TTC Kavala 2022

TTC Kavala 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

A2 men winner -B Ethniki women winner 2022

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

2022 Junior Boys silver medal-Junior Girls bronze medal

BEST GREEK TEAM 2012

BEST GREEK TEAM 2012

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΗ 3η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ Ο ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

         Οι αγώνες της Α2 εθνικής κατηγορίας πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (24 και 25 Νοεμβρίου) για  το πρόγραμμα των διασυλλογικών πρωταθλημάτων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Η αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας φιλοξένησε το δεύτερο αγωνιστικό διήμερο σε άνδρες και γυναίκες και είναι σίγουρο ότι πρόσφεραν μία σειρά από δυνατές αναμετρήσεις με θέαμα και σασπένς στους φίλους του αθλήματος. Και στα δύο πρωταθλήματα έγιναν η 4η, η 5η και η 6η αγωνιστική.
          Στις γυναίκες ,οπου συμμετέχει ο ΑΣΕΑ Καβάλας ,είναι μόνος στην κορυφή της κατάταξης ο Ολυμπιακός και επιβεβαίωσε και στις αγωνιστικές που έγιναν ότι δίκαια θεωρείται το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας.Ο ΑΣΕΑ Καβάλας  με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ανέβηκε μόνος στην 3η θέση με 1 παιχνίδι λιγότερο.Το σημαντικό είναι οτι η δύναμη της Καβάλας είναι η ακαδημίες της και απόδειξη είναι οι 2 νίκες που πέτυχαν σε μια τόσο υψηλή κατηγορία γυναικών ,οι δύο 12χρονες αθλήτριες του συλλόγου,Ταουσάνη και Ζήσου!Στο 1ο παιχνίδι ο ΑΣΕΑΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Τελαμώνα Σαλαμίνας,ομάδα που στέρησε την άνοδο στην Α1 πέρυσι.Η ομάδα της Καβάλας με 3 συνεχόμενες νίκες(Κρουστάλλη,Κανάρη κα Χατζηλυγερούδη)προηγήθηκε 3-0 στο σκόρ.Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σταύρου ,σε εκείνο το σημείο ρίχνει στα βαθειά τις μικρές αθλήτριες Ζήσου και Ταουσάνη για τον αγώνα του διπλού.Με σταθερή ψυχολογία και σωστή τακτική έκαναν αξιοπρόσεκτη τη παρουσία τους στήν ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας τραβώντας τα βλέμματα της κερκίδας!Στον αγώνα αυτό αντιμετώπησαν τις πρωταθλήτριες Ελλάδος παγκορασίδων 2011 σε ατομικό,διπλό και ομαδικό,Σοφρά/Ανδριανού οπου και νίκησαν με το εμφατικό 3-0!Η νίκη για την Καβάλα ήρθε με 4-0 ,πέρνοντας μια άτυπη ρεβάνς για την περσυνή ήττα.Στο 2ο παιχνίδι η ομάδα της πόλης μας αντιμετώπισε τον ΑΟ Πεύκης οπου και νίκησε με σκόρ 4-1(2 νίκες Κρουστάλλη,1 Κανάρη και 1 διπλό Κανάρη/Κρουστάλλη).Στο 3ο παιχνίδι ο ΑΣΕΑΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ΑΟ Ταταύλα,ομάδα με τεράστια ιστορία και με παίκτριες στη σύνθεσή της, οι οποίες ηταν παλιές πρωταθλήτριες,όπως η Μητακίδου και η Ουζμπέκα Ταντσούρα.Ο ΑΣΕΑ Καβάλας επιβλήθηκε με το σκόρ 4-0!Σε αυτό το μάτς δοκιμάστηκαν ξανά με επιτυχία οι 2 μικρές αθλήτριες Ταουσάνη και Ζήσου νικώντας ξανά στο διπλό με 3-0 τις Βασματζή/Πυλαρινού!Τις υπόλοιπες νίκες πέτυχαν απο μία οι Κρουστάλλη,Κανάρη και Χατζηλυγερούδη.Έτσι ο ΑΣΕΑ Καβάλας προχωρά στη 3η θέση τις βαθμολογίας με 9 βαθμούς και 1 παιχνίδι λιγότερο.Επόμενη αγωνιστική της Α2 γυναικών θα γίνει στην Καβάλα στις 12/13-1-2013 με αντίπαλους τη ΧΑΝΘ και τον Εθνικό Αλεξ/πολης

Συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα:

Τελαμώνας Σαλαμίνας-Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 0-4
Α.Ο. Πεύκης-Ρουφ 80 3-4
Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ολυμπιακός 1-4
Α.Ο. Ταταύλα-Ακαδημίες ΧΑΝ Καλαμαριάς 1-4
Α.Ο. Πεύκης-Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 1-4
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Τελαμώνας Σαλαμίνας 1-4
Α.Ο. Ταταύλα-Ρουφ 80 4-1
ΧΑΝ Καλαμαριάς-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 1-4
ΑΣΕΑ Καβάλας-Α.Ο. Ταταύλα 4-0
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Α.Ο. Πεύκης 4-1
Ρουφ 80-Τελαμώνας Σαλαμίνας 1-4



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε έξι αγωνιστικές)
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 12
--------------------------------------------------------
2. Τελαμώνας Σαλαμίνας 10
3. Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 9 (σε 5 αγώνες)
--------------------------------------------------------
4. Ακαδημίες Χ.Α.Ν.Κ. 8 (σε 5 αγώνες)
-. Α.Ο. Ταταύλα 8
-. Ρουφ 80 8 (σε 7 αγώνες)
---------------------------------------------------------
7. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 7 (σε 5 αγώνες)
-. Α.Ο. Πεύκης 7





ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ




Η προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών έρχεται φέτος πολύ νωρίς χρονικά  Το πρώτο κομμάτι της σημαντικότερης ελληνικής διοργάνωσης θα φιλοξενήθηκε σε επτά περιοχές της χώρας, από την Πελοπόννησο έως τον Έβρο και θα συγκεντρώσει συνολικά 558 αθλητές και 190 αθλήτριες. Οι προκριματικές φάσεις αφορούν στην Αττική (οι αγώνες θα γίνουν στον Πειραιά, στην ομοσπονδιακή αίθουσα Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας), τη Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη), την Πελοπόννησο (Πάτρα), την Ανατολική Μακεδονία (Δράμα), τη Θράκη (Αλεξανδρούπολη), τη Μυτιλήνη και τη Χίο.
Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται ως εξής: Στους άνδρες αγωνίστηκαν 213 στην περιφέρεια της Αττικής (η οποία συμπεριλαμβάνει και φέτος τους αθλητές της Κρήτης), 135 στη Βόρεια Ελλάδα, 98 στην Πελοπόννησο, 49 στη Θράκη, 33 στην Ανατολική Μακεδονία, 24 στη Χίο και 6 στη Μυτιλήνη. Στις γυναίκες είναι να πάρουν μέρος 73 στην Αττική, 32 στη Βόρεια Ελλάδα, 30 στην Πελοπόννησο, 21 στη Θράκη, 11 στην Ανατολική Μακεδονία, 20 στη Χίο και 3 στη Μυτιλήνη.
Μετά τις αλλαγές, που εφαρμόζονται από την περσινή χρονιά, η προκριματική διαδικασία αφορά ξανά μόνο στο απλό. Τα ζευγάρια του διπλού θα σχηματιστούν στην τελική φάση από τους αθλητές, οι οποίοι προκρίθηκαν από αυτούς τους αγώνες . Επίσης, οι προκρίσεις στο απλό  προέκυψαν μέσα από δύο φάσεις. Η πρώτη θα είναι με γκρουπ των 3ων ή 4ων αθλητών/τριών και η δεύτερη με νοκ άουτ αγώνες μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, που  πήραν την πρωτιά στο δικό τους γκρουπ. Φυσικά, υπάρχουν και οι απευθείας προκρίσεις με βάση την αξιολόγηση από τα rankinglist. Έτσι, στο απλό ανδρών έχουν ήδη περάσει στην τελική φάση 11 αθλητές και στο απλό γυναικών 9 αθλήτριες.
Μέσα στις προκρίσεις αυτές εντάσσονται και ο Γιάννης Βλοτινός με τη Μαρία Χριστοφοράκη, άσχετα αν δεν είναι τώρα στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης (ο πρώτος επειδή αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στο εξωτερικό και φέτος που μετακινήθηκε στον ΓΑΣ Λέσβου δεν έχει επανέλθει ακόμα στις ελληνικές διοργανώσεις, η δεύτερη γιατί παίζει φέτος σε δύο ξένα σωματεία). Όπως προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις, η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. βγάζει ειδικό σύστημα αξιολόγησης για παιδιά, που είτε είναι στο διεθνές rankinglist (Χριστοφοράκη), είτε έχουν βγει από αυτό, αλλά διατηρούν βαθμούς (Βλοτινός).
Να σημειωθεί ακόμα ότι από τους δέκα πρωταθλητές, που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, δεν δήλωσαν συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα οι Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης, Γιώργος Φραγκούλης και Δημήτρης Παπαδημητρίου.
.Στην Αν Μακεδονία τις 3 πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι :


