TTC Kavala 2022

TTC Kavala 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2012-13


Με την προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων για τα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα (αθλητές και αθλήτριες έως 18 ετών) έκλεισαν οι επίσημες υποχρεώσεις του ΑΣΕΑ Καβάλας για το 2012. Οι προκριματικές συναντήσεις αφορούν συνολικά έξι περιοχές της χώρας, που είναι η Αττική, η Βόρεια Ελλάδα, η Πελοπόννησος, η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και η Χίος. Η αγωνιστική δράση θα καταγραφεί αντίστοιχα στο Φάληρο, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη και τη Χίο.
Στο ομαδικό συμμετείχαν συνολικά 71 σωματεία στους εφήβους και 37 στις νεάνιδες. Στο απλό εφήβων οι 346 δηλώσεις συμμετοχής χωρίστηκαν σε 106 στην Αττική, 104 στη Βόρεια Ελλάδα, 57 στην Πάτρα, 34 στη Θράκη, 30 στην Ανατολική Μακεδονία και 15 στη Χίο. Στο απλό νεανίδων έγιναν 172 δηλώσεις συμμετοχής και χωρίστηκαν σε 67 στην Αττική, 27 στη Βόρεια Ελλάδα, 27 στη Θράκη, 26 στην Πελοπόννησο, 15 στην Ανατολική Μακεδονία και 10 στη Χίο.
Οι αγώνες έγιναν στην Καβάλα και πολλοί φίλοι του αθλήματος γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο του 2ου γυμνασίου Καβάλας στο Βύρωνα ,οπου και εδρυει η ομάδα της Καβάλας.Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΣΕΑΚ πέτυχε την έκπληξη στα αγόρια πέρνοντας όλες τις προκρίσεις ενώ το αδιαφιλονίκητο φαβορί ήταν η ομάδα της Δράμας!Στον όμιλο ο ΑΣΕΑΚ τερμάτισε 1ος με 2 νίκες απέναντι στη θυγατρική ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας ΄΄Κορωναίος΄΄ και απέναντι στους ΄΄Μονομάχους΄΄ Δράμας με 3-0.Στον τελικό συνάντησε τον ΑΣΕΑ Δράμας οπου και νίκησε με σκόρ 3-2 μετά απο 3 ώρες αγώνα!Για όλα τα μάτς του ομαδικού ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σταύρου χρησιμοποίησε τους,Παραδέλη Κ, Πασχαλέρη Γ,Σπανό Κ,Αλαρούπη Μ,Τζουνόπουλο Π,Πελεκανίδη Θ,Ανδρεάδη Γ και Ζήσου Σ.Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού:

ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ ΣΕΤ ΣΚΟΡ ΟΜΑΔΩΝ



ΖΗΣΟΥ - ΣΤΑΜΑΤΕΛΗΣ                   3-2            1-0

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ - ΠΑΥΛΙΔΗΣ               3-1            2-0

ΠΕΛΕΚΑΝΙΔΗΣ - ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ         1-3            2-1

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ - ΣΤΑΜΑΤΕΛΗΣ         2-3            2-2

ΔΙΠΛΟ

ΠΕΛΕΚΑΝΙΔΗΣ/    -   ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ/  3-1            3-2
ΖΗΣΟΥ                        ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Στο ομαδικό και ατομικό νεανίδων ο ΑΣΕΑΚ πήρε όλες τις προκρίσεις όντας φαβορί.Στους ημιτελικούς του ατομικού αγωνίστηκαν οι Κανάρη-Ζήσου 3-0 και Ταουσάνη-Παρασίδου 3-0.Την πρόκριση για τις 32 καλύτερες στο ατομικό πήραν οι Κανάρη και Ταουσάνη.Στο ατομικό εφήβων τις προκρίσεις για τους 32 καλύτερους έφηβους στην Ελλάδα πήραν οι Ζήσου και Πελεκανίδης κάνοντας την έκπληξη αποκλείοντας τα φαβορί Σταματέλη και Ιωαννίδη.


