TTC Kavala 2022

TTC Kavala 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ!

Η προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων (αθλητές και αθλήτριες έως 18 ετών) στα ατομικά αγωνίσματα έδωσε συνέχεια στην εσωτερική δραστηριότητα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Προκριματικά με μία σημαντική αλλαγή, καθώς μπορεί οι αγώνες να περιλαμβάνουν μόνο το απλό ατομικό, όμως αφορούν και το ομαδικό. Τα τελευταία χρόνια από τις συνολικές προκρίσεις στο συγκεκριμένο αγώνισμα προέκυπταν για την τελική φάση και τα ζευγάρια του διπλού, ενώ από φέτος υπολογίζονται με ανάλογο τρόπο και οι προκρίσεις για το ομαδικό. Προκριματικές συναντήσεις έγιναν σε έξι περιοχές της χώρας και είναι η Αττική, η Βόρεια Ελλάδα, η Πελοπόννησος, η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και η Χίος. Η αγωνιστική δράση έγινε αντίστοιχα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη και τη Χίο.
Η διοργάνωση αποτέλεσε την εκκίνηση στα Πανελλήνια πρωταθλήματα των νεαρών ηλικιών για την περίοδο 2013-2014. Τον Φεβρουάριο ακολουθούν τα προκριματικά σε παίδες-κορασίδες και τον Μάρτιο σε παμπαίδες-παγκορασίδες. Στο απλό εφήβων οι δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 363 και χωρίζονται σε 114 στην Αττική, 93 στη Βόρεια Ελλάδα, 65 στην Πάτρα, 35 στη Θράκη, 38 στην Ανατολική Μακεδονία και 18 στη Χίο. Στο απλό νεανίδων έχουν γίνει 153 δηλώσεις συμμετοχής και χωρίζονται σε 54 στην Αττική, 29 στη Βόρεια Ελλάδα, 25 στη Θράκη, 19 στην Πελοπόννησο, 12 στην Ανατολική Μακεδονία και 14 στη Χίο. Η τελική φάση είναι προγραμματισμένη για τις 12 και 13 Απριλίου.
Σε κάθε περιοχή οι προκριματικοί ολοκληρώθηκαν σε μία ημέρα. Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χίο οι αγώνες έγιναν μόνο το Σάββατο, ενώ στην Πάτρα, την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα την Κυριακή. Όλα τα αποτελέσματα των προκριματικών αγώνων θα δημοσιευτούν την προσεχή εβδομάδα στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, στη διεύθυνση www.httf.gr.
Το σύστημα διεξαγωγής ων προκριματικών περιλαμβάνει γκρουπ στο πρώτο στάδιο και νοκ άουτ ματς στο δεύτερο. Γι’ άλλη μια χρονιά τα διπλά της τελικής φάσης θα σχηματιστούν από τους αθλητές και τις αθλήτριες, που θα προκριθούν στο απλό, ενώ για το ομαδικό η προκήρυξη του πρωταθλήματος ορίζει ότι: Θα επιλεγούν περίπου 12 ομάδες εφήβων και περίπου 8 νεανίδων. Η επιλογή θα γίνει από την Τεχνική Επιτροπή με βάση τον πίνακα αξιολόγησης, που θα έχει ανακοινωθεί τον προηγούμενο από τη διεξαγωγή της τελικής φάσης μήνα. Οι ομάδες θα επιλεγούν κατά προτεραιότητα:
- Αναλογικά με την εκπροσώπηση όλων των περιοχών της Ελλάδας.
- Από σωματεία που έχουν προκρίνει τουλάχιστον 2 αθλητές/τριες στην τελική φάση του απλού
- Από σωματεία, που έχουν προκρίνει έναν αθλητή (μία αθλήτρια) στην τελική φάση του απλού με σειρά αξίας σύμφωνα με το ισχύον την ημέρα της επιλογής ranking list για τους 3 πρώτους αθλητές (-τριες) του κάθε σωματείου.


Τις 2 προκρίσες ,1 στις νεάνιδες και 1 στους έφηβους,πήρε για ακόμα μια χρονιά ο ΑΣΕΑ Καβάλας .Ο Πασχαλέρης Γ(12 χρονών!) και η Τζάμου κατέκτησαν τη 1 θέση στους καλύτερους 32 τις Ελλάδας U18.Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές-τριες απο τη Δράμα ,τις Σέρρες και την Καβάλα.Οι πρώτες θέσεις στις 2 κατηγορίες:

ΕΦΗΒΟΙ

1.ΠΑΣΧΑΛΕΡΗΣ Γ
2.ΑΛΑΡΟΥΠΙ Μ
3 ΖΗΣΟΥ Σ
-ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α

ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ


ΝΕΑΝΙΔΕΣ

1.ΤΖΑΜΟΥ Β
2.ΤΑΟΥΣΑΝΗ Χ
3.ΤΟΥΡΑΜΑΝΙΔΟΥ Α.

ΟΛΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2013

Τον πίνακα αξιολόγησης των σωματείων για το 2013 γνωστοποίησε και επίσημα η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών, που την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 εθνική κατηγορία σε άνδρες και γυναίκες, είναι το κορυφαίο σωματείο . Δεύτερος είναι ο Ολυμπιακός, ενώ Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας βρίσκεται στην 3η θέση.Να σημειωθεί οτι το Πέρα καθώς και ο ΟΣΦΠ είχαν αθλητές στην πρόσφατη επιτυχία της εθνικής ανδρών(2η θέση στην Ευρώπη) και πήραν 500 βαθμούς επιπλέον!Ο ΑΣΕΑΚ πάλι θα βρισκόταν στην 1η θέση εάν αφαιρεθούν οι βαθμοι αυτοί,για 2η συνεχόμενη χρονιά!Η πρόοδος της Περιφέρειας μάλιστα, αποτυπώνεται και στο στοιχείο ότι μέσα στην πρώτη 10άδα βρίσκονται τέσσερα ακόμα επαρχιακά σωματεία και είναι οι Φοίνικες Πάτρας, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Παγχιακός και η Έδεσσα. Οι πρώτες 20 ομάδες στην τελευταία αξιολόγηση και οι βαθμοί τους έχουν ως εξής (στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και την ενότητα «ανακοινώσεις» έχει αναρτηθεί ολόκληρος ο πίνακας):

1. Α.Σ. Πέρα Αθηνών 1621 βαθμοί
2. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 1392
3. Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 1247
4. Α.Ο. Δ.Α.Ο. Ταύρου 1122
5. Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας 950
6. Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης 946
7. Γ.Α.Σ. Ελευσίς 884
8. Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 864
9. Παγχιακός Γ.Σ. 815
10. Ο.Ε.Α. Έδεσσας 768
11. Α.Ο. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας 749
12. Γ.Σ. Άρης Βούλας 746
13. Α.Ο. Παγώνα Πάτρας 726
14. Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας 720
15. Α.Ο. Καρέα 697
16. Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 652
17. Α.Ο.Σ. Τελαμών 651
18. Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης 633
19. Ο.Ε.Α. Βέροιας 632
20. Γ.Ν.Ο. Άρης Νίκαιας 616






ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Ο ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ



        Δημιουργεί πάλι γενικό ενδιαφέρον με τις δραστηριότητές της και προσκαλεί φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από διάφορες περιοχές η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, που έγινε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, και αφορά μόνο σωματεία και κόσμο από τα υψηλά γεωγραφικά στρώματα της χώρας.
Στη γιορτή για το κόψιμο της πίτας η Τ.Ε. απένειμε τα έπαθλά στις πρωταθλήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων Β΄ Εθνικής κατηγορίας Β. Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο  2012-2013 και βράβευσε  την ομάδα με την καλύτερη αξιολόγηση για το ίδιο διάστημα σύμφωνα με τα στοιχεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. που είναι ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας για την υψηλότερη βαθμολογία στον πίνακα αξιολόγησης των σωματείων!
        Την Κυριακή ,ενδιάμεσα στους αγώνες της προκριματικής φάσης εφήβων-νεανίδων Αν.Μακεδονίας στην αίθουσα του ΑΣΕΑ Καβάλας,έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και η ομάδα της Καβάλας.Το παρών έδωσαν αρκετοί φίλοι,αθλητές και γονείς της ομάδας οι οποίοι έφτασαν γύρω στα 90 άτομα!Την κοπή έκαναν ο πρόεδρος ,ο αντιπρόδερος και ο γεν.γραμματέας του ΑΣΕΑΚ ,Κανάρης,Ζήσου και Μαυρίδης αντίστοιχα ,καθώς και ο πρόεδρος της νεοσύστατης΄΄Ακαδημίας ΕπΑντ Καβάλας΄΄ κ Κρυστάλλης.




ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 20:00-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

- 18:00-20:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Με τους τελικούς για τις περιοχές Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση το ομαδικού Κυπέλλου του Πανελληνίου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, διοργάνωση που γίνεται με τη συνεργασία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και ως γνωστόν αφορά στους βετεράνους και ανεξάρτητους αθλητές.Kipellouxoi Anatolikis_MakedoniasΣτις αρχές Δεκεμβρίου έγιναν στη Δράμα οι αγώνες Κυπέλλου για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Το τρόπαιο κατέκτησαν οι Άπαιχτοι Καβάλας επικρατώντας σε συναρπαστικό τελικό των περσινών νικητών Αετών Κομοτηνής με 4-2. Στα ημιτελικά προχώρησαν οι Κένταυροι και οι Βετεράνοι Δράμας, αναμετρήθηκαν στον «μικρό» τελικό κι εκεί κυριάρχησαν οι Δραμινοί με 7-0.Η ομάδα της Καβάλας πέρνει μέρος με 2 ομάδες.Η μία ομάδα,κατέκτησε το Κύπελλο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενώ η άλλη κατέκτησε τη η θέση.Η ομάδα των ΄΄Άπαιχτων΄΄ με τους Σταυρόπουλο,Σοφιανό,Τσαλαμάνη,Τσίγκα και Ζαπάρτα κατέκτησε την 1η θέση και την πρόκριση στις κορυφαίες ομάδες της Έλλάδας και παράλληλα το εισητήριο για την τελική φάση.Η ομάδα των ΄΄Κένταυρων ΄΄ με τους Πετρίδη,Μαρκόπουλο,Χωρινόπουλο,Σιδηρόπουλο και Λουκάνη κατέκτησε την 3η θέση.

1η ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΄΄ΑΠΑΙΧΤΩΝ΄΄

Εκτός απο το κύπελλο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ,η ομάδα των ΄΄Άπαιχτων΄΄ καί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα προηγείται καί μετά το αποτέλεσμα του Σαββάτου με τους Αετούς Κομοτηνής (5-1)είναι πολύ δύσκολο να χάσει καί το πρωτάθλημα!Με αυτά τα αποτελέσματα η Καβάλα δείχνει οτι δίνει βάρος καί στίς κατηγορίες των βετεράνων.


Ο Α.Σ.Ε.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΩΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012



Ένας σύλλογος της περιφέρειας, ο πολύ δραστήριος σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα τα τελευταία χρόνια Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, φιγουράρει στην κορυφή του οικείου πίνακα αξιολόγησης για το 2012! Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εξέδωσε την κατάταξη των συλλόγων επιτραπέζιας αντισφαίρισης, την οποία υπολογίζει ετησίως με βάση τη συνολική παρουσία των σωματείων-μελών της. Για τον χρόνο που πέρασε λοιπόν, η Καβάλα εμφανίζεται πρώτη φορά στο ρετιρέ με 1.378 βαθμούς. Πολύ πίσω της είναι ο Α.Ο. Πεύκης με 1.092, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Α.Σ. Πέρα 2005 με 1.066 βαθμούς. Στην πρώτη 6άδα βρίσκονται δύο ακόμα σύλλογοι της περιφέρειας οι Φοίνικες Πάτρας και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Συνολικά βαθμολογήθηκαν 133 σωματεία.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και την κατάταξη των συλλόγων στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (www.httf.gr). Είναι στην ενότητα «στην Ελλάδα» και στο σημείο «πίνακες αξιολόγησης».


Οι πρώτες 20 ομάδες της κατάταξης είναι οι εξής:

1. Α.Σ.Ε.Α Καβάλας             1.378 βαθμοί
2. Α.Ο. Πεύκης                   1.092
3. Α.Σ. Πέρα 2005              1.066
4. Α.Σ. Πέρα Αθηνών          964
5. Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας    947
6. Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/λης  803    
7. Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 777
8. Α.Ο. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας     754
9. Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης       729
10. Α.Ο. Άρης 2006             728
11. Ε.Α. Βόχας                   724
12. Α.Ο. Δ.Α.Ο. Ταύρου       714
13. Α.Ο.Σ. Τελαμών            683
14. Α.Ο. Διονύσου              682
15. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.        667
16. Γ.Σ. Άρης Βούλας          662
17. Α.Ο. Ταταύλα                648
18. Α.Ο. Καρέα                  643
19. Γ.Α.Σ. Ελευσίς              627
20. Α.Ο. Παγώνα Πάτρας      622 



ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 20:00-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

- 18:00-20:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΣΕΑΚ ΜΕ ΤΗ ΧΑΝΘ!