ΑΝΔΡΕΣ

1.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ(ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ)
2.ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΊΩΡΓΟΣ(ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)
3.ΖΗΣΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ(ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)
-.ΣΤΑΜΑΤΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΑΣΕΑ ΔΡΑΜΑΣ)


ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1.ΚΑΝΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ(ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)
2.ΧΑΤΖΗΛΥΓΕΡΟΥΔΗ ΓΙΩΡΓΙΑ(ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)
3.ΤΑΟΥΣΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ(ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ)




ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ


Το προσεχές Σαβ/κο θα διεξαχθούν στην πόλη μας οι αγώνες για τη προκριματική φάση του κυπέλλου Ελλάδος Βετεράνων-Ανεξαρτήτων.Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του ΑΣΕΑ Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου  Γυμνασίου Καβάλας.Στη φάση αυτή θα λάβουν μέρος ομάδες απο την Αν.Μακεδονία και τη Θράκη(Καβάλα,Δράμα,Κομοτηνή,Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα).Στουε αγώνες θα παρεβρεθεί και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βετεράνων κ.Πλακαντωνάκης.



ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:30-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

13:15-14:15


-25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

15:45-16:45

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ

-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

14:00-15:00


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

15:30-16:30

 

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΑΚ ΣΤΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ




Δύο νίκες και μία ήττα περιλάμβανε για την ελληνική πλευρά η πρώτη ημέρα του διεθνούς όπεν της Σλοβακίας, που γίνεται στην Μπρατισλάβα. Η Χριστιάνα Κανάρη και η Γεωργία Χατζηλυγερούδη αποτέλεσαν δυνατό δίδυμο στο ομαδικό κορασίδων και άσχετα αν στο τέλος έμειναν έξω από την τελική 8άδα η αγωνιστική τους παρουσία κρίνεται θετική. Σε αυτό το καθιερωμένο όπεν, που ανήκει στο World Junior Circuit της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.), προχώρησαν στον όμιλο με δύο νίκες και κάμφθηκαν στο καθοριστικό τρίτο παιχνίδι από τη Ρωσία Β.
