TTC Kavala 2022

TTC Kavala 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ




Με την 7η και 8η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας ανδρών Αν.Μακεδονίας.Ο ΑΣΕΑ Καβάλας αγωνίστηκε στη Δράμα Με τους ΄΄Μονομάχους΄΄ και με τον ΑΣΕΑ Δράμας καθώς επίσης με τις ίδιες ομάδες αγωνίστηκε και η θυγατρική ομάδα του ΑΣΕΑ ι Καβάλας ο ΄΄Κορωναίος΄΄.Με νίκες ξεπέρασαν το εμπόδιο των Μονομάχων καί οι 2 ομάδες μας με σκόρ 4-0(νίκες οι Ζήσου,Σαράντης,Πελεκανίδης και διπλό Σαράντης/Πελεκανίδης) και ο Κορωναίος με 4-2(νίκες οι Τσαλαμάνης 1,Τσίγκας 2 και Χουρμουζιάδης 1).Με τον ΑΣΕΑ Δράμας ο Κορωναίος δεν τα κατάφερε και έχασε με 0-4.Στον αγώνα με τον ΑΣΕΑ Δράμας ,υπήρχε ενδιαφέρον διότι στον 1ο γύρο η ομάδα της Καβάλας είχε επικρατήσει με σκόρ 4-3 και με σέτ 14-12.Οι Δραμινοί ήθελαν νίκη τουλάχιστον με 4-3 και με διαφορά σέτ μεγαλύτερη απο το προηγούμενο μάτς.Το μάτς ήταν απο την αρχή ντέρμπι και θα έκρινε το πρωτάθλημα κατα μεγάλο ποσοστό.Στο τέλος ο ΑΣΕΑ Καβάλας ,που στη σύνθεσή του είχε έναν παίδα(Ζήσου 14χρ)νίκησε καί μέσα στη Δράμα με σκόρ 4-3 μετά απο 4 ώρες αγώνα!

Η εξέλιξη του αγώνα:

ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ      -         ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ            3-4                                        ΣΚΟΡ ΟΜΑΔΩΝ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ           -              ΖΗΣΟΥ                      3-1(11-7,11-9,7-11,11-9)                      1-0

ΙΩΡΔΑΝΙΔΗΣ          -              ΣΑΡΑΝΤΗΣ              0-3(7-11,5-11,9-11)                              1-1

ΣΤΑΜΑΤΕΛΗΣ       -          ΠΕΛΕΚΑΝΙΔΗΣ          3-2(10-12,11-9,11-3,5-11,11-7)            2-1

                       ΔΙΠΛΟ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΗΣ                   ΠΕΛΕΚΑΝΙΔΗΣ          1-3(5-11,11-7,5-11,9-11)                     2-2
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ                            ΣΑΡΑΝΤΗΣ
                 
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ           -               ΣΑΡΑΝΤΗΣ             1-3(9-11,13-11,6-11,8-11)                     2-3

ΣΤΑΜΑΤΕΛΗΣ      -               ΖΗΣΟΥ                     3-2(11-13,11-7,11-1,11-13,11-4)          3-3

ΙΩΡΔΑΝΙΔΗΣ         -         ΠΕΛΕΚΑΝΙΔΗΣ            0-3(8-11,4-11,7-11)                               3-4




Αναθάρρησαν στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. από τις ανακοινώσεις Ιωαννίδη, συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το αγωνιστικό πρόγραμμα



