TTC Kavala 2022

TTC Kavala 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U21 ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΑΚ

         Με τις προκρίσεις σε όλες τις κατηγορίες U21 (ηλικίες απο 13 εώς 21 ετών) επέστρεψαν οι αθλητές-τριες του ΑΣΕΑ Καβάλας απο τη Δράμα.Στη γειτονική πόλη έγινε η προκριματική φάση ομαδικών,ατομικών και διπλών αγωνισμάτων της κατηγορίας U21.

        Στην κατηγορία του ομαδικού ανδρών ,χωρίς Αγοραστό και Κανάρη(προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες), η ομάδα αγωνίστηκε με τους Κώτση,Ανδρεάδη,Ζήσου και Πελεκανίδη.Ο ΑΣΕΑΚ αγωνίστηκε στον τελικό με τον ΑΣΕΑ Δράμας και επικράτησε με 3-1(2 Κώτσης,1 Πελεκανίδης) πέρνοντας την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.Στο ομαδικό γυναικών ο ΑΣΕΑΚ αγωνίστηκε με τις Κουντουρατζή,Σοφιανού και Κανάρη.Στον τελικό εναντίον του ΑΣΕΑ Δράμας,επικράτησε με 3-0(1 Κουντουρατζή,1 Σοφιανού,1 Κανάρη) και πήρε την πρόκριση στις 12 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

        Στα ατομικά αγωνίσματα ,Κώτσης και Σοφιανού πήραν το εισιτήριο για τους ΄΄32΄΄ της Ελλάδας,νικώντας τους συναθλητές τους στον τελικο,Πελεκανίδη 3-0 και Κανάρη 3-2 αντίστοιχα.Ο Σπανός πέρασε τον πρώτο γύρο νικώντας τον Γεωργιάδη με 3-0 σέτ και στη συνέχεια έχασε απο τον Σταματέλη 0-3 στους ΄΄8΄΄.Ανδρεάδης ,Ζήσου και Τριανταφυλλίδης αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο απο Παυλίδη 1-3,Ιωαννίδη 1-3 και Βαρβέρη 0-3 αντίστοιχα.Στις γυναίκες η Κουντουρατζή έχασε στον ημιτελικό απο τη συμπαίκτριά της Σοφιανου με 0-3 και η Παπαδοπούλου έφτασε επίσης στον ημιτελικό οπου και έχασε απο την συναθλήτριά της Κανάρη με 0-3.

       Στα διπλά αγωνίσματα Κώτσης/Πελεκανίδης κατέκτησαν την πρώτη θέση και πρόκριση στα τελικά νικώντας στον τελικό τους συμπαίκτες τους Ανδρεάδη/Ζήσου με 3-2.Οι Σπανός/Τριανταφυλλίδης αποκλείστηκαν με 0-3 απο τους Ευθυμιάδη/Γεωργιάδη στον πρώτο γύρο.Στις γυναίκες ο τελικός του διπλού ήταν εξίσου αμφίρροπος και εσωτερική υόθεση του ΑΣΕΑΚ και πάλι.Οι Σοφιανού/Κανάρη δυσκολεύτηκαν απέναντι στις συναθλήτριές τους Κουντουρατζή/Παπαδοπούλου οπου επικράτησαν δύσκολα με 3-2 και πήραν την πρόκριση στα τελικά.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται και οι επόμενοι αγώνες είναι αυτό το Σαββατοκύριακο με το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Ανδρών Αν.Μακεδονίας και με τη Β' Εθνική Μακεδονίας γυναικών.



ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ





Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.




To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:




- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)


- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)


- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Τετάρτη)


-17:00-19:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)


- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΟΔΟ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΑΚ

        Άνοδο είχαν οι περισσότεροι αθλητές-τριες του ΑΣΕΑ Καβάλας στον πίνακα αξιολόγησης του Σεπτεμβρίου που εξέδωσε η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.(Ε.Φ.Ο.Επ.Α.).

        Στον πίνακα των ανδρών ο καλύτερα αξιολογημένος αθλητής του ΑΣΕΑΚ ειναι Σ.Αγοραστός που  βρίσκεται στο Νο42 της κατάταξης.Οι Κώτσης και Κανάρης βρίσκονται στο Νο 52 και Νο 146 αντίστοιχα.Στις γυναίκες η Σοφιανού κατέχει την υψηλότερη θέση στον πίνακα και βρίσκεται στο Νο 41.Οι Κανάρη και Παπαδοπούλου βρίσκονται στο Νο 46 και Νο 86 αντίστοιχα.