OPEN ΠΑΤΡΑΣ 2012


Οι πάντοτε θετικές προϋποθέσεις οδήγησαν και φέτος στην πετυχημένη, από κάθε άποψη, διοργάνωση του ανοιχτού πρωταθλήματος μικρών ηλικιών της Πάτρας. Το καθιερωμένο τουρνουά πραγματοποίησε για 3η διαδοχική χρονιά η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη μνήμη του πρώην προέδρου της Ιωάννη Ασημακόπουλου και είχε συνδιοργανωτή τον Δήμο Πατρών. Η ανταπόκριση των σωματείων ήταν και πάλι σημαντική, μάλιστα οι συνολικά 145 συμμετοχές συνιστούν ρεκόρ. Η οργάνωση του όπεν υπήρξε άψογη, η φιλοξενία ικανοποίησε άπαντες, το αγωνιστικό επίπεδο ήταν υψηλό με παρόντα πολλά δυνατά ονόματα του χώρου, εταιρίες-χορηγοί παρείχαν πολύτιμη στήριξη και ντόπιοι φίλοι του αθλήματος έδειξαν το ενδιαφέρον τους. Η ετήσια αθλητική εκδήλωση εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξιώτισσας.
       Ο ΑΣΕΑ Καβάλας συμμετείχε στο τουρνουά με 3 συμμετοχές 2 στις νεάνιδες,Κανάρη και Χατζηλυγερούδη και 1 στους έφηβους (Ανδρεάδης).Οι 2 συναθλήτριες και πολύ καλές φίλες,μετά τις επιτυχίες στο εξωτερικό,βρέθηκαν αντιμέτωπες σε ένα ακόμα τελικό(ύστερα απο τους περσυνούς τελικούς σε Σίνδο και πανελλήνιο πρωτάθλημα)με νικήτρια τη Χατζηλύγερούδη με 3-1.Ο Ανδρεάδης τερμάτισε στην 6η θέση των αγώνων.


ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ


Το Κύπελλο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έγινε στην Καβάλα με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων και το σύστημα «ένας προς όλους». Οι Αετοί Κομοτηνής κατέκτησαν το τρόπαιο νικώντας τους Άπαιχτους Καβάλας με 4-2, τους Κένταυρους Καβάλας με 4-0 και τον Φάρο Αλεξανδρούπολης με 4-0. Οι Άπαιχτοι Καβάλας πήραν τη 2η θέση και ο Φάρος την 3η. Οι Αετοί έφτασαν στην πρωτιά με τους Γ. Πατρωνίδη, Κ. Μιντίδη, Γ. Ακούδη, Δ. Μπατζόγλου και Δ. Τερζίδη ενώ για την ομάδα της Καβάλας έλαβαν μέρος οι Τσαλαμάνης,Ζαπάρτας,Χουρμουζιάδης και Σοφιανός.