Η θετική εξέλιξη με τις ανακοινώσεις του Γιάννη Ιωαννίδη οδήγησε την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην απόφαση να κρατήσει στάση αναμονής στο μείζον θέμα της επιχορήγησης και να συνεχίσει άμεσα το αγωνιστικό της πρόγραμμα. Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας πραγματοποίησε πολύωρη συνεδρίαση το βράδυ της Τετάρτης με αποκλειστικό θέμα τη δραματική μείωση του προϋπολογισμού στις 200.000 ευρώ και τον τρόπο αντιμετώπισης της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης. Η συνεδρίαση άρχισε στις 7μ.μ., έγινε σε φορτισμένο κλίμα κι έληξε τα μεσάνυχτα ύστερα από μακρά ανταλλαγή απόψεων και γενικότερου προβληματισμού. Ωστόσο, η διαβεβαίωση του υφυπουργού Αθλητισμού ότι θα δοθούν ακόμα 11 εκατομμύρια ευρώ για τις αθλητικές ομοσπονδίες δημιούργησε χαραμάδες αισιοδοξίας. Το Δ.Σ. εκτίμησε δεόντως τα καλά νέα, επιβράβευσε και επικρότησε τις ενέργειες Ιωαννίδη για την εξεύρεση έξτρα πόρων και έκρινε σκόπιμο να δώσει χρόνο στην πολιτεία μέχρι να υλοποιήσει τον εξαγγελθέντα στόχο της να μειωθούν τελικά οι προϋπολογισμοί έως 30% και όχι από 60 μέχρι 80%, που προέβλεπε η αρχική απόφαση.
Έτσι, η διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αποφάσισε κατ’ αρχήν να συνεχιστεί κανονικά και αυτό το Σαββατοκύριακο (2-3 Μαρτίου) η αγωνιστική δραστηριότητα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών. Η μόνη αλλαγή είναι ότι η κορυφαία διοργάνωση θα διεξαχθεί στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και όχι στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο, που ήταν προγραμματισμένο, προκειμένου να μην υπάρχει το κόστος για τη μεταφορά του αγωνιστικού υλικού. Μετά τους συγκεκριμένους αγώνες κι αφού ο υφυπουργός ανακοινώσει τα νέα δεδομένα το Δ.Σ. θα συνέλθει ξανά ώστε να επαναπροσδιορίσει την πορεία του αθλήματος με βάση αυτά που θ’ γνωστοποιηθούν.
Λίγη ώρα μετά το τέλος της συνεδρίασης ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης δήλωσε: «Η θέση της διοίκησης ήταν ότι εφόσον έγιναν άμεσα κινήσεις να βρεθούν κονδύλια και στέφθηκαν με επιτυχία είναι κρίμα εμείς να πάρουμε τώρα κάποια αρνητική απόφαση. Εκτιμώ βαθύτατα την προσπάθεια που έκανε ο υφυπουργός και οφείλω να τον συγχαρώ διότι σε κάθε ευκαιρία πρέπει ν’ αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Φαίνεται ότι δημιουργείται σοβαρή πιθανότητα να συνεχίσουμε με λιγότερες θυσίες και πρέπει να περιμένουμε τις νεότερες ανακοινώσεις για να σταθμίσουμε και πάλι την κατάσταση».