Στο ομαδικό κορασίδων σχηματίστηκαν 8 προκριματικά γκρουπ των 4ων ομάδων και μόνο η νικήτρια από το κάθε ένα πήρε το εισιτήριο για το ταμπλό των «8». Η Ελλάδα κληρώθηκε στο 4ο γκρουπ με αντιπάλους τη Ρωσία  (επικεφαλής και 4ο φαβορί), την Ουγγαρία  και την Τσεχία .
Το πρωί αντιμετώπισε την Ουγγαρία  κι έφτασε σε σπουδαία νίκη με 3-2, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Αρχικά η Χατζηλυγερούδη (νούμερο 78 στην τρέχουσα ευρωπαϊκή κατάταξη των κορασίδων) ηττήθηκε με 3-2 σετ από την Ορσόλια Φέχερ (Νο 185). Ακολούθως η Κανάρη κατέβαλλε τη Λέονι Χάρτμπριτς, αθλήτρια που είναι πολλές θέσεις ψηλότερα της στο ευρωπαϊκό rankinglist (209 και 122 αντίστοιχα) με 3-0 σετ κι έφερε το ματς στα ίσα, ωστόσο στη συνέχεια χάθηκε το διπλό με τις ίδιες αντιπάλους (3-1 σετ). Στο 4ο στη σειρά παιχνίδι η Χατζηλυγερούδη επιβλήθηκε της Χάρτμπριτς με 3-1 και μετά η Κανάρη διαμόρφωσε το τελικό σκορ με νίκη 3-0 σετ επί της Φέχερ.
Στο 20 παιχνίδι η Ελλάδα αναμετρήθηκε με την Τσεχία  και το έργο της ήταν πιο εύκολο. Με σταθερή απόδοση τα κορίτσια σημείωσαν από μία νίκη στο απλό και άλλη μία μαζί στο διπλό για να γραφτεί το 3-0. Η Κανάρη έκαμψε την Μπάρμπορα Μπλέτσοβα με 3-0 σετ, η Χατζηλυγερούδη τη Βερόνικα Τούσλοβα με 3-1 και οι δυο τους τις Μπλέτσοβα/Τούσλοβα στο διπλό με 3-1.
Με αυτό το αποτέλεσμα το ελληνικό δίδυμο βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να διεκδικεί την πρόκριση στα νοκ άουτ και στο΄3ο παιχνίδι  έπαιξε για την προνομιούχο πρωτιά στο γκρουπ με αντίπαλο τη Ρωσία . Έκανε νέα αξιόλογη εμφάνιση, προηγήθηκε στο σκορ και κυνήγησε σθεναρά τις πιθανότητες για νίκη, ώσπου τελικά κάμφθηκε με 3-1. Οι αθλήτριες του Γιάννη Σταύρου υστέρησαν απέναντι στην πρώτη Ρωσίδα, τη Ραμπ, ωστόσο ήταν πολύ κρίσιμο το παιχνίδι του διπλού. Εκεί οι διεθνείς μας πήραν εύκολα το προβάδισμα στα σετ με 2-0, όμως στη συνέχεια έχασαν τον ρυθμό τους και επέτρεψαν στις Ρωσίδες να πάρουν τον έλεγχο και τελικά τη νίκη. Αν η Ελλάδα επικρατούσε στο διπλό, τότε θα διεκδικούσε σίγουρα τη νίκη τουλάχιστον στο 5ο επί μέρους ματς… Εν τέλει αρκέστηκε στη 2η θέση του γκρουπ με 5 βαθμούς και την πρωτιά και την πρόκριση στα προημιτελικά κατέκτησε η Ρωσία.
Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Ελλάδα-Ρωσία Β 1-3:
Γεωργία Χατζηλυγερούδη-Βαλέρια Μπαγκάποβα 3-2 (11-5, 11-1, 10-12, 9-11, 11-4)
Χριστιάνα Κανάρη-Ελίνα Ραμπ 0-3 (4-11, 9-11, 6-11)
Χατζηλυγερούδη/Κανάρη-Μπαγκάποβα/Ντάρια Τσερνοράι 2-3 (11-3, 11-2, 8-11, 4-11, 7-11)
Χατζηλυγερούδη-Ραμπ 0-3 (6-11, 11-13, 3-11)