ΟPEN ΒΟΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ 2012


Μετά το κλείσιμο των σχολείων και λίγο πριν από την έναρξη των εορτών έγινε στη Θεσσαλονίκη το 1ο τουρνουά μικρών ηλικιών της Βόρειας Ελλάδας για τη σεζόν 2012-2013. Πρόκειται για τη σειρά αγώνων παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων, που έχει καθιερώσει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία. Το εναρκτήριο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου διεξήχθη το Σάββατο στο κλιμάκιο επιλέκτων αθλητών στο περίπτερο 1 της Δ.Ε.Θ. και είχε καλή ανταπόκριση από τα σωματεία. Συγκέντρωσε 99 αθλητές κι αθλήτριες και οι συμμετοχές χωρίζονταν σε 41 παμπαίδες, 35 παίδες, 12 κορασίδες και 11 παγκορασίδες.
      Η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας αποτέλεσε τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη αποστολή των αγώνων με 26 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και 5 μετάλλια συνολικά,δείχνοντας τη δυναμική της πλέον στη Βορ.Ελλάδα.Αξίζει να σημειωθεί οτι αθλητές-τριες΄της Καβάλας(Ζήσου,Παραδέλης Θ,Σπανός Τ,Μιχαηλίδης Α,Παραδέλης Κ,Τουραμανίδου,Γκαβαλιά Λ.) αγωνίστηκαν σε πολλούς προημιτελικούς που ενώ πάλεψαν δεν τα κατάφεραν να μπούν στην 4άδα,εηγορία τους ενώ δεν δηλώθηκαν στην κατηγορία τους(παγκορασίδων)οι Ταουσάνη και Ζήσου για να δώσουν πιο δυνατούς αγώνες καθώς επίσης δεν δηλώθηκαν καθόλου οι Κανάρη και Χατζηλυγερούδη στις κορασίδες.
      Οι αγώνες, που περιλαμβάνουν μόνο το απλό, άρχισαν στις 10 το πρωί και είχαν ομίλους στην πρώτη φάση και νοκ άουτ στη δεύτερη. Στους παίδες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ο Ευάγγελος Τσιαλτσούδης. Στον τελικό επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Κωνσταντίνου Αλμπανάκη. Στις κορασίδες πρώτευσε η Βασιλική Τζίμου, νικώντας στον τελικό, επίσης με 3-0 σετ την Κυριακή Κουλιούρη.
Στους παμπαίδες κρίθηκε με σκορ 3-1 ο τελικός, όπου ο Γιώργος Πασχαλέρης κατέβαλλε τον Δημήτρη Πάικο, ενώ η πιο αμφίρροπη κόντρα καταγράφηκε στον τελικό των παγκορασίδων. Εκεί αναδείχτηκε νικήτρια με 3-2 η Χριστίνα Κουλίκα, παρότι έχανε από την Καλλιόπη Τζουνοπούλου με 0-2 σετ.
Όλοι οι νικητές σε κάθε κατηγορία:
Στους παίδες:
1. Ευάγγελος Τσιαλτσούδης (ΟΕΑ Βέροιας)
2. Κωνσταντίνος Αλμπανάκης (ΟΕΑ Βέροιας)
3. Αλέξανδρος Παναγιωτίδης (ΣΕΑ Κοζάνης), Κωνσταντίνος Λυκοστράτης (ΟΕΑ Βέροιας)
Στις κορασίδες:
1. Βασιλική Τζίμου (Ρουφ 80)
2. Κυριακή Κουλιούρη (ΠΑΣ Εχέδωρος Σίνδου)
3. Θεοδώρα Ζήσου (ΑΣΕΑ Καβάλας)
-.Χριστίνα Ταουσάνη (ΑΣΕΑ Καβάλας)
Στους παμπαίδες:
1. Γιώργος Πασχαλέρης (ΑΣΕΑ Καβάλας)
2. Δημήτρης Πάικος (ΣΕΑ Καζάνης)
3. Μανώλη Αλαρούπι (ΑΣΕΑ Καβάλας)
-. Ορέστης Αραβιάδης (ΑΣΕΑ Φλώρινας)
Στις παγκορασίδες:
1. Χριστίνα Κουλίκα (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)
2. Καλλιόπη Τζουνοπούλου (ΑΣΕΑ Καβάλας)
3. Καλλιόπη-Αντωνία Πέρτση (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης), Ευαγγελία Κασιόλα (Αθλητικές Ακαδημίες Καλαμαριάς)


OPEN ΄΄ΤΕΡΖΑΚΕΙΑ΄΄ 2012


Η επιτραπέζια αντισφαίριση στις μικρές ηλικίες είναι πρώτα απ’ όλα διασκέδαση. Για το δημοφιλές άθλημα λοιπόν, δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος ν’ αποχαιρετήσει το 2012 από τα παιδικά χαμόγελα και το άφθονο παιχνίδι στο καθιερωμένο «Κύπελλο Βασίλη Τερζάκη», που διεξήχθη χτες και προχτές στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Το ετήσιο αξιολογημένο όπεν διοργανώθηκε για 16η συνεχόμενη χρονιά από τον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Τερζάκη, του πρώτου εφόρου της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ταύρου. Πήραν μέρος 187 αγόρια και κορίτσια και στο κλείσιμο του έτους είχαν την ευκαιρία για ένα ακόμα καλό αγωνιστικό τεστ.
    Ο ΑΣΕΑ Καβάλας έλαβε μέρος καί σε αυτό το τουρνουά με 2 αθλητές και 2 αθλήτριες,τον Πασχαλέρη Γ. και Πασχαλέρη Ν. στους παμπαίδες(ηλικίες κάτω των 12) ,την Ταουσάνη Χ. στις κορασίδες(ηλικία κάτω των 15)ενώ ανήκει στην κατηγορία παγκορασίδων και τη Χατζηλυγερούδη Γ. στη κατηγορία των νεανίδων(κάτω των 18) ενώ ανήκει στην κατηγορία των κορασίδων,για να δώσουν δυνατούς αγώνες.
   Ο Πασχαλέρης Γ έφτασε μέχρι τους ΄΄16΄΄ οπου και αποκλείστηκε με 2-3 σέτ απο τον Παγόπουλο του ΑΟ Ταταύλα ,ενώ ο 9χρονος Πασχαλέρης Ν. δεν κατάφερε να προκριθεί απο τους ομίλους.Η Ταουσάνη έφτασε μέχρι τους ΄΄8΄΄ οπου και αποκλείστηκε απο την Τουντακώβα του Ρούφ 80 ,ενώ η Χατζηλυγερούδη έφτασε μέχρι τον τελικό οπου και έχασε απο τη Τόλιου του ΔΑΟ Ταύρου,εν ενεργεία αθλήτρια της Εθνικής γυναικών.