TOP 8




Έδωσε ένα ακόμα γερό κίνητρο στα μεγάλα ονόματα της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης το πρωτάθλημα ΤΟΠ 8 και στην επιστροφή του στο εσωτερικό καλεντάρι ύστερα από τρία χρόνια χάρισε θέαμα και συγκινήσεις. Η συνολική αγωνιστική εικόνα στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας βέβαια, θα ήταν καλύτερη αν (μπορούσαν κι) έπαιρναν μέρος κορυφαίοι αθλητές κι αθλήτριες των μεγάλων ηλικιακών κατηγοριών, όμως ακόμα κι έτσι αυτό το ατομικό τουρνουά προσκλήσεων παρουσίασε ζωηρό ενδιαφέρον. Νικητές αναδείχτηκαν ο Κώστας Παπαγεωργίου στους άνδρες, η Γεωργία Ζαβιτσάνου στις γυναίκες, ο Ηλίας Μιχαηλίδης στους εφήβους, η Κατερίνα Τόλιου στις νεάνιδες, ο Γιάννης Σγουρόπουλος στους παίδες, η Βασιλική Τζίμου στις κορασίδες, ο Γιάννης Μπόσκοβιτς στους παμπαίδες και η Έλλη Φίσερ στις παγκορασίδες.
 Καταγράφηκαν και εκπλήξεις μάλιστα, με βασικότερη την πρωτιά της Τζίμου, η οποία στον πίνακα των συμμετοχών ήταν νούμερο 8. Στους άνδρες και τις γυναίκες όλοι οι αγώνες έγιναν με το σύστημα του «καλύτερου των επτά σετ». Οι έφηβοι και οι νεάνιδες έπαιξαν στην πρώτη φάση με «τον καλύτερο των πέντε σετ» και στη δεύτερη με τον «καλύτερο των επτά σετ». Οι παίδες-κορασίδες και οι παμπαίδες-παγκορασίδες είχαν και στις δύο φάσεις το σύστημα του «καλύτερου των πέντε σετ». Στην πρώτη φάση οι αθλητές και οι αθλήτριες της κάθε κατηγορίας χωρίστηκαν σε δύο ομίλους. Στη δεύτερη φάση οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου αναμετρήθηκαν μεταξύ τους χιαστί (Α1-Β2, Β1-Α2), ακολούθως οι νικητές μεταξύ τους για την 1η θέση και οι ηττημένοι για την 3η θέση. Αντίστοιχα βγήκαν και οι παρακάτω θέσεις.
Στην κατηγορία των ανδρών πρώτευσε ο πρωταθλητής Ελλάδας και 1ο φαβορί της διοργάνωσης Κώστας Παπαγεωργίου χωρίς να υποστεί ήττα.
Στις γυναίκες η Γεωργία Ζαβιτσάνου έφτασε στην πρώτη της μεγάλη διάκριση.
Κι άλλη πρωτιά σε ΤΟΠ 8 για τον Ηλία Μιχαηλίδη, αυτή τη φορά στους νέους έπειτα από εκείνη στους παίδες, τη σεζόν 2009-2010. Ο αθλητής της Καβάλας Κώτσης κατέλαβε την 5η τιμητική θέση!Αξίζει να σημειωθεί οτι θα μπορούσε να μπεί στην 4αδα διότι στον όμιλο έχασε 2 παιχνίδια στο 3-2 πράγμα που δείχνει πόσο αμφίρροπες ήταν όλες οι αναμετρήσεις στους εφήβους!
Με το απόλυτο των νικών έφτασε στο χρυσό μετάλλιο η Κατερίνα Τόλιου στις νεάνιδες επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. Στον τελικό δεν συνάντησε ιδιαίτερη πίεση απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια του απλού κορασίδων Γεωργία Χατζηλυγερούδη του ΑΣΕΑ Καβάλας για το 4-1 σετ (11-5, 11-4, 11-7, 11-13, 11-6). Η αθλήτρια του ΑΣΕΑ Καβάλας Χριστιάνα Κανάρη κατέλαβε την 6η θέση!Αξίζει να σημειωθέί η μεγάλη νίκη της Κανάρη επι της Τσεκούρα(Νο 2 στην πανελλήνια κατάταξη νεανίδων,πολλές φορές νικήτριας του τοπ 8 και διεθνής αθλήτριας)με 3-1 σκόρ,την ομποία νίκησε και η Χατζηλυγερούδη με 3-2!Να πούμε οτι η Κανάρη δεν προκρίθηκε στην 4αδα για 1 σέτ στην ισοβαθμία Κορδούτη,Κανάρη,Τσεκούρα!
Στην κατηγορία των παίδων υπήρξε από τη μια μέρα στην άλλη ένα είδος ανατροπής. Εννοούμε ότι ο Γιάννης Σγουρόπουλος μπορεί να είχε χάσει χτες στο γκρουπ από τον Νίκο Αντωνιάδη με 3-0 σετ, όμως σήμερα στον τελικό ήταν καλύτερος κι έφτασε εκείνος στη νίκη με 3-0! Η εξέλιξη 13-11, 11-8 και 11-7.
Στις κορασίδες η Βασιλική Τζίμου έκλεψε την παράσταση με θαυμάσιες εμφανίσεις. Αν και αουτσάιντερ η αμυντικού στυλ αθλήτρια έκανε καταπληκτική πορεία και πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο με νίκη 3-0 σετ στον τελικό κόντρα στην Παναγιώτα Ανδριανού (11-5, 11-5, 11-8). 
Στην κατηγορία των παμπαίδων ο Γιάννης Μπόσκοβιτς κατέκτησε μόνο με νίκες την πρωτιά. Στον τελικό κατέβαλλε τον Αλέξη Κουλουριώτη με 3-0 σετ (11-4, 14-12, 11-5) .Ο νεότερος αθλητής του τοπ 8 και ο μοναδικός απο τη Βορ. Ελλάδα Πασχαλέρης κατετάγη 8ος.Αξίζει να πούμε οτι με τον Κουλουριώτη που κατετάγη 2ος έχασε οριακά με 2-3 και επίσης με τον Καραμαντζιάνη που κατετάγη 5ος έχασε ξανά οριακά με 2-3 δείχνοντας με την απόδοσή του οτι στα 2 χρόνια που είναι αθλητής στην επιτραπέζια αντισφαίριση έχει πολύ μεγάλη βελτίωση και  οτι πιο τυχερός αν ήταν θα μπορούσε να μπεί στην 4αδα!
