις κατηγορίες ο οποίος είναι και αριθμός ρεκόρ.Ο ΑΣΕΑ Καβάλας στο όπεν της Σίνδου θα συμμετάσχει με 18 αθλητές-τριες:

Παίδες

1.Πελεκανίδης Αθανάσιος
2.Ανδρεάδης Ιωάννης
3.Ζήσου Σεραφείμ
4.Σπανός Αναστάσιος
Κορασίδες

1.Κανάρη Χριστιάνα
2.Παπαδοπούλου Άννα
3.Κουντουρατζή Ειρήνη


Παμπαίδες

1.Παραδέλης Αθανάσιος
2.Παραδέλης Κων/νος
3.Χρυσομάλλης Χρήστος
4.Μιχαηλίδης Άγγελος
5.Πασχαλέρης Γιώργος

Παγκορασίδες

1.Ταουσάνη Χριστίνα
2.Ζήσου Θεοδώρα-Μαρία
3.Σοφιανού Γεωργία
4.Τουραμανίδου Αργυρώ

Έφηβοι

1.Κώτσης Κων/νος

Νεάνιδες

1.Σοφιανού Άννα



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



Ο προγραμματισμός της ανάπτυξης του αθλήματος στη Καβάλα και τις γύρω περιοχές της συνεχίζεται.Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σχολείου της περιοχής του Παληού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 13:15-15:15.Το πλάνο που έχει σχεδιάσει το ΔΣ της ομάδας είναι να επεκταθεί σε ολόκληρη την Καβάλα και όχι μόνο στο κέντρο οπου βρίσκεται και η έδρα της ομάδας ,καθώς επίσης και τη διοργάνωση διαφόρων ανοικτών τουρνουά με κορύφωση το τελικό τουρνουά δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας που θα διεξαχθεί σε ανοικτό χώρο το καλοκαίρι του 2011.




ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Τετάρτη)

-17:00-19:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 13:15-15:15

13:15-14:15(μαθητές Α-Β-Γ δημοτικού)

14:15-15:15(μαθητές Δ-Ε-ΣΤ δημοτικού)

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013