TTC Kavala 2022

TTC Kavala 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U21 ΚΑΝΑΡΗ Κ ΣΟΦΙΑΝΟΥ

      Με το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του  διπλού στη κατηγορία ελπίδων(κάτω των 21 ετών) επέστρεψαν οι αθλήτριες του ΑΣΕΑ Καβάλας Άννα Σοφιανού και Χριστιάνα Κανάρη απο την Αθήνα και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οπου ολοκληρώθηκε χτές το μεσημέρι το πανελλήνιο πρωτάθλημα της αντίστοιχης κατηγορίας.Σε ένα συναρπαστικό προημιτελικό απέκλεισαν τις αθλήτριες του Α.Ο.Πεύκης Μπρισκόλα/Ράπτη με 3-2 σέτ.Στα ημιτελικά συνάντησαν της μετέπειτα πρωταθλήτριες Ελλάδος στο διπλό Κιούφη/Γεωργιάδου απο τις οποίες έχασαν 0-3 σέτ.
     Στα αγόρια οι Κώτσης/Πελεκανίδης αποκλείστηκαν στους ΄΄16΄΄ απο Ανδριόπουλο/Παπαδάκη του Α.Ό. Πεύκης.Στο αγώνισμα του απλού ο Κων/νος Κώτσης βρέθηκε σε όμιλο των 4 αθλητών και επικράτησε του Σιάχου του ΕΑ Βόχας με 3-1 σέτ και του Παπαφίγκου απο τη Βοκαριά Χίου με 3-0 σέτ.Στο καθοριστικό αγώνα για την πρόκριση στους 16 καλύτερους της Ελλάδας αγωνίστηκε με τον Σιώκο(πρώην πρωταθλητής ελλάδος και διεθνής) του ΔΑΟ Ταύρου(ομάδα Α1) οπου και έχασε με 2-3(9-11 το 5ο και καθοριστικό σέτ).Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Κώτσης είχε match ball  με 2-1 σέτ και 10-9  και μετέπειτα 11-10 αλλα δεν τα κατάφερε.Η Σοφιανού αγωνίστηκε σε όμιλο των 3 αθλητριών οπου και αποκλείστηκε στη διαφορά των σέτ για 1 σέτ!Έχασε απο τη Σπανοπούλου απο την Πάτρα με 0-3 σέτ χωρίς να καταφέρει να βρεί ρυθμό.Με νίκη επι της Παρίδη ,του Φοίνικα Αγ. Σοφίας Πειραιά,στο τελευταίο μάτς με 3-0 θα ισοβαθμούσαν καί οι 3 αθλήτριες(νωρίτερα είχε κερδίσει η Παρίδη τη Σπανοπούλου με 3-0 σέτ) και θα μετρούσε οι διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια.Η Σοφιανού με πολύ καλή απόδοση προηγήθηκε 2-0 σέτ και 9-8 και 10-9 στο 3ο σέτ αλλα έχασε με 13-11.Στη συνέχεια νίκησε με 3-1 σέτ αλλα η Παρίδη είχε κατακτήσει την πρώτη θέση.
    Στα ομαδικά αγωνίσματα οι Κώτσης ,Πελεκανίδης και ο μικρός Ζήσου αγωνίστηκαν με τις ομάδες,ΑΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ(θυγατρική ομάδα της Πεύκης, ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001 (3ο φαβορί)και τον ΓΣ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ(ομάδα Α2 με διεθνής αθλητές).Τα πράγματα ηταν απο την αρχή δύσκολα λόγω της απειρίας των δύο αθλητών, Ζήσου(13 χρόνων) και Πελεκανίδη ,που αγωνίζονταν για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.Ο ΑΣΕΑ Καβάλας πάλεψε όλα τα παιχνίδια κερδίζοντας τις εντυπώσεις ειδικά με τον ΄΄χάλκινο΄΄ πέρσι στο ατομικό παίδων,Κώτση ο οποίος έδωσε δυνατές μάχες.Με το ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2001 ο ΑΣΕΑΚ έχασε με 0-3,με ΓΥΜΝΑΣΙΟ 0-3 και με ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ 1-3(1 νίκη ο Κώτσης).Στην κατηγορία των κοριτσιών ο ΑΣΕΑΚ έκανε τη μεγάλη έκπληξη΄μπαίνοντας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!Οι Σοφιανού,Κανάρη και Κουντουρατζή(επίσης 1η φορά που αγωνίζεται σε πανελλήνιο πρωτάθλημα) αγωνίστηκαν στο 2ο όμιλο μαζί με τη ΧΑΝΘ και τον ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ,ομάδες Α1 και Α2 αντίστοιχα.Με την ομάδα της ΧΑΝΘ η Καβαλιώτικη ομάδα έχασε με σκόρ 0-3 αποδίδοντας πολύ υψηλού επιπέδου πίγκ πόγκ.Με την ομάδα της  Βούλας η οποία αυτό το Σαββατοκύριακο θα δώσει σημαντικά παιχνίδια για να ανέβει στην Α1(είναι 1η στην κατηγορία της Α2 μέχρι στιγμής) οι Καβαλιώτισσες αθλήτριες επικράτησαν με σκόρ 3-0 και προκρίθηκαν στην 8άδα(απο 1 νίκη Σοφιανού,Κανάρη,Κουντουρατζή).Στους προημιτελικούς ο ΑΣΕΑΚ συνάντησε το 3ο φαβορί των αγώνων,τον Φοινικα Αγ.Σοφίας Πειραιά οπου και έχασε με 0-3 με ισορροπημένα παιχνίδια.
       Ο Α.Ο. Ταταύλα στους Νέους άνδρες και ο Δ.Α.Ο. Ταύρου στις Νέες γυναίκες αναδείχτηκαν  πρωταθλητές Ελλάδας στο ομαδικό Ελπίδων για τη σεζόν 2010-2011. Στο πρώτο κομμάτι της διοργάνωσης, επικράτησαν οι ομάδες, οι οποίες είχαν με το μέρος τους τα προγνωστικά. Τα Ταταύλα επανέλαβαν την επιτυχία του 2009, ενώ ο ΔΑΟ Ταύρου έφτασε στο χρυσό μετάλλιο για τρίτη χρονιά στη σειρά! Άξιοι αντίπαλοι στους τελικούς ο περσινός νικητής ΑΟ Πεύκης στους Νέους άνδρες και η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης στις Νέες γυναίκες.
      Στους άνδρες τα Ταταύλα ήταν 1ο φαβορί και επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους με πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό κόντρα στον μεγάλο τους αντίπαλο τον ΑΟ Πεύκης. Επιβλήθηκαν με 3-1 χάρη σε δύο νίκες του Φραγκούλη και μία του Μανουσώφ. Υπεύθυνος της τεχνικής ηγεσίας είναι και σε αυτή τη διάκριση ο Χρήστος Λάμης, ενώ αναπληρωματικός αθλητής ήταν το διήμερο ο μικρός Γιάννης Μπόσκοβιτς. Για την Πεύκη, που διατηρεί την παράδοση υψηλών θέσεων στη μικρή ιστορία του ομαδικού Ελπίδων, η νίκη στον τελικό ήρθε από τον Κ. Κωνσταντινόπουλο στο τρίτο στη σειρά ματς. Στον πάγκο ήταν ο Γιάννης Νικολουδάκης.
         Στις Νέες γυναίκες ο ΔΑΟ Ταύρου είχε τον πρώτο λόγο για το χρυσό μετάλλιο και μία εβδομάδα μετά τη 2η θέση στο Κύπελλο Ελλάδας συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών. Στον τελικό πάντως, συνάντησε τη σθεναρή αντίσταση της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, η οποία προηγήθηκε 1-0 με σπουδαία νίκη της Σωτηροπούλου εναντίον της Κιούφη. Η Τόλιου έδωσε πάλι λύσεις με την άμυνα στο δεύτερο και το τέταρτο στη σειρά ματς, ενδιάμεσα η Γεωργιάδου σημείωσε πολύ δύσκολη νίκη κόντρα στη Χοβσεπιάν κι έτσι ο συναρπαστικός τελικός έληξε με σκορ 3-1. Ο ΔΑΟ Ταύρου είχε αναπληρωματική στον τελικό την Φρύνη Μαστρογιαννοπούλου, στη σύνθεσή του το διήμερο ήταν ακόμα η Κωνσταντίνα Βασματζή και η Ευφροσύνη Δημουλά.
     Επόμενοι αγώνες του ΑΣΕΑΚ είναι στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται με τόν μεγαλύτερο στόχο της ομάδας απο τη στιγμή της ίδρυσής της ,τα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.