Στις παγκορασίδες δικαίωσε τα προγνωστικά η Έλλη Φίσερ. Χωρίς ήττα έφτασε στο κύπελλο και στον τελικό νίκησε τη Χανιώτισσα Ρόδω Πιπεράκη με 3-0 σετ (11-4, 14-12, 11-7).
Αναλυτικά η κατάταξη σε όλες τις κατηγορίες:
Άνδρες:
1. Κώστας Παπαγεωργίου (Α.Σ. Πέρα Αθηνών)
2. Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Α.Ο. Αμφιθέας)
3. Κώστας Λαγογιάννης (Α.Σ. Πέρα Αθηνών)
4. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (Α.Ο. Πεύκης)
5. Γιώργος Κανάσης (Α.Ο. Αμφιθέας)
6. Γιάννης Παπαδάκης (Α.Ο. Πεύκης)
7. Μιχάλης Τσαχάκης (Γ.Σ. Άρης Βούλας)
Γυναίκες:
1. Γεωργία Ζαβιτσάνου (ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας)
2. Δέσποινα Δάνδουλα (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
3. Φρόσω Τσαχάκη (Γ.Σ. Άρης Βούλας)
4. Όλγα Γεωργοπούλου (Α.Σ. Πέρα Αθηνών)
5. Φιλαρέτη Εξάρχου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
6. Αικατερίνη Τζίμου (Ακαδημίες ΧΑΝ Καλαμαριάς)
Νέοι:
1. Ηλίας Μιχαηλίδης (Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας)
2. Κωνσταντίνος Αγγελάκης (Α.Σ. Η Πρόοδος)
3. Κωνσταντίνος Σγουρόπουλος (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
4. Πάρις Ζώνιος (Α.Σ. Η Πρόοδος)
5. Κωνσταντίνος Κώτσης (ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)
6. Γρηγόρης Οικονόμου (Α.Π.Σ. Αίας Ευόσμου)
7. Σταύρος Βρεττάκος (Άρης Νικαίας)
8. Πέτρος Σιαπκαράς (Ε.Α. Βόχας)
Νεάνιδες:
1. Κατερίνα Τόλιου (Δ.Α.Ο. Ταύρου)
2. Γεωργία Χατζηλυγερούδη (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)
3. Θάλεια Κορδούτη (Α.Ο. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά)
4. Φιλία Εμίρη (Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας)
5. Κωνσταντίνα Παρίδη (Α.Ο. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά)
6. Χριστιάνα Κανάρη (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)
7. Νίκη Μπρισκόλα (Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας)
8. Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα (Α.Σ. Πέρα Αθηνών)
Παίδες:
1. Γιάννης Σγουρόπουλος (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
2. Νίκος Αντωνιάδης (Δ.Α.Ο. Ταύρου)
3. Στράτος Δαμιανής (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
4. Ανδρέας Τσόπελας (Δ.Α.Ο. Ταύρου)
5. Νίκος Σιάχος (Ε.Α. Βόχας)
6. Βασίλης Αντωνιάδης (Π.Ο.Κ. Έσπερος)
7. Νίκος Βλαχάκης (Α.Ο. Καρέα)
8. Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος (Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας)
Κορασίδες:
1. Βασιλική Τζίμου (Ρουφ 80)
2. Παναγιώτα Ανδριανού (Τελαμώνας Σαλαμίνας)
3. Ελένη Σοφρά (Τελαμώνας Σαλαμίνας)
4. Κατερίνα Ράπτη (Α.Ο. Πεύκης)
5. Στέλλα Πατεράκη (Γ.Σ. Άρης Βούλας)
6. Ελισάβετ Τέρπου (Α.Ο. Διόνυσου)
7. Κριστίν Σεβνταγιάν (Α.Ο. Πεύκης)
8. Αναστασία Τσακέτα (Α.Ο. Πεύκης)
Παμπαίδες:
1. Γιάννης Μπόσκοβιτς (Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού)
2. Αλέξης Κουλουριώτης (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
3. Γιάννης Δαμιανής (Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού)
4. Μιχάλης Διαμαντόπουλος (Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας)
5. Κωνσταντίνος Καραμαντζιάνης (Α.Ο. Παράδεισος Αμαρουσίου)
6. Ιάσονας Κορδούτης (Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας)
7. Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (Α.Π.Σ. Αναγέννηση Πατρών)
8. Γεώργιος Πασχαλέρης (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)
Παγκορασίδες:
1. Έλλη Φίσερ (Γ.Σ. Άρης Βούλας)
2. Ρόδω Πιπεράκη (Ο.Α. Χανίων 2000)
3. Ιωάννα Γερασιμάτου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
4. Μαρία Λαδάκη (Ο.Α. Χανίων 2000)
5. Βασιλική Ηλιοπούλου (Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας)
6. Κωνσταντίνα Αποστολογιάννη (Α.Ο. Καρέα)
7. Φοίβη Πεχλιβανίδη (Γ.Σ. Άρης Βούλας)
8. Αθηνά Λιβιεράτου (Φαέθων Α.Ο.)





ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΚΑΒΑΛΑ!!!
Με την ανακοίνωση του πίνακα αξιολόγησης σωματείων για το 2012,η Καβάλα πρέπει να είναι περήφανη που έχει μια ομάδα στην κορυφή της Ελλάδας!Ο ΑΣΕΑ Καβάλας ήταν το 2011 η καλύτερη επαρχιακή ομάδα και η καλύτερη ομάδα της Βορ.Ελλάδος.Τα αποτελέσματα του 2012 έφεραν την ομάδα της πόλης μας στο Νο 1,λαμβάνοντας υπόψιν, τις πανελλήνιες διακρίσεις,τις νέες εγγραφές και γενικά τη λειτουργία μιας ομάδας.Η ομοσπονδία ανακοίνωσε μόλις πρίν απο λίγη ώρα τον πίνακα αξιολόγησης ,που είναι επίσης αξιοσημείωτο η διαφορα βαθμών απο τη 2η ομάδα που είναι ο ΑΟ Πεύκης,ομάδα με τεράστια δυναμική και διακρίσεις.






ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 2012


1 ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ 1378
2 ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1092
3 ΑΣ ΠΕΡΑ 2005 1066
4 ΑΣ ΠΕΡΑ 964
5 ΠΑΛ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 947
6 ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΙΣ 803
7 ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 777
8 ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΑΓ ΣΟΦΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 754
9 ΧΑΝ ΘΕΣ/ΚΗΣ 729

 
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 11 αγωνιστικές)
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
1. Α.Σ. Πέρα Αθηνών 22 44-3
2. Δ.Α.Ο. Ταύρου 21 41-7
3. Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης 17 30-32
-. Α.Ο. Φοίνιξ Αγίας Σοφίας 17 31-30
5. Α.Σ. Πέρα 2005 14 21-35
-------------------------------------------------------------------------
-. ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας 14 17-38
-. Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 14 19-38
-------------------------------------------------------------------------
8. Π.Κ.Δ. Ταύρου 13 16-36
 
 
 
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 11 αγωνιστικές)
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 22
--------------------------------------------------------
-. Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 22 (σε 12 αγώνες)
3. Τελαμώνας Σαλαμίνας 19
--------------------------------------------------------
4. Ακαδημίες Χ.Α.Ν.Κ. 18 (σε 12 αγώνες)
5. Α.Ο. Ταταύλα 15
6. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 14
---------------------------------------------------------
7. Α.Ο. Πεύκης 13
8. Ρουφ 80 12


 





ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:30-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

13:15-14:15

-25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

15:45-16:45

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ

-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

14:00-15:00


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

15:30-16:30





Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΚΑΒΑΛΑ!!!

Με την ανακοίνωση του πίνακα αξιολόγησης σωματείων για το 2012,η Καβάλα πρέπει να είναι περήφανη που έχει μια ομάδα στην κορυφή της Ελλάδας!Ο ΑΣΕΑ Καβάλας ήταν το 2011 η καλύτερη επαρχιακή ομάδα και η καλύτερη ομάδα της Βορ.Ελλάδος.Τα αποτελέσματα του 2012 έφεραν την ομάδα της πόλης μας στο Νο 1,λαμβάνοντας υπόψιν, τις πανελλήνιες διακρίσεις,τις νέες εγγραφές και γενικά τη λειτουργία μιας ομάδας.Η ομοσπονδία ανακοίνωσε μόλις πρίν απο λίγη ώρα τον πίνακα αξιολόγησης ,που είναι επίσης αξιοσημείωτο η διαφορα βαθμών απο τη 2η ομάδα που είναι ο ΑΟ Πεύκης,ομάδα με τεράστια δυναμική και διακρίσεις.