Στη Θεσσαλονίκη και το κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. «Μίμης Τσικίνας» ,το Σάββατο,καταγράφηκε γερή κόντρα της γηπεδούχου ομάδας με τον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, με τον οποίο ήταν ισόβαθμη στην 5η θέση. Η Χ.Α.Ν.Θ. ήταν τελικά εκείνη που πανηγύρισε τη νίκη με 4-2 κι έκανε βήμα για την απευθείας παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Το φινάλε ήταν συναρπαστικό, καθώς στο 5ο σετ του 6ου στη σειρά παιχνιδιού, η Χοβσεπιάν προηγήθηκε 8-4 της Κανάρη, η Καβαλιώτισσα απέκτησε δύο ματς μπολ με έξι πόντους στη σειρά, αλλά μετά έχασε εκείνη τέσσερις πόντους και τον αγώνα. Σπουδαία νίκη πέτυχε η Μαρία Κρουστάλλη απέναντι στην Καλλιόπη Σωτηροπούλου-Πεσιρίδου, .
Στα αξιοσημείωτα ότι παρακολούθησαν τον αγώνα περισσότεροι από 100 φίλαθλοι, στην πλειοψηφία τους άνθρωποι της Χ.Α.Ν.Θ. Άλλωστε, με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα γίνεται συγκεντρωτικά σ’ ένα γυμναστήριο προπονητές, αθλητές και διοικούντες του ιστορικού σωματείου δεν είχαν την ευκαιρία να δουν την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και σήμερα έδειξαν πόσο τους έχουν λείψει αυτές οι εικόνες.

Αναλυτικά η εξέλιξη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης-Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 4-2:
Καλλιόπη Σωτηροπούλου-Πεσιρίδου-Χριστιάνα Κανάρη 3-0 (17-15, 11-5, 11-7)
Ανίτα Χατσατριάν-Μαρία Κρουστάλλη 3-1 (11-5, 7-11, 11-9, 11-7)
Ρόζα Χοβσεπιάν-Γεωργία Χατζηλυγερούδη 0-3 (9-11, 10-12, 3-11)
Σωτηροπούλου/Χατσατριάν-Κανάρη Χατζηλυγερούδη 3-1 (16-14, 11-5, 5-11, 11-3)
Σωτηροπούλου-Κρουστάλλη 1-3 (8-11, 9-11, 11-5, 12-14)
Χοβσεπιάν-Κανάρη 3-2 (11-7, 3-11, 11-7, 8-11, 12-10)


Στην Α1 γυναικών άρχισε ο 2ος γύρος την Κυριακή ,με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τα ίδια ζευγάρια με το Σάββατο. Παίζοντας αντίστροφα οι ομάδες πάντως, ήρθε και …ανάποδο αποτέλεσμα συγκριτικά με την προηγούμενη μέρα και το πέτυχε ο Δ.Α.Ο. Ταύρου. Κυριάρχησε 4-0 του Φοίνικα Πειραιά, από τον οποίο είχε χάσει με 4-1 το Σάββατο! Έτσι τώρα είναι ξανά συγκάτοικοι οι δύο σύλλογοι στην 3η θέση. Σήμερα η Κατερίνα Τόλιου ξεπέρασε το εμπόδιο της Κωνσταντίνας Παρίδη με 3-2 σετ, η Αλίκη Κιούφη της Μαρίας Μοίρου με 3-1 και η Κωνσταντίνα Μάγκου πήρε …ρεβάνς από τη Θάλεια Κορδούτη με 3-1. Στο διπλό οι Τόλιου/Κιούφη νίκησαν τις Παρίδη/Μοίρου με 3-1.
Το Πέρα νίκησε άνετα και πάλι τους Αετούς Πόλης με 4-0 και συνέχισε το αήττητο σερί, ενώ ο Ολυμπιακός, που ακολουθεί στον πόντο, είχε επίσης εύκολο έργο απέναντι στην Αθηνά Μαγκουφάνας.
Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε πάλι μεταξύ του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας και της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης. Στην Καβάλα αυτή τη φορά, με παράγοντες και φίλους της τοπικής ομάδας να έχουν έντονη παρουσία και να υπογραμμίζουν (όπως και χτες οι άνθρωποι της Χ.Α.Ν.Θ.) την ανάγκη να βλέπουν από κοντά παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Το σωματείο της συμπρωτεύουσας έδωσε συνέχεια στη χτεσινή νίκη, επικράτησε με 4-2, ωστόσο υπήρξαν αξιοσημείωτα αποτελέσματα και σε επί μέρους ματς. Η Ρόζα Χοβσεπιάν βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και πέτυχε δύο νίκες απέναντι στη Γεωργία Χατζηλυγερούδη (3-1) και τη Μαρία Κρουστάλλη (3-0), ενώ στο δεύτερο στη σειρά παιχνίδι η Χριστιάνα Κανάρη απέδωσε σπουδαίο πινγκ πονγκ κόντρα στην Καλλιόπη Σωτηροπούλου-Πεσιρίδου και νίκησε 3-0. Η Χ.Α.Ν.Θ. προηγήθηκε με τη Χοβσεπιάν και ξαναπήρε το προβάδισμα όταν η Ανίτα Χατσατριάν κατέβαλλε με 3-0 την Κρουστάλλη. Η Καβάλα ισοφάρισε ξανά όταν οι Χατζηλυγερούδη/Κανάρη επιβλήθηκαν 3-0 στο διπλό των Χατσατριάν/Σωτηροπούλου για ν’ ακολουθήσουν οι νίκες της Σωτηροπούλου-Πεσιρίδου εναντίον της Χατζηλυγερούδη (3-1) και της Χοβσεπιάν επί της Κρουστάλλη.