Αναλυτικά οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε αγώνισμα:

Απλό Νέων ανδρών:
1. Στέφανος Μανουσώφ (ΑΟ Ταταύλα)
2. Γιώργος Φραγκούλης (ΑΟ Ταταύλα)
3. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (ΑΟ Πεύκης)
-. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (ΑΟ Πεύκης)

Απλό Νέων γυναικών:
1. Κατερίνα Τόλιου (ΔΑΟ Ταύρου)
2. Ελένη Γεωργιάδου (ΔΑΟ Ταύρου)
3. Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα (ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας)
-. Καλλιόπη Σωτηροπούλου-Πεσιρίδου (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)

Διπλό Νέων ανδρών:
1. Στέφανος Μανουσώφ/Γιώργος Φραγκούλης (ΑΟ Ταταύλα)
2. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος/Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (ΑΟ Πεύκης)
3. Γιάννης Παπαδάκης/Άγγελος Ανδριόπουλος (ΑΟ Πεύκης/ΑΣ Το Γυμνάσιο)
-. Γιώργος Νταλιάνης/Σωτήρης Κανναβός (ΟΑ Χανίων/ΑΣ Το Γυμνάσιο)

Διπλό Νέων γυναικών:
1. Ελένη Γεωργιάδου/Αλίκη Κιούφη (ΔΑΟ Ταύρου)
2. Κατερίνα Τόλιου/Φρύνη Μαστρογιαννοπούλου (ΔΑΟ Ταύρου)
3. ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΝΑΡΗ/ΆΝΝΑ ΣΟΦΙΑΝΟΥ (ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)
-. Καλλιόπη Σωτηροπούλου-Πεσιρίδου/Ρόζα Χοβσεπιάν (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)




ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



Ο προγραμματισμός της ανάπτυξης του αθλήματος στη Καβάλα και τις γύρω περιοχές της συνεχίζεται.Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σχολείου της περιοχής του Παληού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 13:15-15:15.Το πλάνο που έχει σχεδιάσει το ΔΣ της ομάδας είναι να επεκταθεί σε ολόκληρη την Καβάλα και όχι μόνο στο κέντρο οπου βρίσκεται και η έδρα της ομάδας ,καθώς επίσης και τη διοργάνωση διαφόρων ανοικτών τουρνουά με κορύφωση το τελικό τουρνουά δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας που θα διεξαχθεί σε ανοικτό χώρο το καλοκαίρι του 2011.




ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Τετάρτη)

-17:00-19:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 13:15-15:15

13:15-14:15(μαθητές Α-Β-Γ δημοτικού)

14:15-15:15(μαθητές Δ-Ε-ΣΤ δημοτικού)

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013