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 2012


1 ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ 1378
2 ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 1092
3 ΑΣ ΠΕΡΑ 2005 1066
4 ΑΣ ΠΕΡΑ 964
5 ΠΑΛ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 947
6 ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΙΣ 803
7 ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 777
8 ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΑΓ ΣΟΦΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 754
9 ΧΑΝ ΘΕΣ/ΚΗΣ 729
10 ΑΟ ΑΡΗΣ 2006 728






ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΩΤΣΗΣ ,ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΛΥΓΕΡΟΥΔΗ





Στο πλαίσιο του Εθνικού Προπονητικού Σχεδιασμού η ομοσπονδία συνεδρίασε για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων παίδων-κορασίδων και νέων-νεανίδων για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.Η Καβάλα έχει την εκπροσόπηση με 3 αθλητές-τριες κατι που το έχει μόνο ο ΔΑΟ Ταύρου και η Καβάλα,καθώς επίσης είναι και η μοναδική εκπροσώπηση της επαρχίας μαζι με τη μια παρουσία της ΕΑ Βόχας.Οι αθλητές-τριες της Καβάλας είναι στους νέους ο Κων/νος Κώτσης και στις νεάνιδες οι Χατζηλυγερούδη Γεωργία και Κανάρη Χριστιάνα.Η ομοσπονδίακοί τεχνικοί της Βορ.Ελλάδος σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδος Γιάννη Σταύρου ,θα συνεργαστούν για τον προπονητικό σχεδιασμό των αθλητών έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για το πανευρωπαικό πρωτάθλημα νέων-νεανίδων που θα γίνει το καλοκαίρι.






Η επιλογή των αθλητών(–τριων) για τις Προεθνικές Ομάδες έγινε με κριτήρια:


α. Την εισήγηση των Ομοσπονδιακών Προπονητών.


β. Τον ισχύοντα Πίνακα Αξιολόγησης Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

γ. Τον ισχύοντα Πίνακα Αξιολόγησης ITTF.



Οι πίνακες της επιλογής των εθνικών ομάδων:





ΠΑΙΔΕΣ


α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΔΡΑ ΑΘΛΗΤΗ




1 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Ο. ΔΑΟΤ ΑΤΤΙΚΗ


2 ΤΣΟΠΕΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ο. ΔΑΟΤ ΑΤΤΙΚΗ


3 ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ ΑΤΤΙΚΗ


4 ΔΑΜΙΑΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ ΑΤΤΙΚΗ


5 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗ


6 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ




ΕΦΗΒΟΙ


α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΔΡΑ ΑΘΛΗΤΗ




1 ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Α.Σ.«ΠΡΟΟΔΟΣ»


ΒΟΥΤΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

2 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΓΝΟ«ΑΡΗΣ» ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

3 ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ ΑΤΤΙΚΗ


4 ΚΩΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑ


5 ΣΙΑΠΚΑΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΑ ΒΟΧΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ


6 ΖΩΝΙΟΣ ΠΑΡΙΣ Α.Σ.«ΠΡΟΟΔΟΣ»


ΒΟΥΤΖΑ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ






ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΔΡΑ ΑΘΛΗΤΗ




1 ΡΑΠΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗ


2 ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΑΤΤΙΚΗ


3 ΣΕΒΝΤΑΓΙΑΝ ΚΡΙΣΤΙΝ ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗ


4 ΣΟΦΡΑ ΕΛΕΝΗ ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗ


5 ΦΙΣΕΡ ΕΛΛΗ ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΑΤΤΙΚΗ


6 ΤΕΡΠΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΤΤΙΚΗ




ΝΕΑΝΙΔΕΣ


α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΔΡΑ ΑΘΛΗΤΗ




1 ΤΟΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Α.Ο. ΔΑΟΤ ΑΤΤΙΚΗ


2 ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΔΗΜ-ΘΩΜ ΑΣ ΠΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗ


3 ΠΑΡΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΤΡΑ


4 ΧΑΤΖΗΛΥΓΕΡΟΥΔΗ ΓΕΩ ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΤΡΑ


5 ΕΜΙΡΗ ΦΙΛΙΑ ΑΕ ΑΘΗΝΑ 2004 ΑΤΤΙΚΗ

6 ΚΑΝΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑ




ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:30-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

13:15-14:15


-25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

15:45-16:45

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ

-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

14:00-15:00


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

15:30-16:30





 