Στο αγώνισμα του διπλού σημειώνεται το καλύτερο πλασάρισμα για τη Γεωργία Χατζηλυγερούδη και τη Χριστιάνα Κανάρη στα ατομικά αγωνίσματα του σλοβακικού όπεν στην Μπρατισλάβα. Οι αθλήτριες του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας προχώρησαν στις θέσεις 9-16 του διπλού κορασίδων και διεκδίκησαν την είσοδο στα προημιτελικά. Στο απλό κορασίδων η Κανάρη προκρίθηκε στο ταμπλό των «64» κι εκεί γνώρισε την ήττα, ενώ η Χατζηλυγερούδη αποκλείστηκε στα προκριματικά γκρουπ υστερώντας σε τριπλή ισοβαθμία.
Το διπλό περιλάμβανε από την αρχή νοκ άουτ παιχνίδια. Οι αθλήτριες του Γιάννη Σταύρου πέρασαν χωρίς αγώνα τον 1ο γύρο (σ.σ. των «64») και στη συνέχεια έκαμψαν με 3-2 σετ την αντίσταση των Λιζαβέτα Τσικάναβα/Ναντέζντα Μπογκντάνοβα από τη Λευκορωσία (4-11, 11-8, 15-13, 14-16, 11-6). Την Κυριακή, τελευταία ημέρα του τουρνουά, αντιμετωπίζουν για τη 16άδα το 2ο φαβορί του αγωνίσματος, τις Λίζα Λούνγκ/Αρίνα-Ντόρα Σιτζεορζάν από το Βέλγιο και τη Ρουμανία αντίστοιχα.
Στο απλό κορασίδων σχηματίστηκαν αρχικά 24 προκριματικά γκρουπ, εκ των οποίων τα 20 ήταν 3ων αθλητριών και τα υπόλοιπα 4ων. Η Χριστιάνα Κανάρη σημείωσε μία νίκη και μία ήττα στο 2ο γκρουπ και προκρίθηκε με τη 2η προνομιούχο θέση. Επικράτησε της Σέρβας Έλα Χάλας με 3-1 σετ (7-11, 11-6, 11-8, 11-7) κι έχασε από τη Ρωσίδα Βαλέρια Μπαγκάποβα με 3-0 σετ (6-11, 9-11, 7-11). Στον 1ο γύρο του αγωνίσματος η Κανάρη κληρώθηκε με την Τσέχα Μαρκέτα Σενσίκοβα και αποκλείστηκε με σκορ 3-1 (7-11, 4-11, 11-9, 5-11). Μετά το ομαδικό πάντως, φανέρωσε τις αρετές της και στο ατομικό.
Η Χατζηλυγερούδη τέθηκε επικεφαλής στο 11ο γκρουπ, όμως έμεινε στην καταδικαστική 3η θέση μειονεκτώντας ελαφρά σε ισοβαθμία με μία νίκη και μία ήττα. Δεν ήταν αυτό πάντως, το βασικό σημείο, στο οποίο στάθηκε άτυχη στην Μπρατισλάβα. Το χειρότερο είναι ότι αγωνίζεται με πρόβλημα στον ώμο και φυσικά αυτό δεν της επιτρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Αποκόμισε έντονες ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο από την παραμονή των αγώνων και είναι χαρακτηριστικό ότι για να μπορέσει ν’ αγωνιστεί φόρεσε επίδεσμο. Παρόλα αυτά έκανε φιλότιμη προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι και σίγουρα μπορούσε να περάσει τουλάχιστον στο κυρίως ταμπλό. Στο 11ο γκρουπ του απλού η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων ξεπέρασε το εμπόδιο της Λευκορωσίδας Ναντέζντα Μπογκντάνοβα με 3-2 σετ (11-8, 8-11, 6-11, 11-8, 11-5) και κάμφθηκε από την Ουγγαρέζα Λέονι Χάρτμπριτς με 3-1 (11-4, 8-11, 9-11, 6-11). Η Μπογκντάνοβα νίκησε τη Χάρτμπριτς με 3-2 κι έτσι οι τρεις αθλήτριες ισοβάθμησαν στους 3 βαθμούς. Από τα μεταξύ τους παιχνίδια η Ουγγαρέζα είχε συντελεστή +1 με 5 σετ υπέρ και 4 κατά και αναδείχτηκε νικήτρια. Η Μπογκντάνοβα πήρε τη 2η θέση με 5 σετ υπέρ και 5 κατά και η Χατζηλυγερούδη περιορίστηκε στην 3η θέση με συντελεστή -1 (4-5).