      Για την ομάδα του ΑΣΕΑ Κορωναιου(θυγατρική του ΑΣΕΑ Καβάλας),ο αθλητής με την υψηλότερη θέση στον πίνακα αξιολόγησης ειναι ο Μαυρίδης Α. και βρίσκεται στο Νο297.Οι επόμενοι δύο αθλητές του ΑΣΕΑ Κορωναίου με τις καλύτερες θέσεις ειναι οι Τσίγκας και Ζαπάρτας και βρίσκονται στο Νο 313 και Νο 394 αντίστοιχα.

      Στην Κατηγορία U21 ,Αγοραστος(Νο 19),Κώτσης(Νο 23) και Κανάρης(Νο 65).Στα κορίτσια U21 η Σοφιανού Α. (Νο 22),Κανάρη(Νο 27) και Παπαδοπούλου(Νο 56).

      Στην Κατηγορία U18 ,Αγοραστος(Νο 14),Κώτσης(Νο 17) και Κανάρης(Νο 47).Στα κορίτσια U18 η Σοφιανού Α. (Νο 17),Κανάρη(Νο 20) και Παπαδοπούλου(Νο 43).

     Στην Κατηγορία U15 ,Κανάρη(Νο 6),Παπαδοπούλου(Νο 22)Κουντουρατζή(Νο 82).Στα αγόρια U15,Παραδέλης Αθ. (Νο 117),Χρυσομάλλης(Νο 177) και Πασχαλέρης Νικ.(Νο 219)[είναι μόλις 7 χρόνων).

     Στις κατηγορίες U12,Παραδέλης Αθ.(Νο 31),Χρυσομάλλης(Νο 62) και Πασχαλέρης Νικ.(Νο 108).Στα κοριτσάκια κάτω των 12 ετών η Ταουσάνη Χρ. βρίσκεται στο Νο 68,η Σοφιανού Γ. στο Νο 110 και η Ζήσου Θεοδώρα-Μαρία στο Νο 115.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ U21

Στη Δράμα θα πραγματοποιηθεί η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος για ηλικίες απο 13 ετών εώς 21.Το πρόγραμμα  θα περιλαμβάνει το αγώνισμα του ομαδικού,του ατομικού και του διπλού.Η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας θα λάβει μέρος με 10 αθλητές-τριες.Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο στις 10 στη γειτονική μας πόλη.



ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:



- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Τετάρτη)

-17:00-19:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ

       Την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων  πήραν στο ομαδικό και στο διπλό οι αθλήτριες του ΑΣΕΑ Καβάλας.Μετά απο αυτή την επιτυχία θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν το χάλκινο μετάλλιο που πήραν πέρυσι.Στο ομαδικό ,που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη,χωρίς τη Σοφιανού φέτος αλλα με την προσθήκη της Κουντουρατζή,τα κορίτσια του ΑΣΕΑΚ είχαν στον όμιλο τον ΟΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ και το ΑΣ  ΠΕΡΑ .Με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πήραν εύκολα την πρόκριση με 3-1 και 3-1 αντίστοιχα(2 νίκες Κανάρη και 1 Παπαδοπούλου,την ομάδα συμπλήρωσε και η Κουντουρατζή).

       Η ομάδα τον αγοριών,χωρίς τη βοήθεια του Κώτση φέτος(3ος στο πανελλήνιο ατομικό παίδων πέρυσι),είχε δύσκολο έργο.Ο ΑΣΕΑΚ κληρώθηκε στον 3ο όμιλο μαζί με ΟΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ,ΣΦΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΑΔΩΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ(χάλκινο στο πανελλήνιο ομαδικό παίδων πέρυσι).Στο πρώτο παιχνίδι νίκησαν την Έδεσσα με 3-1(2 νικες Πελεκανίδης,1 Ανδρεάδης),αμέσως μετά 3-0 τον Άδωνη (απο 1 νίκη Πελεκανίδης,Ανδρεάδης.Ζήσου) και στο τρίτο και καθοριστηκό παιχνίδι με τα Ιωάννινα γνώρισαν την ήττα με 1-3 σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι(1 νίκη ο Ανδρεάδης).Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Ανδρεάδης τελείωσε τους αγώνες του ομαδικού αήττητος.