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΑΣΕΑΚ

           Πλούσιο θέαμα και πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλάμβανε για την Α2 εθνική κατηγορία η αγωνιστική μέρα στην ομοσπονδιακή αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.Στις γυναίκες συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ο αγώνας κορυφής μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΑΣΕΑ Καβάλας. Καταληκτικά, ο Ολυμπιακός αύξησε το απόλυτο των επιτυχιών σε άνδρες και γυναίκες και προχωρά για τον τίτλο, και ελπίδες ν’ ακολουθήσει (πιθανότατα) την Καβάλα στα μπαράζ ανόδου για την Α2 γυναικών ο Τελαμώνας Σαλαμίνας.Στην Α2 των γυναικών διεξήχθησαν η 9η , η 10η  και η 11η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να μην αφήνει κανένα περιθώριο στην Καβάλα ν’ αμφισβητήσει την ανωτερότητά του. Επιβλήθηκε ξανά με 4-1, όπως στον 1ο γύρο, επανήλθε στην κορυφή ακόμα και μ’ έναν αγώνα λιγότερο από την ομάδα της Μακεδονίας και μόνο με…αυτοχειρία μπορεί πια να χάσει την πρωτιά και την απευθείας (επ)άνοδο στην Α1. Στον αγώνα κορυφής η Καβάλα θα μπορούσε να γίνει απειλητική αν στο εναρκτήριο επιμέρους παιχνίδι η Μαρία Κρουστάλλη δημιουργούσε έκπληξη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ελλάδας Φιλαρέτη Εξάρχου,όπως επίσης και στο δεύτερο μάτς η Χριστιάνα Κανάρη εναντίον της πρώην πρωταθλήτριας Ελλάδος Δέσποινας Δάνδουλα,όμως τελικά κάμφθηκε με 3-2 σετ και 3-1 σέτ αντίστοιχα.

 

Αναλυτικά το πώς πήγε ο αγώνας ΑΣΕΑ Καβάλας-Ολυμπιακός 1-4:



Μαρία Κρουστάλλη-Φιλαρέτη Εξάρχου 2-3 (11-6, 2-11, 12-10, 9-11, 8-11)

Χριστιάνα Κανάρη-Δέσποινα Δάνδουλα 1-3 (11-9, 4-11, 9-11, 3-11)

Γεωργία Χατζηλυγερούδη-Ιωάννα Γερασιμάτου 3-0 (11-6, 11-4, 11-7)

Χατζηλυγερούδη/Κανάρη-Εξάρχου/Δάνδουλα 0-3 (10-12, 9-11, 8-11)

Κρουστάλλη-Δάνδουλα 1-3 (10-12, 5-11, 11-4, 8-11)

Το απόγευμα ο Ολυμπιακός κατέβαλλε και τον Τελαμώνα επίσης με 4-1. Η ομάδα της Σαλαμίνας έχει δώσει εννέα ματς και είναι πάντα με μεγάλες αξιώσεις στο κυνήγι της τριάδας. Εκεί όμως, εγείρει αξιώσεις και η 4η ΧΑΝ Καλαμαριάς, η οποία σημείωσε δύο νίκες και 1 ήττα . Από την άλλη πλευρά η 2η της κατάταξης Καβάλα πολύ δύσκολα θα βρεθεί έξω από τις θέσεις για τα μπαράζ.
Όσον αφορά στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο προτελευταίος της βαθμολογίας Α.Ο. Πεύκης. Ξεπέρασε με 4-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, από τον οποίο είχε χάσει 4-3 στον 1ο γύρο και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για τη «σωτηρία». Ο Εθνικός (που έχει δώσει έντεκα αγώνες) έχασε αργότερα με 4-1 και από τα Ταταύλα κι έτσι νιώθει κι αυτός πίεση πλέον για την υπόθεση της παραμονής.Να σημειωθεί οτι η ομάδα της Καβάλας χρησιμοποίησε τις 2 μικρές αθλήτριες Ζήσου και Τουραμανίδου(12 και 13 χρ αντίστοιχα) για την απόκτηση εμπειριών με μεγάλη επιτυχία.Στο μάτς με το Ρούφ 80 αγωνίστηκαν στο διπλό εναντίον των Μυτακίδου και Σούντου οπου και έχασαν με 1-3,ενώ στο μάτς με τον ΑΟ Ταταύλα αγωνίστηκαν ξανά στο διπλό νικώντας τις Πυλαρινού και Φειδεροπούλου με 3-1!