Το πρόβλημα τραυματισμού, που αποκόμισε η Γεωργία Χατζηλυγερούδη, δεν επέτρεψε τελικά στην ελληνική αποστολή να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο διπλό κορασίδων του σλοβακικού όπεν επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που ολοκληρώθηκε  στην Μπρατισλάβα. Η Χατζηλυγερούδη και η Χριστιάνα Κανάρη είχαν περάσει  στις θέσεις 9-16 του αγωνίσματος, όμως από την αρχή του τουρνουά η πρώτη αγωνιζόταν με σοβαρές ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο. Τόσο στο ομαδικό, όσο και στα ατομικά αγωνίσματα προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με ειδικό επίδεσμο, όμως στην αναμέτρηση για τον γύρο των «32» του διπλού οι πόνοι έγιναν πιο έντονοι. Έτσι, προκειμένου να μη χειροτερέψει κι άλλο η κατάσταση, αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί σήμερα ούτε στον 3ο γύρο του διπλού, ούτε στους αγώνες «παρηγοριάς» του απλού κορασίδων.
Οι αθλήτριες του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας επρόκειτο να κυνηγήσουν το πρωί την πρόκριση στα προημιτελικά του διπλού απέναντι στο 2ο φαβορί του αγωνίσματος, τις Λίζα Λούνγκ/Αρίνα-Ντόρα Σιτζεορζάν από το Βέλγιο και τη Ρουμανία αντίστοιχα. Εξάλλου, στο ταμπλό των «32», που σχηματίστηκε στο consolation για τις αθλήτριες, που είχαν αποκλειστεί στα προκριματικά του απλού, η Χατζηλυγερούδη είχε κληρωθεί στον 1ο γύρο με τη Τζογκάιλε Ρατζισκάιτε από τη Λιθουανία. Ανεξάρτητα από το απότομο φινάλε πάντως, τα κορίτσια του Γιάννη Σταύρου αποκόμισαν πολύτιμη εμπειρία σε δυνατό τουρνουά του WorldJuniorCircuitτης διεθνούς ομοσπονδίας (I.T.T.F.), μέτρησαν δυνάμεις μέσα από πολλά παιχνίδια και προσπάθησαν για το καλύτερο. Στο ομαδικό κορασίδων ήταν μέσα στις 16 καλύτερες ομάδες, στο διπλό έφτασαν στον γύρο των «16» και στερήθηκαν τη δυνατότητα να παλέψουν για καλύτερο πλασάρισμα, ενώ η Κανάρη πέρασε με επιτυχία την προκριματική διαδικασία στο απλό κορασίδων. Η σημερινή δευτεραθλήτρια Ελλάδας του αγωνίσματος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη Σλοβακία, την προσπάθειά της κατέβαλλε και η Χατζηλυγερούδη, όμως αναπόφευκτα επηρεάστηκε από τον τραυματισμό στον ώμο.



ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ




Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν ξεκίνησαν τη Δευτέρα 12/9 και συνεχίζονται καθημερινά 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου ,Αρκαδίου 2, Βύρωνας Καβάλας.



To ωράριο των προπονήσεων για τη φετινή χρονιά θα είναι:


- 16:30-17:15: Τμήμα μίνι (Δευτέρα και Τετάρτη)

- 17:00-19:00 :Τμήμα προαγωνιστικό - Αρχαρίων(Καθημερινές)

- 19:30-21:30 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Δευτέρα-Τετάρτη)

- 19:00-21:00 :Βετεράνων-Ανεξαρτήτων(Σάββατο)

- 18:30-21:30 :Αγωνιστικές ομάδες(Καθημερινές)


-ΠΑΛΗΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

13:15-14:15


-25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

15:45-16:45

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ

-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

14:00-15:00

-24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

15:30-16:30
 

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014

JUNIOR GIRLS TEAM 2013-2014
NATIONAL CHAMPIONS

TTC KAVALA 2012-13

TTC KAVALA 2012-13

JUNIOR GIRLS DOUBLES

JUNIOR GIRLS DOUBLES
NATIONAL CHAMPIONS 2013