     Στα ατομικά αγωνίσματα,η Κανάρη προκρίθηκε απευθείας στην τελική φάση λόγω της 6ης θέσης που κατέχει στον Ελληνικό πίνακα αξιολόγησης κορασίδων,καθώς επίσης καί στο διπλό (είναι 1ο φαβορί στην Ελλάδα)μαζί με τη Γαζεπίδου απο ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ 2004(Νο 3 στην Ελλάδα).Τα άλλα κορίτσια του ΑΣΕΑΚ αγωνίστηκαν στην Καβάλα με αθλήτριες απο τη Δράμα.Οι Ζήσου και Ταουσάνη αποκλείστηκαν απο τον πρώτο αγώνα(ηταν οι μικρότερες αθλήτριες των αγώνων).Η Σοφιανού έφτασε μέχρι τις ''8'' των αγώνων οπου και αποκλείστηκε απο την Παντσελή του ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ(πήρε την 3η θέση στους αγώνες)με 1-3 σέτ.Η Κουντουρατζή έφτασε μέχρι τον ημιτελικό οπου και έχασε δύσκολα απο την Καραουλάνη με 1-3 σέτ.Η Παπαδοπούλου έφτασε εώς τον τελικό οπου και έχασε απο την Καραουλάνη με 2-3 σέτ(9-11 στο τελευταίο και καθοριστικό σέτ) Στο διπλό κορασίδων  ,Ταουσάνη/Ζήσου έχασαν απο τις Καραουλάνη/Παντσελή του ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ με 0-3.Οι Κουντουρατζη/Παπαδοπούλου κατέκτησαν την 1η θέση και πήραν την πρόκριση (στα 16 καλύτερα ζευγάρια της Ελλάδας). Στον τελικό νίκησαν με 3-1 τις Καραουλάνη/Παντσελή.

        Στο ατομικό αγοριών οι αθλητές του ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ πάλεψαν για το καλύτερο.Οι Τριανταφυλλίδης( Χατζηγεωργίου 0-3,),Μιχαιλίδης(Ζήσου 2-3)Σπανός (Παυλίδη 0-3,κατέκτησε τη 2η θέση),ΑνδρεάδηςΣταματέλη 0-3,κατέκτησε την 1η θέση) και Χρυσομάλλης(Πελεκανίδη 0-3) αποκλείστηκαν απο τον 1ο γύρο των αγώνων έχοντας αξιόλογη απόδοση.Ο Ζήσου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό των αγώνων (ήταν ο μικρότερος των ημιτελικών)οπου και αποκλείστηκε με 1-3 απο τον Παυλίδη.Ο Πελεκανίδης ,συμμετείχε για πρώτη φορα σε αγώνες, έφτασε σχετικά εύκολα μέχρι τον ημιτελικό οπου και συνάντησε το 1ο φαβορι των αγώνων τον Σταματέλη του ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ..Ύστερα απο ένα συναρπαστικό  αγώνα γνώρισε την ήττα με 2-3.Η ευχάριστη έκπληξη κατα πολλούς ήταν ο Παραδέλης.Ο αθλητής του ΑΣΕΑΚ έφτασε μέχρι τους ''8'' των αγώνων ύστερα απο εξαιρετικές εμφανίσεις.Στον πρώτο αγώνα νίκησε τον Χατζηγεωργίου του ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ με 3-1 και στη συνέχεια τον Βαρβέρη(3ο φαβορι των αγώνων) με επίσης 3-1.Στον προημιτελικό αγωνίστηκε με τον Παυλίδη του ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ(2ος στους αγώνες)οπου και γνώρισε την ήττα με 1-3(τα σέτ 9-11,9-11,11-5,13-15).

       Στο διπλό παίδων Σπανός/Τριανταφυλλίδης  αποκλείστηκαν απο τον πρώτο γύρο απο Παυλίδη/Σταματέλη(1ο φαβορί των αγώνων) 0-3.Oi Μιχαιλίδης/Παραδέλης έκαναν αόμα μία έκπληξη και κέρδισαν τους Χατζηγεωργίου/Βαρβέρη με 3-0 σέτ.Στη συνέχεια έχασαν απο τους συμπαίκτες τους Ζήσου/Χρυσομάλλης με 2-3,ύστερα απο ένα αμφίρροπο αγώνα.Οι Ζήσου/Χρυσομάλλης έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό οπου και αποκλείστηκαν απο το 1ο φαβορι των αγώνων Παυλίδη/Σταματέλη με 0-3.Οι Πελεκανίδης/Ανδρεάδης αγωνίστηκαν στον τελικό εναντίον των Σταματέλη/Παυλίδη οπου και έχασαν 2-3 χάνοντας την πρόκριση στα 16 καλύτερα ζευγάρια της Ελλάδας.

      Οι αγώνες άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση λόγω του οτι όλες οι προκρίσεις που χάθηκαν ,χάθηκαν όλες στο 3-2 και γενικά στις λεπτομέρειες,τόσο στο ομαδικό όσο και στα ατομικά αγωνίσματα(Παπαδοπούλου στο ατομικο,Πελεκανίδης στο ατομικό και Πελεκανίδης /Ανδρεάδης στο διπλό),που θα μπορούσαν να είχαν διαφορετική εξέλιξη.Οι προπονήσεις συνεχίζονται και οι επόμενοι στόχοι της ομάδας είναι το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Βορείου Ελλάδος που ξεκινά το σαββατοκύριακο που μας έρχεται, καθώς επίσης και τα ατομικά και ομαδικά νέων ανδρων-γυναικών που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο σαββατοκύριακο.





ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ



Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.


To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)


- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)


- 18:30-21:30 Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013