Οι περισσότερες συμμετοχές καταγράφηκαν στους παμπαίδες και ήταν 73. Η συγκεκριμένη κατηγορία, όπως και αυτή των παίδων, όπου επίσης εμφανίστηκε μεγάλος αριθμός αθλητών (47), έγινε το Σάββατο. Την Κυριακή αγωνίστηκαν οι νέοι (11 συμμετοχές), οι νεάνιδες (7), οι κορασίδες (16) και οι παγκορασίδες (33).
Παρόντες και αυτή τη φορά βεβαίως οι συγγενείς του παλιού παράγοντα του αθλήματος (η σύζυγός του, οι κόρες του, όπως και εγγόνια του), ενώ στο φαληρικό στάδιο βρέθηκε και ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και με την ευκαιρία έκανε την απονομή στις κορασίδες.
Στην κατηγορία των νέων αναδείχτηκε νικητής ο Πάρις Ζώνιος. Στον τελικό κατέβαλλε τον Γιάννη Πετρόπουλο με 3-1 σετ.
Στις νεάνιδες πήρε το χρυσό μετάλλιο η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας της κατηγορίας Κατερίνα Τόλιου. Στον τελικό επιβλήθηκε της Γεωργίας Χατζηλυγερούδη με 3-1 σετ.
Στους παίδες πρώτευσε ο πρωταθλητής Ελλάδας παμπαίδων του 2011 Στράτος Δαμιανής. Στον τελικό έκαμψε την αντίσταση του Πέτρου Σιαπκαρά με 3-1 σετ.
Στις κορασίδες κατέκτησε την 1η θέση η Κριστίν Σεβνταγιάν. Στον τελικό νίκησε την Αλεξάνδρα Τουντακώβα με 3-0 σετ.
Στους παμπαίδες έφτασε στην πρωτιά, σ’ ένα ακόμα ανοιχτό πρωτάθλημα, ο Ιωάννης Μπόσκοβιτς. Στον τελικό ξεπέρασε το εμπόδιο του Κωνσταντίνου Στάμου με 3-0 σετ.
Στις παγκορασίδες τέλος, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια η Ρόδω Πιπεράκη. Στον συναρπαστικό τελικό επικράτησε της Χριστίνας Αθανασοπούλου με 3-2 σετ.
Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία:
ΝΕΟΙ:
1. Πάρις Ζώνιος (Α.Σ. Πρόοδος)
2. Γιάννης Πετρόπουλος (Δ.Α.Ο. Ταύρου)
3. Νίκος Ζέρβας (Α.Σ. Πρόοδος), Άνθιμος Τσεντεκίδης (Άρης Νικαίας)
ΝΕΑΝΙΔΕΣ:
1. Κατερίνα Τόλιου (Δ.Α.Ο. Ταύρου)
2. Γεωργία Χατζηλυγερούδη (ΑΣΕΑ Καβάλας)
3. Χριστίνα Ασημακοπούλου (ΔΑΟ Ταύρου), Βασιλική Τζάμου (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)
ΠΑΙΔΕΣ:
1. Στράτος Δαμιανής (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
2. Πέτρος Σιαπκαράς (ΕΑ Βόχας)
3. Ανδρέας Τσόπελας (Δ.Α.Ο. Ταύρου), Γιάννης Σγουρόπουλος (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
1. Κριστίν Σεβνταγιάν (Α.Ο. Πεύκης)
2. Αλεξάνδρα Τουντακώβα (Ρουφ 80)
3. Αγγελίνα Δεβελέκου, Ελισάβετ Τέρπου (Α.Ο. Διόνυσου)
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:
1. Γιάννης Μπόσκοβιτς (Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού)
2. Κωνσταντίνος Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
3. Δημήτρης Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς), Ιάσονας Κορδούτης (Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
1. Ρόδω Πιπεράκη (ΟΑ Χανίων 2000)
2. Χριστίνα Αθανασοπούλου (Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας)
3. Αφροδίτη Αθανασοπούλου (ΑΟ Διόνυσου), Ιωάννα Γερασιμάτου (Ολυμπιακός)




ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:30-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

13:15-14:15


-25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

15:45-16:45

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ

-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

14:00-15:00


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

15:30-16:30



Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν στις 8/1 ,ημέρα Τρίτη  κανονικά στις 17:00.To ΔΣ της ομάδας σας εύχεται καλη πρωτοχρονιά και χαρούμενο το νέο έτος με υγεία!
 

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013