ΑΣΕΑ Καβάλας-Ολυμπιακός 1-4
Ακαδημίες ΧΑΝΚ-Ρουφ 80 4-0
ΑΟ Ταταύλα-ΑΟΣ Τελαμών 2-4
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΑΟ Πεύκης 0-4
ΑΣΕΑ Καβάλας-Ρουφ 80 4-1
Ολυμπιακός-ΑΟΣ Τελαμών 4-1
Ακαδημίες ΧΑΝΚ-ΑΟ Πεύκης 4-1
ΑΟ Ταταύλα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4-1
ΑΟΣ Τελαμών-Ακαδημίες ΧΑΝΚ 4-3
ΑΟ Ταταύλα-ΑΣΕΑ Καβάλας 0-4
ΑΟ Πεύκης-Ολυμπιακός 1-4
ΑΟΣ Τελαμών-Ρουφ 80 4-1



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 11 αγωνιστικές)
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 22
--------------------------------------------------------
-. Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 22 (σε 12 αγώνες)
3. Τελαμώνας Σαλαμίνας 19
--------------------------------------------------------
4. Ακαδημίες Χ.Α.Ν.Κ. 18 (σε 12 αγώνες)
5. Α.Ο. Ταταύλα 15
6. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 14
---------------------------------------------------------
7. Α.Ο. Πεύκης 13
8. Ρουφ 80 12



4 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠ 8



Στην επανεμφάνισή του ύστερα από τρία χρόνια το πρωτάθλημα ΤΟΠ 8 θα περιλαμβάνει οκτώ ηλικιακές κατηγορίες. Η σημαντική ατομική διοργάνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που σκοπό έχει να δώσει ένα ακόμα αγωνιστικό κίνητρο στους κορυφαίους αθλητές κι αθλήτριες όλων των ηλικιών, θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα STAGτου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η Καβάλα θα λάβει μέρος με τη Χατζηλυγερούδη  και τη Κανάρη στις νεάνιδες,με τον Κώτση στους έφηβους και με τον Πασχαλέρη στους παμπαίδες.
Από τους αθλητές, που αγωνίζονται αποκλειστικά σε κλαμπ του εξωτερικού, θα πάρει μέρος μόνο ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Παρόντες θα είναι τρεις ακόμα διεθνείς, που αγωνίζονται σε ελληνική και ξένη ομάδα (Κώστας Παπαγεωργίου, Κώστας Λαγογιάννης, Φιλαρέτη Εξάρχου), ενώ δεν δήλωσαν συμμετοχή οι Παναγιώτης Γκιώνης, Καλλίνικος Κρεάνγκα, Τάσος Ρηνιώτης, Μαρία Χριστοφοράκη, Αγγελίνα Παπαδάκη και Γιώργος Φραγκούλης. Σημαντικές και οι απουσίες των Γιάννη Βλοτινού, Ντανιέλ Τσιόκα, Αλίκης Κιούφη, Ελένης Γεωργιάδου και άλλων. Από την άλλη πλευρά όμως, θα είναι παρόντα και τα οκτώ νούμερο 1 από τους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης των κατηγοριών, που θα ισχύσουν κι αυτό κρατά αυξημένο το ενδιαφέρον της διοργάνωσης.
          Ο τελικός πίνακας των αθλητών/τριών, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ΤΟΠ 8, έχει αναρτηθεί στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr), εμείς να σημειώσουμε απλά ότι από τα δηλωθέντα ονόματα βρίσκονται στη θέση 1 ο Κώστας Παπαγεωργίου στους άνδρες, η Λάουρα Νικουλάε στις γυναίκες, ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης στους νέους , η Κατερίνα Τόλιου στις νεάνιδες, ο Νίκος Αντωνιάδης στους παίδες, η Κατερίνα Ράπτη στις κορασίδες, ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στους παμπαίδες και η Έλλη Φίσερ στις παγκορασίδες. Να σημειωθεί ακόμα ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες που σύμφωνα με τον ισχύοντα πίνακα αξιολόγησης της ηλικιακής τους κατηγορίας την ημέρα της πρόσκλησης είναι στις θέσεις 1-16 ανάμεσα στους αθλητές/τριες της κατηγορίας τους και μόνο.




ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:30-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

13:15-14:15


-25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

15:45-16:45

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ

-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

14:00-15:00


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

15:30-16:30
 

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013