Στην Α1 γυναικών:
Α.Σ. Αετοί Πόλης-Α.Σ. Πέρα Αθηνών          0-4
Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά-Δ.Α.Ο. Ταύρου    4-1
Ολυμπιακός-Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας       4-1
Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης-Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας     4-2


Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Α.Σ. Αετοί Πόλης          4-0
Δ.Α.Ο. Ταύρου-Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά    4-0
Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας-Ολυμπιακός       1-4
Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας-Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης     2-4



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 8 αγωνιστικές)
ΟΜΑΔΑ                          ΒΑΘΜΟΙ          Ν.-Η.
1. Α.Σ. Πέρα Αθηνών          16                 8-0
2. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.          15                 7-1
3. Δ.Α.Ο. Ταύρου                13                 5-3
-. Α.Ο. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας     13                 5-3
5. Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης       12                 4-4
-----------------------------------------------------------
6. Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας            10                 2-6
7. Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 9                  1-7
------------------------------------------------------------
8. Α.Σ. Αετοί Πόλης             8                  0-8
* Οι ομάδες, που τερματίζουν στην τελευταία θέση υποβιβάζονται. Ο 8ος και ο 9ος από την Α1 ανδρών, όπως και ο 6ος και ο 7ος από την Α1 γυναικών πάνε στα μπαράζ παραμονής.








Ο Α.Σ.Ε.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΩΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012



Ένας σύλλογος της περιφέρειας, ο πολύ δραστήριος σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα τα τελευταία χρόνια Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, φιγουράρει στην κορυφή του οικείου πίνακα αξιολόγησης για το 2012! Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εξέδωσε την κατάταξη των συλλόγων επιτραπέζιας αντισφαίρισης, την οποία υπολογίζει ετησίως με βάση τη συνολική παρουσία των σωματείων-μελών της. Για τον χρόνο που πέρασε λοιπόν, η Καβάλα εμφανίζεται πρώτη φορά στο ρετιρέ με 1.378 βαθμούς. Πολύ πίσω της είναι ο Α.Ο. Πεύκης με 1.092, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Α.Σ. Πέρα 2005 με 1.066 βαθμούς. Στην πρώτη 6άδα βρίσκονται δύο ακόμα σύλλογοι της περιφέρειας οι Φοίνικες Πάτρας και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Συνολικά βαθμολογήθηκαν 133 σωματεία.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και την κατάταξη των συλλόγων στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (www.httf.gr). Είναι στην ενότητα «στην Ελλάδα» και στο σημείο «πίνακες αξιολόγησης».


Οι πρώτες 20 ομάδες της κατάταξης είναι οι εξής:

1. Α.Σ.Ε.Α Καβάλας             1.378 βαθμοί
2. Α.Ο. Πεύκης                   1.092
3. Α.Σ. Πέρα 2005              1.066
4. Α.Σ. Πέρα Αθηνών          964
5. Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας    947
6. Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/λης  803    
7. Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 777
8. Α.Ο. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας     754
9. Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης       729
10. Α.Ο. Άρης 2006             728
11. Ε.Α. Βόχας                   724
12. Α.Ο. Δ.Α.Ο. Ταύρου       714
13. Α.Ο.Σ. Τελαμών            683
14. Α.Ο. Διονύσου              682
15. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.        667
16. Γ.Σ. Άρης Βούλας          662
17. Α.Ο. Ταταύλα                648
18. Α.Ο. Καρέα                  643
19. Γ.Α.Σ. Ελευσίς              627
20. Α.Ο. Παγώνα Πάτρας      622 



ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:30-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013